predavanje pročetničkog povjesničara
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: predavanje pročetničkog povjesničara
Os` nam se pridruzis? Porodica, domaca privreda, Ne NATO, Ne MMF, Ne EU, Ne GMO i te fore, a?marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
meh... dolje su i dveri manje antipatične od vučića, bar su straightforward četnici, ovaj sam ne zna što je, osim što je oportunist makijavelističke provenijencije i đubar samo takav.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ne date ni djeci invalidima, ni HAZU, ni muzeju za suvremenu umjetnost...Ero wrote:Ne damo vam više love i to je to. Možete se žaliti Zuroffu.
Ali zato dajete liku koji se zalaže za rehabilitaciju kvislinga Nedića, transeksualcima, homićima, lezbama...
Sve to iz istog kotla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
meh... dolje su i dveri manje antipatične od vučića, bar su straightforward četnici, ovaj sam ne zna što je, osim što je oportunist makijavelističke provenijencije i đubar samo takav.
Guest- Guest
Opet povrsno...Kao i za Nedica...Starhemberg wrote:Sve to iz istog kotla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
Kragujevac, učenici. Poveži. Samo jedno od svinjarija koje taj kvisling ima na dusi. Samo neznalica i olos moze takvo djubre pravdati.Stanojko wrote:Opet povrsno...Kao i za Nedica...Starhemberg wrote:Sve to iz istog kotla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
Guest- Guest
Brale, pojma nemas... kakve Nedic ima veze s tim?Starhemberg wrote:Kragujevac, učenici. Poveži. Samo jedno od svinjarija koje taj kvisling ima na dusi. Samo neznalica i olos moze takvo djubre pravdati.Stanojko wrote:Opet povrsno...Kao i za Nedica...Starhemberg wrote:Sve to iz istog kotla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Guest- Guest
Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Guest- Guest
Sve cime dokazujes Nedicevu krivicu za Kragujevac. Sta god da imas... Izvoli.Starhemberg wrote:Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Stanojko wrote:Os` nam se pridruzis? Porodica, domaca privreda, Ne NATO, Ne MMF, Ne EU, Ne GMO i te fore, a?marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
teško... porodica OK, domaća privreda mission impossible, ekonomski izolacionizam i kupujmo domaće nije nikom nikad pomogao ni na koji nači, NATO... mi tu spadamo, vi baš i ne, MMF nije problem nego domaća banda, EU je opet stvar zapada i mislim iskreno da rusija i pravoslavne zemlje, istočnog kršćanskog kruga, tu baš nisu doma (nismo ni mi al smo više doma tu nego s vama i rujama), GMO me boli kurac samo nek ga obilježe da ga ne kupujem...
Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Nikakve ko što nije imao ni s logorima na banjici i sajmištu... srpska policija bi samo povatala židove i komuniste i predala njemcima, nisu imali pojma što će ovi s njima...
Gle molim te, ja dokazujem...pa na vama njegovim fanovima je da dokazujete... Jel bio postavljen za predsjednika marionetske vlade? Jesu Nijemci ubijali Srbe i Židove za to vrijeme? Jel učinio nesto da sprijeci pokolje? Na kraju krajeva, zar nije provodio rasne antisemitske zakone po nalogu svojih gazda pkupatora i hvalio se kako cisti Srbiju od Zidova?Stanojko wrote:Sve cime dokazujes Nedicevu krivicu za Kragujevac. Sta god da imas... Izvoli.Starhemberg wrote:Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Sve to iz istog kotla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
je, al četnik kao takav mi je puno prihvatljiviji za raspravu od euročetnika koji se pravi da je nešto što nije.
Domaca privreda - jedini nacin da se stvarno podigne drzava. Nikada se nijedna drzava nije ekonomski podigla stranim investicijama. NATO - tuzna prica (klasican siledzijski reket Arkanovskog tipa - "dodjite u nasu poslasticarnicu, da nasa poslasticarnica ne bi dosal kod vas" :). Pustili bi vas niz vodu bez da trepnu). EU - propala prica. GMO - trebao bi vise da te boli racku.marcellus wrote:Stanojko wrote:Os` nam se pridruzis? Porodica, domaca privreda, Ne NATO, Ne MMF, Ne EU, Ne GMO i te fore, a?marcellus wrote:Starhemberg wrote:Jeste na kraju namakli taj jedan glas? ;)Stanojko wrote:Covek ti iznosi cinjenice. Meni je zao sto tebi ne odgovaraju... Jebi ga, nema vise Tite i partizanske "povijesti"...Starhemberg wrote:Za qrc vam relativizacije... Dimitrijevic je ne samo bio za Drazinu rehabilitacuju nego i zagovara istu Milana "Judenfrei Belgrad" Nedica. Sapienti sat.
teško... porodica OK, domaća privreda mission impossible, ekonomski izolacionizam i kupujmo domaće nije nikom nikad pomogao ni na koji nači, NATO... mi tu spadamo, vi baš i ne, MMF nije problem nego domaća banda, EU je opet stvar zapada i mislim iskreno da rusija i pravoslavne zemlje, istočnog kršćanskog kruga, tu baš nisu doma (nismo ni mi al smo više doma tu nego s vama i rujama), GMO me boli kurac samo nek ga obilježe da ga ne kupujem...
marcellus wrote:Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Nikakve ko što nije imao ni s logorima na banjici i sajmištu... srpska policija bi samo povatala židove i komuniste i predala njemcima, nisu imali pojma što će ovi s njima...
Naravno da nije imao nikakve veze sa logorima. Srpska policija je do 1942 bila pod direktnom nemackog komandom i nije imala nikakve veze sa Nedicevom vladom (treca ili cetvrta uprava specijlane policije). Do trenutka Nedicevog dolaska na celo vlade, jevrejsko pitanje je vec bilo "reseno" od strane nemaca...
o ovome ti pricam... Opsta mesta bez trunke istorijske analize... Kad neko kao Dimitrijevic proba da da neke argumente odmah krece neoliberalna mantra (bivsi komunci i njihovi naslednici) o fasizmu...
Brale. Rekao si da je Nedic kriv za Kragujevac. Dakle, ja sam pitao zasto, na tebi je da odgovoris...Starhemberg wrote:Gle molim te, ja dokazujem...pa na vama njegovim fanovima je da dokazujete... Jel bio postavljen za predsjednika marionetske vlade? Jesu Nijemci ubijali Srbe i Židove za to vrijeme? Jel učinio nesto da sprijeci pokolje? Na kraju krajeva, zar nije provodio rasne antisemitske zakone po nalogu svojih gazda pkupatora i hvalio se kako cisti Srbiju od Zidova?Stanojko wrote:Sve cime dokazujes Nedicevu krivicu za Kragujevac. Sta god da imas... Izvoli.Starhemberg wrote:Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Odgovor ti je tu. Nije ucinio nista za te ucenike, kao ni za drugih 300 000 Srba odvedenih u logore, no spremno je izvrsavao sve druge naloge, kao i ubijanje Židova. To je vama nacionalni junak?Stanojko wrote:Brale. Rekao si da je Nedic kriv za Kragujevac. Dakle, ja sam pitao zasto, na tebi je da odgovoris...Starhemberg wrote:Gle molim te, ja dokazujem...pa na vama njegovim fanovima je da dokazujete... Jel bio postavljen za predsjednika marionetske vlade? Jesu Nijemci ubijali Srbe i Židove za to vrijeme? Jel učinio nesto da sprijeci pokolje? Na kraju krajeva, zar nije provodio rasne antisemitske zakone po nalogu svojih gazda pkupatora i hvalio se kako cisti Srbiju od Zidova?Stanojko wrote:Sve cime dokazujes Nedicevu krivicu za Kragujevac. Sta god da imas... Izvoli.Starhemberg wrote:Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Guest- Guest
Covek je o zlocinu u Kragujevcu cuo tek nakon sto je svapska stoka pobila ljude. Hteo da da odmah ostavku ali mu svabe nisu dale.Starhemberg wrote:Odgovor ti je tu. Nije ucinio nista za te ucenike, kao ni za drugih 300 000 Srba odvedenih u logore, no spremno je izvrsavao sve druge naloge, kao i ubijanje Židova. To je vama nacionalni junak?Stanojko wrote:Brale. Rekao si da je Nedic kriv za Kragujevac. Dakle, ja sam pitao zasto, na tebi je da odgovoris...Starhemberg wrote:Gle molim te, ja dokazujem...pa na vama njegovim fanovima je da dokazujete... Jel bio postavljen za predsjednika marionetske vlade? Jesu Nijemci ubijali Srbe i Židove za to vrijeme? Jel učinio nesto da sprijeci pokolje? Na kraju krajeva, zar nije provodio rasne antisemitske zakone po nalogu svojih gazda pkupatora i hvalio se kako cisti Srbiju od Zidova?Stanojko wrote:Sve cime dokazujes Nedicevu krivicu za Kragujevac. Sta god da imas... Izvoli.Starhemberg wrote:Ako nisi naucio dosad neces ni sad. Sta smatras relevantnim? Da "filtriramo", samo za tebe.Stanojko wrote:Ja te opet pitam. Kakve veze ima Nedic sa streljanjem u Kragujevcu? Daj mi relevantne podatke, ja volim sve da naucim, nema problema...Starhemberg wrote:Brale, nemoj meni prodavati te price. Ne prolaze osim u dverskom stabu.
Stanojko wrote:Hteo da da odmah ostavku ali mu svabe nisu dale.
Džaba je to nekome objašnjavati tko odbija da shvati.
Guest- Guest
Inace, mnogo je mogao da utice na svapski olos. Jako su ga pitali...
Similar topics
» Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
» MOST ce inzistirati od povjesnicara i politike da konacno se skine tabu tema u svezi ratnih dogadjanja u Bosanskoj posavini
» Popis politicara,povjesnicara,novinara,glumaca koji su dali podrsku Mili i osnivanju Crnogorske pravoslavne crkve
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» MOST ce inzistirati od povjesnicara i politike da konacno se skine tabu tema u svezi ratnih dogadjanja u Bosanskoj posavini
» Popis politicara,povjesnicara,novinara,glumaca koji su dali podrsku Mili i osnivanju Crnogorske pravoslavne crkve
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
Page 7 of 12