Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Pa podržati tezu da su antifašisti trolovi ?Iknar je gay wrote:Pa ništa,živimo u demokraciji,svatko ima pravo na svoje mišljenje,tako i ti.Mada bi ti trebao biti više susretljiv i tolerantan.Starhemberg wrote:I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
Aj u .. Kaj se ne bu rulja sjetila Iz neznanja .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Usne Stjepana Gnječa wrote: koja bruka. Ustaše konačno položili oružje i valjda je danas završio 2. svjetski rat...eventually...
Guest- Guest
Ajd ovo je zanimljiv pozivIknar je gay wrote:Da,još ako su neke domaće austrijske.Ma i onako po tim ustaško,četničko partizanskim dernecima okupljaju se besposličari i veseljaci,kojima je svejedno koji simbol je na čelu,sve dok se ždere i loče.Zato sam i predložio jastrebu da napravimo turneju,mada poziv vrijedi za i druge forumaše.dzango wrote:Bolje je jesti kobacice nego kisnuti,Iknar je gay wrote:Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
Koju turneju .
Gdje ? tko ce nam platiti troškove
Vidis da se veseljaci vesele tek kad im klopa badava .
Oni jsnjci ispod šatora , pa zna se tko oh platio
Itd ..
Sve za hrvatsku , hrvatsku za kobasice i pivo
Ne podržavam,ali kako živimo u demokraciji svatko ima pravo na svoje mišljenje,pa tako i on.Ali moraš priznat kako je dosjetljiv,jer mislim kako se do sada nitko nije ispljunuo takvu konstrukciju da su antifašisti trolovi.Sora wrote:Pa podržati tezu da su antifašisti trolovi ?Iknar je gay wrote:Pa ništa,živimo u demokraciji,svatko ima pravo na svoje mišljenje,tako i ti.Mada bi ti trebao biti više susretljiv i tolerantan.Starhemberg wrote:I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma to je zezancija nis ozbiljnoIknar je gay wrote:Ne podržavam,ali kako živimo u demokraciji svatko ima pravo na svoje mišljenje,pa tako i on.Ali moraš priznat kako je dosjetljiv,jer mislim kako se do sada nitko nije ispljunuo takvu konstrukciju da su antifašisti trolovi.Sora wrote:Pa podržati tezu da su antifašisti trolovi ?Iknar je gay wrote:Pa ništa,živimo u demokraciji,svatko ima pravo na svoje mišljenje,tako i ti.Mada bi ti trebao biti više susretljiv i tolerantan.Starhemberg wrote:I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
Covjek nesto mora misliti , jos bolje ako ne misli previse..
Dobro je..samo da vise ne slusam o hustasama i partizanima...i njihovim prirepcima..
Guest- Guest
Pa šta ima veze,te pučke veselice mogu biti zabavne,neovisno o ikonografiji koja je i onako dio folklora.Sora wrote:Ajd ovo je zanimljiv pozivIknar je gay wrote:Da,još ako su neke domaće austrijske.Ma i onako po tim ustaško,četničko partizanskim dernecima okupljaju se besposličari i veseljaci,kojima je svejedno koji simbol je na čelu,sve dok se ždere i loče.Zato sam i predložio jastrebu da napravimo turneju,mada poziv vrijedi za i druge forumaše.dzango wrote:Bolje je jesti kobacice nego kisnuti,Iknar je gay wrote:Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
Koju turneju .
Itd ..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nemamo avijacije a vojsku nam razoružava policija druge zemlje,veterani prijete građanstvu plinskim bocama i tulumare po šatorima tražeći dobiveno.....nije ni čudno što mladi bježe,najpametnija odluka...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jel ovo neka od grunfovih mudrostiSora wrote:Ajd ovo je zanimljiv pozivIknar je gay wrote:Da,još ako su neke domaće austrijske.Ma i onako po tim ustaško,četničko partizanskim dernecima okupljaju se besposličari i veseljaci,kojima je svejedno koji simbol je na čelu,sve dok se ždere i loče.Zato sam i predložio jastrebu da napravimo turneju,mada poziv vrijedi za i druge forumaše.dzango wrote:Bolje je jesti kobacice nego kisnuti,Iknar je gay wrote:Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
Koju turneju .
Itd ..
cek vlado, mislim da je ovdje nesto bilo izvrnuto, bilo bi po pravilu da je austrijska vojska usla u hrvatsku, ionak je to bivsa austrijska kolonija ne obratno, e ode svijet ukuracv_vlado wrote:Nemamo avijacije a vojsku nam razoružava policija druge zemlje,veterani prijete građanstvu plinskim bocama i tulumare po šatorima tražeći dobiveno.....nije ni čudno što mladi bježe,najpametnija odluka...
Austrijska policija odvela je pripadnike HV-a oko kilometar od komemoracije ......
Hoće li i ovi pješice do Dravograda ?
Razoružali i uputili čelom nazad.....................................Šta je i normalno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Iknar je gay wrote:
--------------------------------SF SN------------------------------
2014-04-20
Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
Opet lažete...Pa jebote, za vas su Srbi male mace.provocator wrote:Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
Koliko su ono mandata zaredom birali Bandića? Ako se kandidira bit će ponovo izabran.Iknar je gay wrote:Da,Milan Bandić i cijela plejada tuđmanovih skorojevića i tajkuna su najbolji dokaz tvoje tvrdnje.Ero wrote:Mi smo samo pošteni i radišni ljudi. Cijenimo korektne domaćine, a isto tako oni nas.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Za razliku od vas, koji se doselite i razmnožavate kao šćurki, a onda domaćinu solite pamet.Obična peta kolona.
Bandić zna svoj posao i radi ga veoma dobro.
Za razliku od njega vi dotepenci ste redom uhljebe i potencijalna peta kolona.
Ero wrote:Opet lažete...Pa jebote, za vas su Srbi male mace.provocator wrote:Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
DANAS JE ZAVRŠIO 2. SVJETSKI RAT. ZADNJE USTAŠKE ROJNICE POLOŽILE ORUŽJE DANA 15. MAJA 2016.
WAR IS OVER!
možda još uvijek pokoji japanac ratuje na nekom pustom otoku na pacifiku i nešto ustaša oko međugorja, livna, duvna i širokih brijegova. i jedan u ljubljani.
Guest- Guest
Pa eto, došlo vrime da su s vama pomeli pod. U hodu.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Opet lažete...Pa jebote, za vas su Srbi male mace.provocator wrote:Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
DANAS JE ZAVRŠIO 2. SVJETSKI RAT. ZADNJE USTAŠKE ROJNICE POLOŽILE ORUŽJE DANA 15. MAJA 2016.
WAR IS OVER!
možda još uvijek pokoji japanac ratuje na nekom pustom otoku na pacifiku i nešto ustaša oko međugorja, livna, duvna i širokih brijegova. i jedan u ljubljani.
Da nisi ti taj Japanac šta ratuje na nekom pustom otoku?
Ero wrote:Pa eto, došlo vrime da su s vama pomeli pod. U hodu.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Opet lažete...Pa jebote, za vas su Srbi male mace.provocator wrote:Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
WAR IS OVER!
Da nisi ti taj Japanac šta ratuje na nekom pustom otoku?
Tko su ti "sa vama" ? Sa vama ustašama AusTrijanci su pomeli ne samo pod nego i cestu. Na idući Bleiburg će vas austrijska policija i austrijski lugari skinut do gaća pa će te u gaćama slavit vaš poraz.
Guest- Guest
Pa iebate evo čujem da je na komemoraciji za ustaške i četničke zločince na Blajbugu
RAZORUŽANA neka postrojba tamo, samo ne znam jeli četnička bila, ustaška, belogardejska,
ukro banderovska, aljbansko-balijska ili Čerkeska
palčić gori za Austrijance.............Razoružaj bandu kao šta je to napravio
Engleski General Scot 1945. 09.05.
RAZORUŽANA neka postrojba tamo, samo ne znam jeli četnička bila, ustaška, belogardejska,
Engleski General Scot 1945. 09.05.
2014-04-20
Yehudi wrote:Pa iebate evo čujem da je na komemoraciji za ustaške i četničke zločince na Blajbugu
Engleski General Clark.
Ma retardi ustaški njima je još 1945. godina slave poraz...oni kao "žrtve" bidni a odjebali ih ameri, englezi, rusi...svi osim Vatikana zločinačkog koji ih pumpa preko ekspoziture na Kaptolu.
Guest- Guest
Nema toga puno................ par nekih izgubljenih u vrimenu i prostoru, koji su
91 utekli iz Jugoslavije iz straha za vlastitu jadnu guzicu i par njih tu koji su u stvari pijani klošari,
" navijači " i sl.
A ovo šta rade " političari" .......to je samo predstava za stoku sitnoga zuba.
91 utekli iz Jugoslavije iz straha za vlastitu jadnu guzicu i par njih tu koji su u stvari pijani klošari,
" navijači " i sl.
A ovo šta rade " političari" .......to je samo predstava za stoku sitnoga zuba.
2014-04-20
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
Page 4 of 13