Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Starhemberg wrote:Puške i pijetet ne idu zajedno.
Guest- Guest
Pa nije primjereno, eto... vijenci, cvijeće, molitva itd. u redu, dok se maše puškama, petokrakama, ustaškim zastavam i sličnim sve je to samo cirkus i idologiziranje, nema nikakvog odavanja pošte žrtvama.Iknar je gay wrote:
Guest- Guest
Dotepenci na aparatima.
Mislim kako nije primjereno hrvatske zastave nazivati ustaškim.Starhemberg wrote:Pa nije primjereno, eto... vijenci, cvijeće, molitva itd. u redu, dok se maše puškama, petokrakama, ustaškim zastavam i sličnim sve je to samo cirkus i idologiziranje, nema nikakvog odavanja pošte žrtvama.Iknar je gay wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mislim da Slovenci to drukčije kažu...ispravi me ako griješim.Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Guest- Guest
Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
2015-07-23
Ovo je hrvatska zastavaIknar je gay wrote:Mislim kako nije primjereno hrvatske zastave nazivati ustaškim.Starhemberg wrote:Pa nije primjereno, eto... vijenci, cvijeće, molitva itd. u redu, dok se maše puškama, petokrakama, ustaškim zastavam i sličnim sve je to samo cirkus i idologiziranje, nema nikakvog odavanja pošte žrtvama.Iknar je gay wrote:
Ovo je ustaška zastava
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ovo je hrvatska zastavaIknar je gay wrote:Mislim kako nije primjereno hrvatske zastave nazivati ustaškim.Starhemberg wrote:Pa nije primjereno, eto... vijenci, cvijeće, molitva itd. u redu, dok se maše puškama, petokrakama, ustaškim zastavam i sličnim sve je to samo cirkus i idologiziranje, nema nikakvog odavanja pošte žrtvama.Iknar je gay wrote:
Ovo je ustaška zastava
Gledao sam prijenos na HRT-u,viđoh slovenskih,bosanskih,hrvatskih ali ne i ustaškijeh zastava,što je mene kao profesionalnog antifašistu ipak malo razočaralo,jer bih sada mogao podjebavati desničarsku katolčad,pa zato sam i mislio kako je ovo tvoje s ustaškim zastavama provokacija,jer ja na čudo ne vidjeh iste.
2015-07-23
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U pravu si.Starhemberg wrote:Mislim da Slovenci to drukčije kažu...ispravi me ako griješim.Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
2015-07-23
Nisam mislio na nas (mene osobno) nego na vas, mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
2015-07-23
Kao što vidite, već u naslovu lažete. No, nije vam to prvi put. Laž je vaša filozofija življenja.Ero wrote:
To što ti nisi vidio, drugi je par rukava. Nije vidio ni Bujanec, držao je ispred sebe.Iknar je gay wrote:Starhemberg wrote:Ovo je hrvatska zastavaIknar je gay wrote:Mislim kako nije primjereno hrvatske zastave nazivati ustaškim.Starhemberg wrote:Pa nije primjereno, eto... vijenci, cvijeće, molitva itd. u redu, dok se maše puškama, petokrakama, ustaškim zastavam i sličnim sve je to samo cirkus i idologiziranje, nema nikakvog odavanja pošte žrtvama.Iknar je gay wrote:
Ovo je ustaška zastava
Gledao sam prijenos na HRT-u,viđoh slovenskih,bosanskih,hrvatskih ali ne i ustaškijeh zastava,što je mene kao profesionalnog antifašistu ipak malo razočaralo,jer bih sada mogao podjebavati desničarsku katolčad,pa zato sam i mislio kako je ovo tvoje s ustaškim zastavama provokacija,jer ja na čudo ne vidjeh iste.
Guest- Guest
Mi smo samo pošteni i radišni ljudi. Cijenimo korektne domaćine, a isto tako oni nas.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Za razliku od vas, koji se doselite i razmnožavate kao šćurki, a onda domaćinu solite pamet.Obična peta kolona.
Hrvatska je ona iznad.Iknar je gay wrote:Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
Guest- Guest
Ero wrote:Mi smo samo pošteni i radišni ljudi.
Ahahahahahahahahahahahah a i laganje vam nije nača strana
catabbath-
2015-08-22
Ono iznad je službena republička zastava,kao što je ovo ispod državna zastava NDH,ili kao što je ovo bio službeni republički grb SR HrvatskeStarhemberg wrote:Hrvatska je ona iznad.Iknar je gay wrote:Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
Ali sama trobojnica i šahovnica,bez obzira koje boje bilo početno polje,je narodna zastava,te petokraka i ustaško U,su samo ideološki dodaci koji nagrđuju istu.
2015-07-23
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
Page 2 of 13