Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
e prevario bi se..rođeni zapruđanac..bio nedavno na otvorenju murala poznatih zapruđanskih boysa...iz 80-tih...ja ga osobno znam jer smo bili susjedni kvartovi...a aktivni navijaci..dobro on bbb-ovac ja torcidas...ali znali smo se...CharleyBhx5793 wrote:Rođen u Zagrebu, on je rooođen u Zagrebu... Po govoru bi se reklo da se nikad nije asimilirao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
2015-09-08
Kaj prema Austriji?vuksadinare wrote:i onda se povukao prema svojima
Guest- Guest
...ne...prema tvojoj bulji sigurnoCharleyBhx5793 wrote:Kaj prema Austriji?vuksadinare wrote:i onda se povukao prema svojima
2015-09-08
ima kurac a ne muda , te navijacke "hrabrosti" u gomili nije ni po muda...vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
da ima muda rekao bi ...jesam simpatizer usrasa ...ne ka pickica posipat se pepelom i papagajski ponavljat da je antifasist
kad padne ova antinarodna vlast bude imao srece da se vrati na svoje uhljebnicko mjesto u institutu za rude i gubljenje vremena
bujrum
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
....'antifasizam' i 'demokracija' na djelu od debota....brafo sirovinodebotoijusto wrote:ima kurac a ne muda , te navijacke "hrabrosti" u gomili nije ni po muda...vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
da ima muda rekao bi ...jesam simpatizer usrasa ...ne ka pickica posipat se pepelom i papagajski ponavljat da je antifasist
kad padne ova antinarodna vlast bude imao srece da se vrati na svoje uhljebnicko mjesto u institutu za rude i gubljenje vremena
bujrum
2015-09-08
vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
Dot simo dot tamo...ajd dolepršaj u Istru fosnom ću te zveknut po ustašiji da će ti oči izletit u čikaru kapučina. seronjo.
Guest- Guest
....ajde kukavico..ckomi....glumis tu antifasistu..a rokao bi ljude...ti si nasilnik...fristrirani nasilnik....upucaj se i spasi svijetUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
Dot simo dot tamo...ajd dolepršaj u Istru fosnom ću te zveknut po ustašiji da će ti oči izletit u čikaru kapučina. seronjo.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ajde kukavico..ckomi....glumis tu antifasistu..a rokao bi ljude...ti si nasilnik...fristrirani nasilnik....upucaj se i spasi svijetUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
Jebemti eritrocite, limfocite, trombocite i cijelu krvnu sliku da ti jebem.
Guest- Guest
ima muda u gomili dizat ruku na pozdrav imaginarnoj domovini , razbijat drustvenu imovinu i napadat zaostale iz krda istih takvih navijaca suprotne boje...jebote ka da ima 13 godinavuksadinare wrote:....'antifasizam' i 'demokracija' na djelu od debota....brafo sirovinodebotoijusto wrote:ima kurac a ne muda , te navijacke "hrabrosti" u gomili nije ni po muda...vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
bujrum
sto nema muda reci usrasa sam s tim se dicim ?
2014-04-12
Problemi s mlohavom cunom knindza?Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....ajde kukavico..ckomi....glumis tu antifasistu..a rokao bi ljude...ti si nasilnik...fristrirani nasilnik....upucaj se i spasi svijetUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
Jebemti eritrocite, limfocite, trombocite i cijelu krvnu sliku da ti jebem.
2015-09-08
Ko da je forumaš pa mu neugodnjak.
ima muda u gomili dizat ruku na pozdrav imaginarnoj domovini , razbijat drustvenu imovinu i napadat zaostale iz krda istih takvih navijaca suprotne boje...jebote ka da ima 13 godina
Guest- Guest
sto se smrkao???CharleyBhx5793 wrote:
Nu Hase s muftijom.
Guest- Guest
...dobro ti si vec jednom otjeran s tribine zbog muljanjadebotoijusto wrote:ima muda u gomili dizat ruku na pozdrav imaginarnoj domovini , razbijat drustvenu imovinu i napadat zaostale iz krda istih takvih navijaca suprotne boje...jebote ka da ima 13 godinavuksadinare wrote:....'antifasizam' i 'demokracija' na djelu od debota....brafo sirovinodebotoijusto wrote:ima kurac a ne muda , te navijacke "hrabrosti" u gomili nije ni po muda...vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
bujrum
2015-09-08
Pa dečki samo da ne bude plakanja nakon ovih svađa
koje tribine ?vuksadinare wrote:...dobro ti si vec jednom otjeran s tribine zbog muljanjadebotoijusto wrote:ima muda u gomili dizat ruku na pozdrav imaginarnoj domovini , razbijat drustvenu imovinu i napadat zaostale iz krda istih takvih navijaca suprotne boje...jebote ka da ima 13 godinavuksadinare wrote:....'antifasizam' i 'demokracija' na djelu od debota....brafo sirovinodebotoijusto wrote:ima kurac a ne muda , te navijacke "hrabrosti" u gomili nije ni po muda...vuksadinare wrote:....iam on muda...mnogi bi se prevarili ovdje...jebote nakon onih nereda 1989 godina u banaj luci..koje su izazvali bbb-ovci...branio jedini transparent od ondasnjih milicajaca...ono dot se zaleti na njega..on se malo povuce pa na drota nekakvim stapom..ovaj se povlaci..on dolazi opet do transparenta...a drot opet prema njemu..on opet povlacenje...pa zapalio dimnu i baci na drota..drot se povlaci..on opet do transparenta i uspije ga nekako skinuti i onda se povukao prema svojimaCharleyBhx5793 wrote:Baš si me ipmresionirao.
bujrum
2014-04-12
2015-09-08
sjevernevuksadinare wrote:Sa prave...
2014-04-12
ajhd reci da nije prava....
bogumi,ovi retardovi koji pokupise pravo oruzje,su stvarno munjeni..
bogumi,ovi retardovi koji pokupise pravo oruzje,su stvarno munjeni..
Guest- Guest
...da sa sjeverne...no tamo ti nije mjestodebotoijusto wrote:sjevernevuksadinare wrote:Sa prave...
2015-09-08
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
Page 11 of 13