Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Ono iznad je službena republička zastava,kao što je ovo ispod državna zastava NDH,ili kao što je ovo bio službeni republički grb SR HrvatskeStarhemberg wrote:Hrvatska je ona iznad.Iknar je gay wrote:Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
Ali sama trobojnica i šahovnica,bez obzira koje boje bilo početno polje,je narodna zastava,te petokraka i ustaško U,su samo ideološki dodaci koji nagrđuju istu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da,Milan Bandić i cijela plejada tuđmanovih skorojevića i tajkuna su najbolji dokaz tvoje tvrdnje.Ero wrote:Mi smo samo pošteni i radišni ljudi. Cijenimo korektne domaćine, a isto tako oni nas.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
Za razliku od vas, koji se doselite i razmnožavate kao šćurki, a onda domaćinu solite pamet.Obična peta kolona.
2015-07-23
Isto sam napisao i ja, ne znam u čemu je problem?Iknar je gay wrote:Ono iznad je službena republička zastava,kao što je ovo ispod državna zastava NDH,ili kao što je ovo bio službeni republički grb SR HrvatskeStarhemberg wrote:Hrvatska je ona iznad.Iknar je gay wrote:Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
Ali sama trobojnica i šahovnica,bez obzira koje boje bilo početno polje,je narodna zastava,te petokraka i ustaško U,su samo ideološki dodaci koji nagrđuju istu.
Guest- Guest
Isto kao što sam u svom prvom upisu stavio da treba zabraniti i petokraku i ustaške znakove, no nekima je držae relativiziranje jedne ili druge strane, pa citiraju i navode smao ono što im odgovaralo. Profesionalni antifašisti ili profesionalni trolovi, linija je vrlo tanka.
Guest- Guest
Proučavao sam dosta o tome.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
30 familija Skoka je 1942. u Pridvorici smaknuta sa lica zemlje,a s druge strane Skoke su danas okosnica hrvatskoga nacionalizma i domoljublja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pokatoličeni Srbi ili ?jastreb wrote:Proučavao sam dosta o tome.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
30 familija Skoka je 1942. u Pridvorici smaknuta sa lica zemlje,a s druge strane Skoke su danas okosnica hrvatskoga nacionalizma i domoljublja.
2015-07-23
Ovi Skoke (oko 30 obitelji)koji su od ISIL-ovaca bili smaknuti 1942.bili su grkoistočnjaci.Iknar je gay wrote:Pokatoličeni Srbi ili ?jastreb wrote:Proučavao sam dosta o tome.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
2014-04-22
Ma znam za te iz 1942. da su bili Serbalji,ali pitam za ove, koji su okosnica hrvatskog domoljublja i nacionalizma.Jesu li oni pokatoličeni Srbi ?jastreb wrote:Ovi Skoke (oko 30 obitelji)koji su od ISIL-ovaca bili smaknuti 1942.bili su grkoistočnjaci.Iknar je gay wrote:Pokatoličeni Srbi ili ?jastreb wrote:Proučavao sam dosta o tome.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
2015-07-23
Ne znam,ali sam čuo da mladi Ante Skoko nije smio oženiti Radmilu Skoko,jer su se starješine dosjetili da bi moglo biti anomalija u porodu.Iknar je gay wrote:Ma znam za te iz 1942. da su bili Serbalji,ali pitam za ove, koji su okosnica hrvatskog domoljublja i nacionalizma.Jesu li oni pokatoličeni Srbi ?jastreb wrote:Ovi Skoke (oko 30 obitelji)koji su od ISIL-ovaca bili smaknuti 1942.bili su grkoistočnjaci.Iknar je gay wrote:Pokatoličeni Srbi ili ?jastreb wrote:Proučavao sam dosta o tome.Iknar je gay wrote:Da,poznato je kako ste vi Hercegovci kao kiseli ruj,lako pustite korjenje i postanete autohtona sorta u 9om koljenu gdje god da se nađete.Ero wrote:Nisam mislio na nas (mene osobno), mi smo garda slovenska.Iknar je gay wrote:Ne znam zbog čega bi ste bili na aparatima ?Ero wrote:Dotepenci na aparatima.
2014-04-22
Ne.Ti si napisao,,ustaška zastava'' a to što si ti stavio u prilog je hrvatska zastava s ustaškim dodatkom.Ustaška zastava je crne boje i ima u sebi pleter s njihovim famoznim U.Starhemberg wrote:Isto sam napisao i ja, ne znam u čemu je problem?Iknar je gay wrote:Ono iznad je službena republička zastava,kao što je ovo ispod državna zastava NDH,ili kao što je ovo bio službeni republički grb SR HrvatskeStarhemberg wrote:Hrvatska je ona iznad.Iknar je gay wrote:Zapravo i to je hrvatska zastava,samo su ustaše ubacili tu svoju vaginu u zaglavlje inagrdili zastavu.Starhemberg wrote:
Ovo je ustaška zastava
Ustaše su koristili i ,,lijepa naša'' pa svejedno ne možemo tvrditi kako je to ustaška himna.
2015-07-23
Hoćeš reći kako je antifašizam zapravo trolanje ?Starhemberg wrote: Profesionalni antifašisti ili profesionalni trolovi, linija je vrlo tanka.
2015-07-23
Ti znaš odgovor na to pitanje.Iknar je gay wrote:Hoćeš reći kako je antifašizam zapravo trolanje ?Starhemberg wrote: Profesionalni antifašisti ili profesionalni trolovi, linija je vrlo tanka.
Guest- Guest
Ne znam.Ova tvoja teza nekako mi se čini suptilnim omalovažavanjem antifašizma,kojeg izjednačavaš s trolanjem.Starhemberg wrote:Ti znaš odgovor na to pitanje.Iknar je gay wrote:Hoćeš reći kako je antifašizam zapravo trolanje ?Starhemberg wrote: Profesionalni antifašisti ili profesionalni trolovi, linija je vrlo tanka.
2015-07-23
I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
Guest- Guest
Pa ništa,živimo u demokraciji,svatko ima pravo na svoje mišljenje,tako i ti.Mada bi ti trebao biti više susretljiv i tolerantan.Starhemberg wrote:I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
2015-07-23
A zašto nisu postavili šator???!!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
2015-07-23
Bolje je jesti kobacice nego kisnuti,Iknar je gay wrote:Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
Da,još ako su neke domaće austrijske.Ma i onako po tim ustaško,četničko partizanskim dernecima okupljaju se besposličari i veseljaci,kojima je svejedno koji simbol je na čelu,sve dok se ždere i loče.Zato sam i predložio jastrebu da napravimo turneju,mada poziv vrijedi za i druge forumaše.dzango wrote:Bolje je jesti kobacice nego kisnuti,Iknar je gay wrote:Pa zapravo u tv prenosu,vidio se ne jedan,već par šatora gdje se okupljaju ustaški kobasičari da bi žderali i lokali dok uzorna katolčad dole moli na kiši.v_vlado wrote:A zašto nisu postavili šator???!!
2015-07-23
Jednom davno u jednoj zemlji izmedju dva mora je bio jedan ministar koji je imao vrijden i pametne djelatnike. Jednog dana se njegovi djelatnici naoruzani u odorama popese na vlak bez voznog reda i zapucase u njima prijateljsku i susjedni zemlju. Ali kao sta u svakoj bajci biva, zli princ , ministar policije susjedne zemlje posla svoje najmracnije lakeje, naoruzane kao da ce u Siriju, da uhite mirne,pitome i lako naoruzane podanike ministra izmedju dva mora. I uhitise ih, razorusase i utamnicise susjedi susjede. Stvar je iz govana morala vaditi princeza krupnog stasa i svijetle kose. Uz sav sarm , moljenje i prijetnje, uspije princeza oslobodti nase uznike i sve se dobro zavrsi.
2014-04-14
Pa podržati tezu da su antifašisti trolovi ?Iknar je gay wrote:Pa ništa,živimo u demokraciji,svatko ima pravo na svoje mišljenje,tako i ti.Mada bi ti trebao biti više susretljiv i tolerantan.Starhemberg wrote:I tvoje pisanje se meni čini nesuptilnim izigravanjem budale, pa što sad...
Aj u .. Kaj se ne bu rulja sjetila Iz neznanja .
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
Page 3 of 13