Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
Nisam baš informiran, rađe se obrat Gnječu, Sori, Provu, Šitingu i ostalim dotepencima. Novopečenim 'Rvatinama, jelte.epikur37 wrote:Ero,pošto si ti na prvim crtama ustaško-partizanskog sukoba....među rovovima gdje su najveće bitke---jel ima kakvih novosti...tko pobjeđuje ili je neizvjesno još ;)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Za razliku od tebe, koji jesi dotepenec u deželu, ja dotepenec nisam. Moji svi rođeni su u Hrvatskoj i ja sam rođen u Hrvatskoj, za razliku od tebe, i živim u Hrvatskoj, za razliku od tebe.Ero wrote:Nisam baš informiran, rađe se obrat Gnječu, Sori, Provu, Šitingu i ostalim dotepencima. Novopečenim 'Rvatinama, jelte.epikur37 wrote:Ero,pošto si ti na prvim crtama ustaško-partizanskog sukoba....među rovovima gdje su najveće bitke---jel ima kakvih novosti...tko pobjeđuje ili je neizvjesno još ;)
Doselili s pruge Brčko-Banovići? Mislim, đedo i nana, jelda..provocator wrote:Za razliku od tebe, koji jesi dotepenec u deželu, ja dotepenec nisam. Moji svi rođeni su u Hrvatskoj i ja sam rođen u Hrvatskoj, za razliku od tebe, i živim u Hrvatskoj, za razliku od tebe.Ero wrote:Nisam baš informiran, rađe se obrat Gnječu, Sori, Provu, Šitingu i ostalim dotepencima. Novopečenim 'Rvatinama, jelte.epikur37 wrote:Ero,pošto si ti na prvim crtama ustaško-partizanskog sukoba....među rovovima gdje su najveće bitke---jel ima kakvih novosti...tko pobjeđuje ili je neizvjesno još ;)
Erica... Daj si reda. Razmem ja tvoje frustracije ali kaj je tu je.
Ero wrote:Doselili s pruge Brčko-Banovići? Mislim, đedo i nana, jelda..provocator wrote:Za razliku od tebe, koji jesi dotepenec u deželu, ja dotepenec nisam. Moji svi rođeni su u Hrvatskoj i ja sam rođen u Hrvatskoj, za razliku od tebe, i živim u Hrvatskoj, za razliku od tebe.Ero wrote:Nisam baš informiran, rađe se obrat Gnječu, Sori, Provu, Šitingu i ostalim dotepencima. Novopečenim 'Rvatinama, jelte.epikur37 wrote:Ero,pošto si ti na prvim crtama ustaško-partizanskog sukoba....među rovovima gdje su najveće bitke---jel ima kakvih novosti...tko pobjeđuje ili je neizvjesno još ;)
Jebeni kompleks ti imas....deda moj
Guest- Guest
Noor wrote:Ero wrote:Doselili s pruge Brčko-Banovići? Mislim, đedo i nana, jelda..provocator wrote:Za razliku od tebe, koji jesi dotepenec u deželu, ja dotepenec nisam. Moji svi rođeni su u Hrvatskoj i ja sam rođen u Hrvatskoj, za razliku od tebe, i živim u Hrvatskoj, za razliku od tebe.Ero wrote:Nisam baš informiran, rađe se obrat Gnječu, Sori, Provu, Šitingu i ostalim dotepencima. Novopečenim 'Rvatinama, jelte.epikur37 wrote:Ero,pošto si ti na prvim crtama ustaško-partizanskog sukoba....među rovovima gdje su najveće bitke---jel ima kakvih novosti...tko pobjeđuje ili je neizvjesno još ;)
Jebeni kompleks ti imas....deda moj
Ero, jesi li ti bio među razoružanom bandom?
Kojom?provocator wrote:Ero, jesi li ti bio među razoružanom bandom?
Ero wrote:
Naši pobijede kako god okreneš...
Trebali su da ponesu plastične puške, made in PRC, kao Tompson, i ne bi bilo problema.
"Nije to slučajno. Austrijanci su ovim poslali poruku hrvatskoj vladi i predsjednici. Namjerno su ponižavali vojnike", ustvrdio je jedan od posjetitelja komemoracije, inače djelatnik Ministarstva branitelja.
To još samo slijepcima nije jasno.Ero wrote:Ero wrote:
Naši pobijede kako god okreneš...
Je li se sad bolje vidi, slijepče?!provocator wrote:"Nije to slučajno. Austrijanci su ovim poslali poruku hrvatskoj vladi i predsjednici. Namjerno su ponižavali vojnike", ustvrdio je jedan od posjetitelja komemoracije, inače djelatnik Ministarstva branitelja.
Šta je bilo na kraju? Je li vas austriski pandur pustio da pravite veselje ili nije?Ero wrote:Je li se sad bolje vidi, slijepče?!provocator wrote:"Nije to slučajno. Austrijanci su ovim poslali poruku hrvatskoj vladi i predsjednici. Namjerno su ponižavali vojnike", ustvrdio je jedan od posjetitelja komemoracije, inače djelatnik Ministarstva branitelja.
Austrijski pandur je bio tamo zbog uljeza.dzango wrote:Šta je bilo na kraju? Je li vas austriski pandur pustio da pravite veselje ili nije?Ero wrote:Je li se sad bolje vidi, slijepče?!provocator wrote:"Nije to slučajno. Austrijanci su ovim poslali poruku hrvatskoj vladi i predsjednici. Namjerno su ponižavali vojnike", ustvrdio je jedan od posjetitelja komemoracije, inače djelatnik Ministarstva branitelja.
"Lex Perković" su uzeli na znanje.
NAČELNIK Glavnog stožera OS RH komentirao je tijekom obilježavanja 25. godišnjiece osnivanja 2. gardijske brigade "Gromovi" razoružavanje počasnog voda hrvatske vojske u Bleiburgu.
"Dogodio se nesporazum i učinit ćemo da se takvi slični nesporazumi ne bi više događali. Ovo drugo su sve nagađanja. Nema potrebe razgovarati o tome, to nije bila ni misija ni zadaća, već protokolarna obveza tijekom koje se dogodila ova mala neugodnost", rekao je Šundov novinarima.
"Dogodio se nesporazum i učinit ćemo da se takvi slični nesporazumi ne bi više događali. Ovo drugo su sve nagađanja. Nema potrebe razgovarati o tome, to nije bila ni misija ni zadaća, već protokolarna obveza tijekom koje se dogodila ova mala neugodnost", rekao je Šundov novinarima.
Išli su pripojiti Austriju, usput osvojili Sloveniju i onda ih je lugar poslao kući!. Jer cijeli postupak koji je djelovao kao operetni pokušaj stvaranja nove Austrijsko-hrvatske unije je ništa drugo je potpuni cirkus koji odražava sadašnje stanje vlasti u Hrvatskoj
provocator wrote:NAČELNIK Glavnog stožera OS RH komentirao je tijekom obilježavanja 25. godišnjiece osnivanja 2. gardijske brigade "Gromovi" razoružavanje počasnog voda hrvatske vojske u Bleiburgu.
Nesporazum? Valjda ne vjeruješ u to?
"Službe" nisu imale nesporazuma....Kad se ulazi u drugu državu s oružjem
onda se to dogova s posebnim službama i ne s tamo nekim jebenim pandurom.
Jebeni pandur pazi da u kontroliran prostor ne uđe kakav uljez...
provocator wrote:NAČELNIK Glavnog stožera OS RH komentirao je tijekom obilježavanja 25. godišnjiece osnivanja 2. gardijske brigade "Gromovi" razoružavanje počasnog voda hrvatske vojske u Bleiburgu.
Pa i 1945. se dogodila mala protokolarna neugodnost između ustaša s jedne strane i britsa i usa s druge zato ne vidim potrebe da se ta mala neugodnost iz 1945. danas slavi ko da je sudnji dan bio.
Guest- Guest
Ero wrote:provocator wrote:NAČELNIK Glavnog stožera OS RH komentirao je tijekom obilježavanja 25. godišnjiece osnivanja 2. gardijske brigade "Gromovi" razoružavanje počasnog voda hrvatske vojske u Bleiburgu.
Nesporazum? Valjda ne vjeruješ u to?
"Službe" nisu imale nesporazuma....Kad se ulazi u drugu državu s oružjem
onda se to dogova s posebnim službama i ne s tamo nekim jebenim pandurom.
Jebeni pandur pazi da u kontroliran prostor ne uđe kakav uljez...
Austrijska polizei jebe ustaše i ne vadi.
Guest- Guest
Druže ero, čitaj s razumijevanjem:
čl. 7. Ustava Republike Hrvatske piše: "Oružane snage Republike Hrvatske mogu prijeći njezine granice ili djelovati preko njezinih granica na temelju odluke Hrvatskoga sabora, koju predlaže Vlada Republike Hrvatske uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike Hrvatske."
"Oružane snage Republike Hrvatske mogu prijeći granice Republike Hrvatske radi vježbi i obuke u okviru međunarodnih organizacija kojima je Republika Hrvatska pristupila ili pristupa na temelju međunarodnih ugovora te radi pružanja humanitarne pomoći, na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike Hrvatske".
Ukoliko dakle nije u pitanju vježba, obuka ili pružanje humanitarne pomoći – niti jedan hrvatski vojnih u tom svom službenom svojstvu, sa ili bez naoružanja, ne smije preći granicu Republike Hrvatske bez odluke Sabora. Čak ni vojna glazba ili zbor – ma koliko to glupo djelovalo, propis je takav.
Izuzetak da ne treba pitati Sabor za sudjelovanje na komemoracijama i slično vjerojatno bi trebalo napraviti – no on za sada nije unesen u Ustav. A bez toga – stvar je jasna, za odlazak Počasno-zaštitne bojne u Austriju treba posebna dozvola Hrvatskoga sabora.
Dakle, Austrijanci su postupili isto kao Britanci prije mnogo godina. Poštivali su odredbe i Zakon.
čl. 7. Ustava Republike Hrvatske piše: "Oružane snage Republike Hrvatske mogu prijeći njezine granice ili djelovati preko njezinih granica na temelju odluke Hrvatskoga sabora, koju predlaže Vlada Republike Hrvatske uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike Hrvatske."
"Oružane snage Republike Hrvatske mogu prijeći granice Republike Hrvatske radi vježbi i obuke u okviru međunarodnih organizacija kojima je Republika Hrvatska pristupila ili pristupa na temelju međunarodnih ugovora te radi pružanja humanitarne pomoći, na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike Hrvatske".
Ukoliko dakle nije u pitanju vježba, obuka ili pružanje humanitarne pomoći – niti jedan hrvatski vojnih u tom svom službenom svojstvu, sa ili bez naoružanja, ne smije preći granicu Republike Hrvatske bez odluke Sabora. Čak ni vojna glazba ili zbor – ma koliko to glupo djelovalo, propis je takav.
Izuzetak da ne treba pitati Sabor za sudjelovanje na komemoracijama i slično vjerojatno bi trebalo napraviti – no on za sada nije unesen u Ustav. A bez toga – stvar je jasna, za odlazak Počasno-zaštitne bojne u Austriju treba posebna dozvola Hrvatskoga sabora.
Dakle, Austrijanci su postupili isto kao Britanci prije mnogo godina. Poštivali su odredbe i Zakon.
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Zločesti Hrvati opet ratuju...uzivo...
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
Page 7 of 13