Bijeg iz Hrvatske
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bijeg iz Hrvatske
tidebotoijusto wrote:umjetnost je u kratkom sloganu obuhvatit sav apsurd HRIknar je gay wrote:Da,taj je dobar ali je predug.Ja sam mozgao kako da bude kraći i sadržajniji,pa me Asila preduhitrio i prija otvorio temu.debotoijusto wrote:jebite se vi i vaša Hrvatska, svi vi, novinari, branitelji, od vrha pa do dole, od predsjednice do zadnjeg šupka koji šuti u ovoj zemlji i kopa po kontejneru, jebite se svi skupa, ja se u ovo sranje od zemlje više ne vraćam!Iknar je gay wrote:Asila,moraš promijeniti naslov,nije dovoljno atraktivan da bi privukao hordu HDZ&SDPovaca i Mostovaca.
Preduhitrio si me jer sam ja mislio otvoriti ovu temu,samo s malo bombastičnijim naslovom.
meni ovaj zvuci dobar
nedostaje samo crkva
I da,takođe sam mislio ubaciti crkvu ili katolčad.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
Bolje reci Vuče jel ti radiš na onoj ciganki Noor? jesi jeba
Ništa bez petokrake na čelu....
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Pa zapravo,pobjeda nije zajamčena i definitivna,to je proces koji se stalno mora nadograđivati a krivi update može dovesti do toga da se uruši cijeli sustav.Ništa još nije finalizirano,tako da je pobjeda relativna.red wolf wrote:Pa zapravo nemamo...Tvoji su pobijedili.Iknar je gay wrote:Zanimljivo,ali ovaj put moram reći kako si upravu,jedino što možda imamo različito viđenje te,,jedne države''red wolf wrote:Ne. Svijet se mijenja. Odlaze jer mogu. Uostalom, svi ćemo uskoro živjeti u samo Jednoj državi...epikur37 wrote:red wolf wrote:Svijet se mijenja. Ljudi odlaze.
U stavri ne mijenja se,uvijek su odlazili.
U zabludi su svi oni koji te smatraju ludim,no doduše smatraju i mene.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije podlo....vrlo je istinito.Leviathan2 wrote:ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Dobro kaze Ivy...
Za malo picke sve je na rasprodaji.
Danas tu, sutra tamo.
I to je zivot...
Guest- Guest
jebga djevojcice, nijesam ja kriv sto se takovima druzisNoor wrote:Nije podlo....vrlo je istinito.Leviathan2 wrote:ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Dobro kaze Ivy...
Danas tu, sutra tamo.
I to je zivot...
ajzdrao
A,ja mislila da si ti to rekla..B-)Noor wrote:Nije podlo....vrlo je istinito.Leviathan2 wrote:ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Dobro kaze Ivy...
Danas tu, sutra tamo.
I to je zivot...
Ma oni su meksi od nas..malo treba duze da zavole,ali onda traje;-)
2014-04-12
Je..nasla sam se bas tebi jadatLeviathan2 wrote:jebga djevojcice, nijesam ja kriv sto se takovima druzisNoor wrote:Nije podlo....vrlo je istinito.Leviathan2 wrote:ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Dobro kaze Ivy...
Danas tu, sutra tamo.
I to je zivot...
Guest- Guest
megi, ova nadrkanost baba na forumu je trajno stanje il povremenoIvyTeasdale wrote:A,ja mislila da si ti to rekla..B-)Noor wrote:Nije podlo....vrlo je istinito.Leviathan2 wrote:ovo je vec podlo, ja se ne konvertiram a tih pol sata traje duze, kod mene je 38 minuta plus minus pol minute,Noor wrote:Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
5 min predigra
3 min sex
30 minuta izvinjavanje
Dobro kaze Ivy...
Danas tu, sutra tamo.
I to je zivot...
Ma oni su meksi od nas..malo treba duze da zavole,ali onda traje;-)
Noor wrote:Ništa bez petokrake na čelu....asilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
Last edited by Yehudi on 15/5/2016, 17:45; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
veber-
2014-12-30
bice da je toveber wrote:u zadnje vrijeme stalno ih pere.
ocito nedstatak ku*ca...
2014-12-30
nemos vise normaalno zensko nac, osim megi ovdje je kaja medju normalnijim, ovo sve ostalo nabrijano u 3pm, odmah krenu u napad ko da sam za pizdu uhvatio bez dozvole, pljuc
bjezmo
2014-04-19
iz hrvatskeLeviathan2 wrote:od kogaprckov wrote:bjezmo
i ljutih zena
2014-04-19
samo megi i frakcijaveber wrote:sam si odgovori sebi....
bety je ok, ali slabo svrati.
ostalo
2014-04-19
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Inspiracija za bijeg iz Europe
» Bijeg Semita iz izraelskog ropstva u Egipat
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Bijeg Semita iz izraelskog ropstva u Egipat
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
Page 5 of 6