Bijeg iz Hrvatske
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bijeg iz Hrvatske
Zanimljivo,ali ovaj put moram reći kako si upravu,jedino što možda imamo različito viđenje te,,jedne države''red wolf wrote:Ne. Svijet se mijenja. Odlaze jer mogu. Uostalom, svi ćemo uskoro živjeti u samo Jednoj državi...epikur37 wrote:red wolf wrote:Svijet se mijenja. Ljudi odlaze.
U stavri ne mijenja se,uvijek su odlazili.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nisam siguran i za tebe hehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:@Epikure, shvati jednu stvar, ljudi su neuspio eksperiment...No, sve se da popraviti...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa zapravo nemamo...Tvoji su pobijedili.Iknar je gay wrote:Zanimljivo,ali ovaj put moram reći kako si upravu,jedino što možda imamo različito viđenje te,,jedne države''red wolf wrote:Ne. Svijet se mijenja. Odlaze jer mogu. Uostalom, svi ćemo uskoro živjeti u samo Jednoj državi...epikur37 wrote:red wolf wrote:Svijet se mijenja. Ljudi odlaze.
red wolf-
2016-02-10
Nemoj biti siguran u ništa...To ne biti siguran u ništa je nešto najvrijednije što ima čovjek...Leviathan2 wrote:nisam siguran i za tebe hehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:@Epikure, shvati jednu stvar, ljudi su neuspio eksperiment...No, sve se da popraviti...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
ezek, previse citas lupetanja po internetu, kad dodirnes adab , ono sto je bilo sto bit ce sto bilo nije i sto bit nece onda se javired wolf wrote:Nemoj biti siguran u ništa...To ne biti siguran u ništa je nešto najvrijednije što ima čovjek...Leviathan2 wrote:nisam siguran i za tebe hehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:@Epikure, shvati jednu stvar, ljudi su neuspio eksperiment...No, sve se da popraviti...hahahahahahahahahahahahahahahaha
uahahahahahahaha....bit ce da je ono......red wolf wrote:Nemoj biti siguran u ništa...To ne biti siguran u ništa je nešto najvrijednije što ima čovjek...Leviathan2 wrote:nisam siguran i za tebe hehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:@Epikure, shvati jednu stvar, ljudi su neuspio eksperiment...No, sve se da popraviti...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Kad uskoro dobiješ čip, sjetiti ćeš se mene...Leviathan2 wrote:ezek, previse citas lupetanja po internetu, kad dodirnes adab , ono sto je bilo sto bit ce sto bilo nije i sto bit nece onda se javired wolf wrote:Nemoj biti siguran u ništa...To ne biti siguran u ništa je nešto najvrijednije što ima čovjek...Leviathan2 wrote:nisam siguran i za tebe hehehehehehehehehehehehehehehehehered wolf wrote:@Epikure, shvati jednu stvar, ljudi su neuspio eksperiment...No, sve se da popraviti...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Tužno je vidjeti kako ste zaboravili vlastitu moć. To je zaista tužno.
red wolf-
2016-02-10
jebote chip, ja ga nikad nosit necu, to je za stoku sitna zuba, nego nesto te pitah, jel znas uopce sto je to sto sam pitao
2016-02-10
ezek, tis shabanred wolf wrote:Nećeš ga nositi govedo, biti će dio tebe.Leviathan2 wrote:jebote chip, ja ga nikad nosit necu, to je za stoku sitna zuba, nego nesto te pitah, jel znas uopce sto je to sto sam pitao
Kad budeš se divio čipu kojeg ćeš imati, sjeti se mene...Leviathan2 wrote:ezek, tis shabanred wolf wrote:Nećeš ga nositi govedo, biti će dio tebe.Leviathan2 wrote:jebote chip, ja ga nikad nosit necu, to je za stoku sitna zuba, nego nesto te pitah, jel znas uopce sto je to sto sam pitao
red wolf-
2016-02-10
Točno. Sreća je čuvati dvije ovce na vrhu Anda. Koliba i dvije ovce. I Ande. I nigdje nikakve civilizacije u krugu 500 km.epikur37 wrote:70-te a posbeno 80-te su bile super za raditi u švabiji ili još bolje u Austriji...danas je to druga priča...danas pametni idu preko bare...europa je izgubljen slučaj.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dosadno je živjeti u jednoj državi.red wolf wrote:Ne. Svijet se mijenja. Odlaze jer mogu. Uostalom, svi ćemo uskoro živjeti u samo Jednoj državi...epikur37 wrote:red wolf wrote:Svijet se mijenja. Ljudi odlaze.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ništa bez petokrake na čelu....asilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
Bolje reci Vuče jel ti radiš na onoj ciganki Noor? jesi jeba
Guest- Guest
A šta očekivati u demokratskoj zemlji koju vodi stranka na vlasti koja ima jednog kandidata na unutarstranačkim izborima...demokracija kao u Sj.Koreji jedino nema prolaz od 120%...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:Ništa bez petokrake na čelu....asilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
Ko i svi vi...na pol sataLeviathan2 wrote:mislis da se nebi konvertirao :D,Noor wrote:oasilovski wrote:Kakvoj zemlji? Šta ti pišeš?vuksadinare wrote:Ko hoce radit na zemlji moze od nje zivjeti sve drugo je laz...e al jbg sadit kukuruz i senicu petnaest dana rada...kako kaze bezbradica...kako moze neko imat uspjesan opg a onaj slavonac ne..ali treba radit nema mora
Ništa bez petokrake na čelu....
Guest- Guest
Hahaha,ziva istina :0)
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Inspiracija za bijeg iz Europe
» Bijeg Semita iz izraelskog ropstva u Egipat
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
» Bijeg Semita iz izraelskog ropstva u Egipat
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Milović: Zašto je veleposlanik Hrvatske Ivan Sabolić uvrijedio HVO i priznao agresiju Hrvatske na BiH?
» Ugledna arhitektica odlazi iz Hrvatske: "Prokockali smo šansu od Hrvatske učiniti pristojnu zemlju"
Page 4 of 6