kako pravilno mlatiti ženu...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: kako pravilno mlatiti ženu...
oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
veber- Posts : 53509
2014-12-30
:Dasilovski wrote:u biti ovdje nije u redu, na primjer da ti bez muške pratnje piskaraš po forumuIvyTeasdale wrote:nekako bih shvatila da nesto nije u redu ;Dasilovski wrote:i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
Kako ti znas da mene nitko ne prati?,B-)
2014-04-12
Daenerys Targaryen Stormborn, Majka Zmajeva, smije sve.IvyTeasdale wrote::Dasilovski wrote:u biti ovdje nije u redu, na primjer da ti bez muške pratnje piskaraš po forumuIvyTeasdale wrote:nekako bih shvatila da nesto nije u redu ;Dasilovski wrote:i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Guest- Guest
ne prijeti praznom puskom :D idi u SA :Dveber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-04-12
:PStarhemberg wrote:Daenerys Targaryen Stormborn, Majka Zmajeva, smije sve.IvyTeasdale wrote::Dasilovski wrote:u biti ovdje nije u redu, na primjer da ti bez muške pratnje piskaraš po forumuIvyTeasdale wrote:nekako bih shvatila da nesto nije u redu ;Dasilovski wrote:i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Tako je..ne shvacaju oni moju moc @_@
2014-04-12
veber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
to se ne pita, nego se samo da
pff, neznalico
betty.boop-
2015-01-23
tebi mogu prijetiti samoIvyTeasdale wrote:ne prijeti praznom puskom :D idi u SA :Dveber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-12-30
pa da me stuče...betty.boop wrote:veber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
pff, neznalico
2014-12-30
zna on to..zato i pita ;-)betty.boop wrote:veber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
pff, neznalico
2014-04-12
DRAGAAA!!!IvyTeasdale wrote:zna on to..zato i pita ;-)betty.boop wrote:veber wrote:oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
pff, neznalico
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Kako halal tući ženu...
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Kako halal tući ženu...
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
Page 2 of 2