Svećenik Luka Prcela (onaj koji je oprao Kolindu): Ja branim narod !
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svećenik Luka Prcela (onaj koji je oprao Kolindu): Ja branim narod !
Jebi ga i mMesic je isto govorio za NDH?? Moze li ovaj svecenik biti sluzbeni antifasisticki nuncij za DNRH??? Ili kapelan druge cete, treceg voda prvog kalnickog odreda???
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
RayMabus wrote:Dobar je pop. Poslao je preko TV cijeloj Hrvatskoj poruku ....kao fol slucajno.
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
niste, jer ste navijali za one koji su lupali pariz, london, varsavu, beograd, moskvu i sl.
a i sad se nadate necem sl.
Last edited by pizzon on 9/5/2016, 18:05; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ma koji narod ti braniš,budaletino ?
Sramotiš i svoj narod i svoju Crkvu.
Sramotiš i svoj narod i svoju Crkvu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A tko je to?????.....jel igra lijevog beka u zaprešiću??!!!Regoč wrote:Krumpirasta, isti je Jurica Pavičić.vuksadinare wrote:kakva je tvoja glava....v_vlado wrote:Popovska budala.....o bože makni budalu sa oltara da ne sramoti crkvu....predstavnik kockastoglavatih....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Svuda. Crkva je glas savjesti i o svem mora imati jasan i nedvosmislen stav.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Svećenik ima pravo na svoje mišljenje. Jebite se
U sakristiji da ali ne u crkvi na propovjedi.
Ima pravo i u crkvi. Gdje god želi. Demokracija.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Svećenik ima pravo na svoje mišljenje. Jebite se
U sakristiji da ali ne u crkvi na propovjedi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
izvini, afirmacija nacizama nije demokratija
Guest- Guest
Nikakav nacizam nije spominjao, nikakav progon ništa. Njegovo mišljenje o jednoj državi.pizzon wrote:izvini, afirmacija nacizama nije demokratija
2015-08-15
Njegov red se ogradio od njega, a on brani narod. Redikul doslovno.
Guest- Guest
Ero???'...Gdje nestade??...
Guest- Guest
Ma kakav ridikul?Starhemberg wrote:Njegov red se ogradio od njega, a on brani narod. Redikul doslovno.
Ustaša!
Čuo sam za njegovo ustašovanje još prije 15-tak godina.
Da je sada 1941. bio bi uz bok Iliji Tomasu,Brekalu, Mati Mogušu ili Srećku Periću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa sto ne bi bio ustasa . I porfirije je cetnik.jastreb wrote:Ma kakav ridikul?Starhemberg wrote:Njegov red se ogradio od njega, a on brani narod. Redikul doslovno.
Ustaša!
Da je sada 1941. bio bi uz bok Iliji Tomasu,Brekalu, Mati Mogušu ili Srećku Periću.
2015-08-15
Redikul jer je marginalna pojava, to očito nije stav ni Crkve ni dominikanskog reda.jastreb wrote:Ma kakav ridikul?Starhemberg wrote:Njegov red se ogradio od njega, a on brani narod. Redikul doslovno.
Ustaša!
Guest- Guest
Kao i većina klerofašista u SPC, istina. No zašto bi se dominikanci ravnali s tim? Jel im to uzor?kaja_333 wrote:Pa sto ne bi bio ustasa . I porfirije je cetnik.jastreb wrote:Ma kakav ridikul?Starhemberg wrote:Njegov red se ogradio od njega, a on brani narod. Redikul doslovno.
Ustaša!
Guest- Guest
Tip je redikul, tezi. Za tjedan ga se nitko nece sjecati. Mene jebe sta vam je drugi redikul sa istom pricom bio predjednik deset godina i dan danas vam soli pamet., Problem nije u ova dva redikula. Glupost , pokvarenost, svjetla reflektora i novac(Mesic) je njihov motiv. Koji je motiv naroda???
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
Page 3 of 3