Svećenik Luka Prcela (onaj koji je oprao Kolindu): Ja branim narod !
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svećenik Luka Prcela (onaj koji je oprao Kolindu): Ja branim narod !
udba wrote:Vjernici su izvanredno reagirali
Ne sumnjam da su vjernici Vjernici izvanredno reagirali, obzirom na stanje duha u današnjoj Hrvatskoj.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bankari već trljaju ručice.
Guest- Guest
na srecu, srbi vise ne moraju da strahuju od hrvatskog ustastva.
ako im nedostaje njihv strah, zebnja i samrtni ropac, zalim.
morace da krenu ka r.sprkoj i srbiji. ne verujemo da ce nam
to prirediti. nemaju oni mooda za nesto sl.
mi, cekamo !
ako im nedostaje njihv strah, zebnja i samrtni ropac, zalim.
morace da krenu ka r.sprkoj i srbiji. ne verujemo da ce nam
to prirediti. nemaju oni mooda za nesto sl.
mi, cekamo !
Guest- Guest
Nema niš ljepše od bedastog klijenta a sloventnog. Tog se prejebe da on još misli kak mu činiš uslugu.
Guest- Guest
Popovska budala.....o bože makni budalu sa oltara da ne sramoti crkvu....predstavnik kockastoglavatih....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kakva je tvoja glava....v_vlado wrote:Popovska budala.....o bože makni budalu sa oltara da ne sramoti crkvu....predstavnik kockastoglavatih....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije jadan on nego jadni oni. Misle što I on ali nemaju petlje da to javno kažu pa se sad bijedni posipaju pepelom I ograđuju umjesto da stanu iza svoga člana, hrabrog Luke.provocator wrote:Gledam jučer na TV kako se Dominikanci ograđuju od jadnog Luke.
Hrvatska dominikanska provincija priopćila je popodne da je propovijed koju je prior dominikanskoga samostana u Splitu o. Luka Prcela izrekao na misi njegovo osobno razmišljanje i nije stajalište dominikanske provincije.
Provincijal Anto Gavrić istaknuo je da je stajalište Hrvatske dominikanske provincije da se u propovijedima u crkvi tumači Božja riječ, poziva na pomirenje i zajedništvo te da oltar ne smije služiti za politička razračunavanja bilo koje vrste.
A jadan Luka!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa sad kakav imao ovakav i onakav stav ali doista je hrabro iznio stav...pa sto bude ali drzi se toga...Ringo10 wrote:Nije jadan on nego jadni oni. Misle što I on ali nemaju petlje da to javno kažu pa se sad bijedni posipaju pepelom I ograđuju umjesto da stanu iza svoga člana, hrabrog Luke.provocator wrote:Gledam jučer na TV kako se Dominikanci ograđuju od jadnog Luke.
Hrvatska dominikanska provincija priopćila je popodne da je propovijed koju je prior dominikanskoga samostana u Splitu o. Luka Prcela izrekao na misi njegovo osobno razmišljanje i nije stajalište dominikanske provincije.
Provincijal Anto Gavrić istaknuo je da je stajalište Hrvatske dominikanske provincije da se u propovijedima u crkvi tumači Božja riječ, poziva na pomirenje i zajedništvo te da oltar ne smije služiti za politička razračunavanja bilo koje vrste.
A jadan Luka!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iznimno bitno za gospodarski rast je što netko propovieda. Kad bi se tako gledalo, Izrael bi bio svjetski parija.Eva wrote:Neka sere, neka ide in live, bit će ljepši argumenti za bolji kreditni rejting države. Raste će kamate, a rast je bitan faktor u reformama.
Da se i odmakneš od političkih i ideologijskih prepirkih, po čemu smo mi danas suvereniji i slobodniji? Vazali smo, nekad Njemačke, danas Amerike.Ringo10 wrote:On brani narod!
A u suštini I nije mnogo pogriješio. U stvari on zastupa onaj dio naroda koji je zaražen endehazijanerskom ieologijom I nostalgijom.
A koliko je takvih procentualno, ne znam. Ali svakako nije ih malo.
Da, baš je tebi stalo do Crkve.v_vlado wrote:Popovska budala.....o bože makni budalu sa oltara da ne sramoti crkvu....predstavnik kockastoglavatih....
Krumpirasta, isti je Jurica Pavičić.vuksadinare wrote:kakva je tvoja glava....v_vlado wrote:Popovska budala.....o bože makni budalu sa oltara da ne sramoti crkvu....predstavnik kockastoglavatih....
Svećenik ima pravo na svoje mišljenje. Jebite se
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Amerika je zla imperija. Treba izac iz tog NATOa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja_333 wrote:Svećenik ima pravo na svoje mišljenje. Jebite se
U sakristiji da ali ne u crkvi na propovjedi.
Guest- Guest
Dobar je pop. Poslao je preko TV cijeloj Hrvatskoj poruku ....kao fol slucajno.
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobar je pop. Poslao je preko TV cijeloj Hrvatskoj poruku ....kao fol slucajno.
Pop je zakon.
2014-04-11
Mislim da bi trebali izać iz tog NATOa.
2014-04-11
Svecenik je redikul i to tezi. Problem je da iste stavove o nato, amerikancima i sl iznose rusofili ovdje a pljuju njega kada izjavi isto????Najgore je kada se sam sa sobom ne mozes dogovoriti.
2014-04-14
Pop je Putinovac i ustasha..... Koji jebeni slom.
2014-04-14
Jebi ga i mMesic je isto govorio za NDH?? Moze li ovaj svecenik biti sluzbeni antifasisticki nuncij za DNRH??? Ili kapelan druge cete, treceg voda prvog kalnickog odreda???
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
Page 2 of 3