'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
Page 1 of 1
'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
pocelo je blizi si 5.8...ide link
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
https://informer.rs/vesti/politika/450124/ovo-morate-procitate-antonic-onaj-letuje-hrvatskoj-doprinosi-normalizaciji-stoletnog-genocida-koji-traje
2015-09-08
Re: 'Onaj ko letuje u Hrvatskoj doprinosi normalizaciji stoletnog genocida koji traje'
..dogodine u kninu
2015-09-08
Možda im je promaklo, predsjednica H gđa KGK je danas u Israelu
"Direktorici Yad Vashema Dorit Novak poklonila je knjigu Esther Gitman, američke Židovke iz Sarajeva, "Stup ljudskih prava" o blaženom Alojziju Stepincu.".
"Direktorici Yad Vashema Dorit Novak poklonila je knjigu Esther Gitman, američke Židovke iz Sarajeva, "Stup ljudskih prava" o blaženom Alojziju Stepincu.".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jao more cetnici su spasavali americke pilote bas si glup eroEroo wrote:Možda im je promaklo, predsjednica H gđa KGK je danas u Israelu
2015-09-08
eh sad cemo se naslusati kmecanja ovih dana iz komsiluka...necemo lišo proci oni su dovukli deset ruskih starih transportera i košava je spremna da nas oduva i da se sveti..najebali smo dogodine u knine
2015-09-08
Jebi mi se živo di će oni il bilo tko litovat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije smiješno. Mislim smiješno je ovo što ti očekuješ nekakav rat sa Srbima,kao oni će da nas napadnu. To su smijurije.vuksadinare wrote:eh sad cemo se naslusati kmecanja ovih dana iz komsiluka...necemo lišo proci oni su dovukli deset ruskih starih transportera i košava je spremna da nas oduva i da se sveti..najebali smo dogodine u knine
No da sam na tvome mjestu ne bih očekivao nekakav novi rat,a još manje mu se radovao;jer slijedeći rat će,zapamtite to ,značiti kraj Hrvatske kakvu danas poznajemo.
Da. Da odmah otkačim desničarke šaljivdžije,ta Hrvatska neće sezati do Drine,ili do Zemuna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa si ti sad maloprije,jucer napisao da ce biti rata a iza toga ide opet jugoslavija daj sredi mislijastreb wrote:Nije smiješno. Mislim smiješno je ovo što ti očekuješ nekakav rat u Srbima, kao oni će da nas napadnu. To su smijurije.vuksadinare wrote:eh sad cemo se naslusati kmecanja ovih dana iz komsiluka ... necemo lišo proci oni su dovukli deset ruskih starih transportera i košava spreman da nas oduva
No da sam na tvome mjestu ne bih očekivao nekakav novi rat, još manje mu se radovao, jer slijedeći rat će, zapamtite na , značiti kraj Hrvatske kakvu danas poznajemo.
Da. Da odmah otkačim desničarke šaljivdžije, a Hrvatska neće sezati do Drine, ili učiniti Zemuna.
2015-09-08
,..ha ha jastreb je pravi macan...bice rata sinko jebackog ne samo na ovim prostorima ..
2015-09-08
Pa to ti i pričam. Nakon slijedećeg rata,Hrvatska će postojati,ali u savezu sa drugim federalnim jedinicama. Sjediš na ušima.vuksadinare wrote:pa si ti sad maloprije,jucer napisao da ce biti rata a iza toga ide opet jugoslavija daj sredi mislijastreb wrote:Nije smiješno. Mislim smiješno je ovo što ti očekuješ nekakav rat u Srbima, kao oni će da nas napadnu. To su smijurije.vuksadinare wrote:eh sad cemo se naslusati kmecanja ovih dana iz komsiluka ... necemo lišo proci oni su dovukli deset ruskih starih transportera i košava spreman da nas oduva
No da sam na tvome mjestu ne bih očekivao nekakav novi rat, još manje mu se radovao, jer slijedeći rat će, zapamtite na , značiti kraj Hrvatske kakvu danas poznajemo.
Da. Da odmah otkačim desničarke šaljivdžije, a Hrvatska neće sezati do Drine, ili učiniti Zemuna.
2014-04-22
I to ti pričam. Što nakon toga slijedi,neću ti ponavljat.vuksadinare wrote:,..ha ha jastreb je pravi macan...bice rata sinko jebackog ne samo na ovim prostorima ..
2014-04-22
moj jastreb moli boga da ne dodje do rata i da ovi ludjaci u komsiluku nesto pocnu kuhati...jastreb wrote:Pa to ti i pričam. Nakon slijedećeg rata, Hrvatska će postojati, ali u savezu će biti uključene i druge federalne jedinice. Sjediš na ušima.vuksadinare wrote:pa si ti sad maloprije, jucer napisao da ce biti rata a iza toga ide opet jugoslavija daj sredi mislijastreb wrote:Nije smiješno. Mislim smiješno je ovo što ti očekuješ nekakav rat u Srbima, kao oni će da nas napadnu. To su smijurije.vuksadinare wrote:eh sad cemo se naslusati kmecanja ovih dana iz komsiluka ... necemo lišo proci oni su dovukli deset ruskih starih transportera i košava spreman da nas oduva
No da sam na tvome mjestu ne bih očekivao nekakav novi rat, još manje mu se radovao, jer slijede će rat će, zapamtite na , značiti kraj Hrvatske kakvu danas poznajemo.
2015-09-08
Ima budala svugde, a pogotovo srbi koji letuju kod ustaša...
Guest- Guest
Similar topics
» onaj ko letuje u hrvatskoj doprinosi normalizaciji
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Institut istraživanja genocida Univerziteta u Sarajevu: genocid u Ahmićima paradigma genocida koji je planirao, organizirao i izvršio državni režim Republike Hrvatske!
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Institut istraživanja genocida Univerziteta u Sarajevu: genocid u Ahmićima paradigma genocida koji je planirao, organizirao i izvršio državni režim Republike Hrvatske!
» Orban: najbolji emigrant je onaj koji ne dođe
» tko će dobiti rat? onaj koji bude bolje srat.
Page 1 of 1