Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
uskoro očekujem susret bozanić-plavuša kako bi koordinirali medijska lupetanja...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
sitting_bull wrote:uskoro očekujem susret bozanić-plavuša kako bi koordinirali medijska lupetanja...
A link s tvojim referencama, kad možemo računati da ćeš ga ovdje postaviti?
Usporedit ćemo to s mojim referencama. (Priznam, one od KGK su čak i za mene nedostižne).
Ero wrote:Ne vrludaj, link s referencama...ti svoj i ja svoj, pa ćemo usporediti. Majstore.
hahaha!
nisu vasini parašpijuni sigurni, ili su začuđeni nađenim pa te zadužili da suziš područje pretrage!!!
obzirom kako bagra koju podupireš cipelari sve koji misle i koji se usude javno govoriti, a prepuna je neuračunljivih budala, nema šanse da ti dam podatke pa da me umobolni diler suhog kurca javno proziva.
kako te ne bih ostavio baš sasvim bez informacija usudim se pretpostaviti kako sam poslom bio na više kontinenata nego što si ti poslom posjetio država.
također pretpostavljam kako govoriš bosanski, bosansku varijantu srpsko-hrvatskog i slovenski s mrkonjićgradskim naglaskom...
sitting_bull-
2015-09-28
asilovski wrote:Ključaj te teme sa NDH srbima, ustašama, četnicimakic wrote:moglo je i na onu temu..
E, a kad ih ja krenem kljucati, onda sveopca kuknjava svekolikog forumskog pucanstva .
Nije se rodio ko bi vama ugodio
darla- Admin
2015-10-22
Stavi link s referencama-stavit ću link s referacma.sitting_bull wrote:Ero wrote:Ne vrludaj, link s referencama...ti svoj i ja svoj, pa ćemo usporediti. Majstore.
hahaha!
nisu vasini parašpijuni sigurni, ili su začuđeni nađenim pa te zadužili da suziš područje pretrage!!!
obzirom kako bagra koju podupireš cipelari sve koji misle i koji se usude javno govoriti, a prepuna je neuračunljivih budala, nema šanse da ti dam podatke pa da me umobolni diler suhog kurca javno proziva.
kako te ne bih ostavio baš sasvim bez informacija usudim se pretpostaviti kako sam poslom bio na više kontinenata nego što si ti poslom posjetio država.
također pretpostavljam kako govoriš bosanski, bosansku varijantu srpsko-hrvatskog i slovenski s mrkonjićgradskim naglaskom...
Nece nitko nis od svojih privatnih podataka stavljati na javno, imate pp pa se tamo samarajte svojim referencama .
darla- Admin
2015-10-22
asilovski wrote:barem za premijera nisu dobili židovskog apotekara koji zastupa farmaceutsku industriju od toga teško može nižejastreb wrote:Pa baš i ne.asilovski wrote:Dobro istinu govoreći NDH-a je imala više državnosti od ovog batustana,
Budući se krajem 1941. raspravljalo o tome da se iz sastava NDH izdvoji područje istočne Bosne i priključi Srbiji,a do čega nije došlo zahvaljujući mađarskim glasovima.
eventualno da dobiješ talijanskog kralja?
markabc- Posts : 149
2014-04-19
hehehehe dobro svi su znali od početka da će Talijani u slučaju iole nesupjeha Njemačke kapitulirati ili preći na drugu stranu, kako god obje tvorevine su kolonijalne gubernije batustanskog tipamarkabc wrote:asilovski wrote:barem za premijera nisu dobili židovskog apotekara koji zastupa farmaceutsku industriju od toga teško može nižejastreb wrote:Pa baš i ne.asilovski wrote:Dobro istinu govoreći NDH-a je imala više državnosti od ovog batustana,
Budući se krajem 1941. raspravljalo o tome da se iz sastava NDH izdvoji područje istočne Bosne i priključi Srbiji,a do čega nije došlo zahvaljujući mađarskim glasovima.
Kermit-
2014-04-17
Inače markabac tebe nema po pola godine i samo izroneš pa đe si ti?
Kermit-
2014-04-17
darlice ostavi samo teme o LSD-u, metafetaminima, psilobicina, ayahuasci, katusima i lijekovitim žabama, sve ostale ključaj do danjegdarla wrote:asilovski wrote:Ključaj te teme sa NDH srbima, ustašama, četnicimakic wrote:moglo je i na onu temu..
E, a kad ih ja krenem kljucati, onda sveopca kuknjava svekolikog forumskog pucanstva .
Nije se rodio ko bi vama ugodio
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače markabac tebe nema po pola godine i samo izroneš pa đe si ti?
a čitam ponekad iako I to rijetko.... došo sam napisat svoj osvrt na bitorajca pa sam usput komentiro I tvoj post. znam ja kak ti nemreš oprostit čovjeku kaj je radil za tevu
inače forum mi je već godinama dosadan. fali pravih rasprava. s tobom se niš ne slažem al bar možemo polemizirat.
2014-04-19
ma uopće nije problem što je radio za Tevu, problem je što i sada još uvijek samo radi za Tevu i dr. te ga boli kurac za državu.markabc wrote:asilovski wrote:Inače markabac tebe nema po pola godine i samo izroneš pa đe si ti?
a čitam ponekad iako I to rijetko.... došo sam napisat svoj osvrt na bitorajca pa sam usput komentiro I tvoj post. znam ja kak ti nemreš oprostit čovjeku kaj je radil za tevu
inače forum mi je već godinama dosadan. fali pravih rasprava. s tobom se niš ne slažem al bar možemo polemizirat.
Vezano za forum istina dosadan je i naporan, trebalo bi izbaciti Eru npr. a nekako ubaciti nekog normalnog ali šta ćeš dosadan je i narod pa se preslikava karakter na forum, ali u svakom slučaju sa tobom volim polemizirati iako se uopće ne slažemo hehehe
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote: Vezano za forum istina dosadan je i naporan, trebalo bi izbaciti Eru npr. a nekako ubaciti nekog normalnog
po mogućnosti ostaviti na putu za Kočevski Rog da živiš slobodno u divljiniEro wrote:asilovski wrote: Vezano za forum istina dosadan je i naporan, trebalo bi izbaciti Eru npr. a nekako ubaciti nekog normalnog
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:po mogućnosti ostaviti na putu za Kočevski Rog da živiš slobodno u divljiniEro wrote:asilovski wrote: Vezano za forum istina dosadan je i naporan, trebalo bi izbaciti Eru npr. a nekako ubaciti nekog normalnog
Veliš da ubacite nekog normalnog na forum? Pa nađite nekog između sebe, valjda imate kojeg. Predlaže vam, Sittinga, na primjer.
Last edited by Ero on 8/5/2016, 21:09; edited 1 time in total
Đoković posle trilera pobedio Mareja: Novaku madridska kruna
N. St. | 08. maj 2016. 20:54 | Komentara: 0Posle velike borbe i dva sata
i osam minuta igre srpski teniser
uspeo da dođe do trofeja u španskoj prestonici - 6:2, 3:6, 6:3
evo, mi fino, kulturno, igramo tenis,
volimo sport.
a ovi, msm, hrvati, strašno,
oni bi da budu ustaše !
Last edited by pizzon on 8/5/2016, 21:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ero wrote:Stavi link s referencama-stavit ću link s referacma.
kaj god.
sitting_bull-
2015-09-28
asilovski wrote:hehehehe dobro svi su znali od početka da će Talijani u slučaju iole nesupjeha Njemačke kapitulirati ili preći na drugu stranu, kako god obje tvorevine su kolonijalne gubernije batustanskog tipamarkabc wrote:asilovski wrote:barem za premijera nisu dobili židovskog apotekara koji zastupa farmaceutsku industriju od toga teško može nižejastreb wrote:Pa baš i ne.asilovski wrote:Dobro istinu govoreći NDH-a je imala više državnosti od ovog batustana,
ovo ti s talijanima logički nema smisla. dakle, loose loose.
2014-04-19
Svaka čast na komentaru!sitting_bull wrote:Ero wrote:Stavi link s referencama-stavit ću link s referacma.
kaj god.
kako ne prihvatili su uvjete jer su znali da je ta priča kurac... NDH je slučajna ad hoc tvorevina i to od strane potpuno pogrešne ekipe koja je svu zahvalnost što uopće postoje mogla zahvaliti Mussoliniju tako da...markabc wrote:asilovski wrote:hehehehe dobro svi su znali od početka da će Talijani u slučaju iole nesupjeha Njemačke kapitulirati ili preći na drugu stranu, kako god obje tvorevine su kolonijalne gubernije batustanskog tipamarkabc wrote:asilovski wrote:barem za premijera nisu dobili židovskog apotekara koji zastupa farmaceutsku industriju od toga teško može nižejastreb wrote:Pa baš i ne.asilovski wrote:Dobro istinu govoreći NDH-a je imala više državnosti od ovog batustana,
Kermit-
2014-04-17
Njemcima, kolega normalni, Njemcima. Talijani su bili qrtaz od ovce.asilovski wrote:kako ne prihvatili su uvjete jer su znali da je ta priča kurac... NDH je slučajna ad hoc tvorevina i to od strane potpuno pogrešne ekipe koja je svu zahvalnost što uopće postoje mogla zahvaliti Mussoliniju tako da...markabc wrote:asilovski wrote:hehehehe dobro svi su znali od početka da će Talijani u slučaju iole nesupjeha Njemačke kapitulirati ili preći na drugu stranu, kako god obje tvorevine su kolonijalne gubernije batustanskog tipamarkabc wrote:asilovski wrote:barem za premijera nisu dobili židovskog apotekara koji zastupa farmaceutsku industriju od toga teško može nižejastreb wrote:Pa baš i ne.asilovski wrote:Dobro istinu govoreći NDH-a je imala više državnosti od ovog batustana,
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
Page 3 of 10