Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
Izjava Zorana Milanovica u intervjuu na Novoj TV iz 2009 godine
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
izgleda d aje on ovu izjavu striktno primjenio na srbiji.....ocito ima takav jeben stav..
2015-09-08
Re: Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
onda zoka jbg nema ti mjesta u politici gdje je pod normalno da ti se muti iza leđa za vlastite interese narocito u međun.politici..kriva ti ej profesija...
2015-09-08
Cek jel to on donosi vazne odluke po onomu sto njemu osobno smeta ili ne ili se tu pita sabor i na koncu gradjani. Ipak je ovo jako vazna odluka. Inace mislim da u citavoj EU odluke i to ekstremno vazne za opstanak zajednice i drzava donose pajaci bez ikakvih referenduma, samovoljno ili voljom bilo koga drugog osim gradjana clanica EU.
omni-
2014-04-12
..izgleda...nastupila politika po onom sistemu..'ne bu mene niko (pre)jebal'omni wrote:Cek jel to on donosi vazne odluke po onomu sto njemu osobno smeta ili ne ili se tu pita sabor i na koncu gradjani. Ipak je ovo jako vazna odluka. Inace mislim da u citavoj EU odluke i to ekstremno vazne za opstanak zajednice i drzava donose pajaci bez ikakvih referenduma, samovoljno ili voljom bilo koga drugog osim gradjana clanica EU.
2015-09-08
Pa što onda nisi uzeo pušku i u rat krenuo Zoka ? Što si mutio iza leđa kada su te zvali na regrutaciju .
Guest- Guest
..imao je preča posla u emigraciji..mjenj'o šuška na zadatku...zgdosada wrote:Pa što onda nisi uzeo pušku i u rat krenuo Zoka ? Što si mutio iza leđa kada su te zvali na regrutaciju .
2015-09-08
..orban se zajeb'o....kad je pozvao u briselu zoku na zajednicku borbu protiv islama..nije zano da je zoka ljubitelj blaza kraljevica....i bana jelacica
2015-09-08
Ja bi studirao dok drugi ratuju. Ako to nije mučenje onda jebi ga.
Guest- Guest
25. septembar 2015. | 11:06 | Izvor: Tanjug
Sijarto: Milanović da kampanju vodi u Hrvatskoj
BUDIMPEŠTA -
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto poručio je hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću da ostavi i Srbe i Mađare na miru, da vlade Srbije i Mađarske nikada nisu imale dogovor oko smera u kojem će se kretati migranti, te da predizbornu kampanju vodi unutar Hrvatske.
"Razumem da je u Hrvatskoj već počela predizborna kampanja, pa imam samo jedan zahtev hrvatskom premijeru, a to je da nas ostavi na miru. I Srbe i Mađare po tom pitanju. Mi nećemo da glasamo na hrvatskim izborima i nas ne mora da uverava u bilo šta, već neka predizbornu kampanju vodi unutar granica Hrvatske", rekao je Sijarto u intervjuu Tanjugu.
Upitan da li su tačne optužbe Milanovića da Mađarska i Srbija imaju dogovor da usmeravaju migrante u Hrvatsku, Sijarto tvrdi da Mađari nikada nisu imali konsultacije o tome u kom smeru će migranti iz Srbije ići.
"Nikada nismo imali dogovor sa Vladom Srbije oko rute migranata. Niti bilo šta vezano za Hrvatsku. Zašto bi to radili? Kad se sretnemo sa članovima Vlade Srbije ili premijerom Aleksandrom Vučićem, pričamo o našoj saradnji a ne o Hrvatskoj, zašto bi?!", rekao je Sijarto.
On je istakao da je ultimatum koji je Hrvatska postavila srpkim vlastima, da ako ne pošalju migrante u Mađarsku, Hrvatska neće da otvori granične prelaze, apsolutno protiv evropskih vrednosti, solidarnosti i ponašanja.
Sijarto: Milanović da kampanju vodi u Hrvatskoj
BUDIMPEŠTA -
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto poručio je hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću da ostavi i Srbe i Mađare na miru, da vlade Srbije i Mađarske nikada nisu imale dogovor oko smera u kojem će se kretati migranti, te da predizbornu kampanju vodi unutar Hrvatske.
"Razumem da je u Hrvatskoj već počela predizborna kampanja, pa imam samo jedan zahtev hrvatskom premijeru, a to je da nas ostavi na miru. I Srbe i Mađare po tom pitanju. Mi nećemo da glasamo na hrvatskim izborima i nas ne mora da uverava u bilo šta, već neka predizbornu kampanju vodi unutar granica Hrvatske", rekao je Sijarto u intervjuu Tanjugu.
Upitan da li su tačne optužbe Milanovića da Mađarska i Srbija imaju dogovor da usmeravaju migrante u Hrvatsku, Sijarto tvrdi da Mađari nikada nisu imali konsultacije o tome u kom smeru će migranti iz Srbije ići.
"Nikada nismo imali dogovor sa Vladom Srbije oko rute migranata. Niti bilo šta vezano za Hrvatsku. Zašto bi to radili? Kad se sretnemo sa članovima Vlade Srbije ili premijerom Aleksandrom Vučićem, pričamo o našoj saradnji a ne o Hrvatskoj, zašto bi?!", rekao je Sijarto.
On je istakao da je ultimatum koji je Hrvatska postavila srpkim vlastima, da ako ne pošalju migrante u Mađarsku, Hrvatska neće da otvori granične prelaze, apsolutno protiv evropskih vrednosti, solidarnosti i ponašanja.
Last edited by pizzon on 25/9/2015, 11:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
duckface picoustog u pozadini
2014-04-15
Zoki moralni stup.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
lepo vam je madjar " priopcio " pricamo o nasoj saradnji,
a ne kako da pakujemo hrvatima.
oni su vase gazde, od davnina, a znamo da ih volite,
kud smemo da njima predlazemo nesto antihrvatsko.
a ne kako da pakujemo hrvatima.
oni su vase gazde, od davnina, a znamo da ih volite,
kud smemo da njima predlazemo nesto antihrvatsko.
Last edited by pizzon on 25/9/2015, 11:23; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
eto vidis, sve lepo !
Guest- Guest
Kad maknemo nesposobni SDP sa wlasti prema Srbiji ide žičana ograda i wojska.
2014-04-11
nemojte da cekate, izbore, " čim prije " savrseno nas zabole qita
" glede " hr ograde
" glede " hr ograde
Last edited by pizzon on 25/9/2015, 11:27; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Milanowić i ostali nesposobni Ostojić i ekipa će letit sa wlasti. Jućer im je ušlo osam i po tisuća owih. NIsu izbori sutra. Do izbora će pola miljona uć u Hr.
2014-04-11
Srbija jednostawno nema gdje sa tim izbjeglićama. MIlanowićewa taktika neće postić ništa. Srbi čak i da oće nemogu udowoljit njegowim prohtjewima. POšto lik nemsili stawit ogradu i wojsku i hermetički zatworit graniću do izbora će ih uć pola miljona. Ispušio izbore.
2014-04-11
Mađari stawljaju ogradu čak i prema Zloweniji. Orban se prirpema za totalnu blokadu. Neće mu wiše niti jednoga pustit owamo. Onda normalno owi će na Zloweniju. Međutim to i dalje ulazi u Hr.
Gubi izbore. Nesposoban je. NIje zaustawio ulaz ilegalnih upada u RH.
Gubi izbore. Nesposoban je. NIje zaustawio ulaz ilegalnih upada u RH.
Last edited by RayMabus on 25/9/2015, 11:45; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
Page 1 of 2