Zagreb slavi 71.g.oslobođenja od ustaša i nacista trnjanskim kresovima
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagreb slavi 71.g.oslobođenja od ustaša i nacista trnjanskim kresovima
Pa ja ga ovdje najbolje razumijem, k tome i suosjecam.IvyTeasdale wrote:zato secrvenom bilo lako odluciti za nevinu i samozatajnu,braniteljsku srpsku stranu..moramo ga razumjeti ;-)dijagram wrote:Nije to isto.Hrvati agresivnim bizantskim metodama prodiru u Sumadiju i timocku krajinu , a Srbe Hrvatska ne zanima.IvyTeasdale wrote:Srbe,Zidove,Rome,Hrvate i ostale..Srbi su isto imali logore u kojima su ubijali Zidove..Hrvate uokolo,Bosnjake također,nepodobne Srbe u dokolici..onda im se osladilo i omililo,pa su za manje od pedeset godina ponovno otvarali logore,sad za Hrvate i Bosnjake..i sad se ti odluci sto ces biti,nije to bas ni lako..:-Scrvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam još Srbin.
Hrvati imali nacistički logor u kojem su ubijali Srbe, Srbi ih pobijedili i primili u zajedničku državu, i poslije se Hrvati odcijepili i istjerali ih sve iz odcijepljenog dijela.
Mozda jednog dana uspije, nadvlada sve i okrene se sebi:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
Oš na večernji koncert u Čavoglavama?
Guest- Guest
ah,ta muska solidarnost..cast,cojstvo,whatever.. :Ddijagram wrote:Pa ja ga ovdje najbolje razumijem, k tome i suosjecam.IvyTeasdale wrote:zato secrvenom bilo lako odluciti za nevinu i samozatajnu,braniteljsku srpsku stranu..moramo ga razumjeti ;-)dijagram wrote:Nije to isto.Hrvati agresivnim bizantskim metodama prodiru u Sumadiju i timocku krajinu , a Srbe Hrvatska ne zanima.IvyTeasdale wrote:Srbe,Zidove,Rome,Hrvate i ostale..Srbi su isto imali logore u kojima su ubijali Zidove..Hrvate uokolo,Bosnjake također,nepodobne Srbe u dokolici..onda im se osladilo i omililo,pa su za manje od pedeset godina ponovno otvarali logore,sad za Hrvate i Bosnjake..i sad se ti odluci sto ces biti,nije to bas ni lako..:-Scrvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam još Srbin.
Hrvati imali nacistički logor u kojem su ubijali Srbe, Srbi ih pobijedili i primili u zajedničku državu, i poslije se Hrvati odcijepili i istjerali ih sve iz odcijepljenog dijela.
2014-04-12
Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
A nekima i budem, nikad se ne zna:)
dijagram-
2015-08-09
nista od navedenog, u slobodno vrijeme sam odlican psihic,radim besplatno ko onaj Domancic, a ako tko sto ostavi u kuverti,...ok:)IvyTeasdale wrote:ah,ta muska solidarnost..cast,cojstvo,whatever.. :Ddijagram wrote:Pa ja ga ovdje najbolje razumijem, k tome i suosjecam.IvyTeasdale wrote:zato secrvenom bilo lako odluciti za nevinu i samozatajnu,braniteljsku srpsku stranu..moramo ga razumjeti ;-)dijagram wrote:Nije to isto.Hrvati agresivnim bizantskim metodama prodiru u Sumadiju i timocku krajinu , a Srbe Hrvatska ne zanima.IvyTeasdale wrote:Srbe,Zidove,Rome,Hrvate i ostale..Srbi su isto imali logore u kojima su ubijali Zidove..Hrvate uokolo,Bosnjake također,nepodobne Srbe u dokolici..onda im se osladilo i omililo,pa su za manje od pedeset godina ponovno otvarali logore,sad za Hrvate i Bosnjake..i sad se ti odluci sto ces biti,nije to bas ni lako..:-Scrvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam još Srbin.
dijagram-
2015-08-09
samo se ti drzi noor,postala mi je opaka konkurencija..poceo se crveni motat oko nje..bezobraznik jedan meni rekao da sam mrsava k'o pas i da on voli,jel'te,popunjene..da ne citiram zavodnika ;Ddijagram wrote:Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
2014-04-12
dobro,preporucit cu te crvenom..pomozi,ali ne ocekuj nista,skrtac je to :Ddijagram wrote:nista od navedenog, u slobodno vrijeme sam odlican psihic,radim besplatno ko onaj Domancic, a ako tko sto ostavi u kuverti,...ok:)IvyTeasdale wrote:ah,ta muska solidarnost..cast,cojstvo,whatever.. :Ddijagram wrote:Pa ja ga ovdje najbolje razumijem, k tome i suosjecam.IvyTeasdale wrote:zato secrvenom bilo lako odluciti za nevinu i samozatajnu,braniteljsku srpsku stranu..moramo ga razumjeti ;-)dijagram wrote:Nije to isto.Hrvati agresivnim bizantskim metodama prodiru u Sumadiju i timocku krajinu , a Srbe Hrvatska ne zanima.IvyTeasdale wrote:Srbe,Zidove,Rome,Hrvate i ostale..Srbi su isto imali logore u kojima su ubijali Zidove..Hrvate uokolo,Bosnjake također,nepodobne Srbe u dokolici..onda im se osladilo i omililo,pa su za manje od pedeset godina ponovno otvarali logore,sad za Hrvate i Bosnjake..i sad se ti odluci sto ces biti,nije to bas ni lako..:-Scrvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam još Srbin.
2014-04-12
pa dobro, noor je ok, treba malo skinuti i dobra, s glavom je malo teze,al kako sam psihic,nesto vec smislim:)IvyTeasdale wrote:samo se ti drzi noor,postala mi je opaka konkurencija..poceo se crveni motat oko nje..bezobraznik jedan meni rekao da sam mrsava k'o pas i da on voli,jel'te,popunjene..da ne citiram zavodnika ;Ddijagram wrote:Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
dijagram-
2015-08-09
s pravom motivacijom -kompletan tretman..;Pdijagram wrote:pa dobro, noor je ok, treba malo skinuti i dobra, s glavom je malo teze,al kako sam psihic,nesto vec smislim:)IvyTeasdale wrote:samo se ti drzi noor,postala mi je opaka konkurencija..poceo se crveni motat oko nje..bezobraznik jedan meni rekao da sam mrsava k'o pas i da on voli,jel'te,popunjene..da ne citiram zavodnika ;Ddijagram wrote:Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
Volim kad si tako nesebican,ja nikako da postanem..B-)
2014-04-12
nesebican nego sto, altruizam, zadovoljstvo je u drugom planu, ono dodje nesto kao supstitut za praznu kuvertu:)IvyTeasdale wrote:s pravom motivacijom -kompletan tretman..;Pdijagram wrote:pa dobro, noor je ok, treba malo skinuti i dobra, s glavom je malo teze,al kako sam psihic,nesto vec smislim:)IvyTeasdale wrote:samo se ti drzi noor,postala mi je opaka konkurencija..poceo se crveni motat oko nje..bezobraznik jedan meni rekao da sam mrsava k'o pas i da on voli,jel'te,popunjene..da ne citiram zavodnika ;Ddijagram wrote:Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
dijagram-
2015-08-09
zadovoljenje jedne vazne potrebe,a to je potreba da se sluzi drugima..ti si moj idol 8-)dijagram wrote:nesebican nego sto, altruizam, zadovoljstvo je u drugom planu, ono dodje nesto kao supstitut za praznu kuvertu:)IvyTeasdale wrote:s pravom motivacijom -kompletan tretman..;Pdijagram wrote:pa dobro, noor je ok, treba malo skinuti i dobra, s glavom je malo teze,al kako sam psihic,nesto vec smislim:)IvyTeasdale wrote:samo se ti drzi noor,postala mi je opaka konkurencija..poceo se crveni motat oko nje..bezobraznik jedan meni rekao da sam mrsava k'o pas i da on voli,jel'te,popunjene..da ne citiram zavodnika ;Ddijagram wrote:Haha, da kravice kakva si ti bi to voljele, da sam njihov bik.Noor wrote:Ti bi volio biti bik, al štaš kad si već voldijagram wrote:naravno, dobro utovljen kravicak:)Noor wrote:Pa nisam teleEro wrote:Ne budi sigurna, možda i jesam.Noor wrote:Ti meni moreš bit tataEro wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
2014-04-12
pobjeze noor, nista od interakcije:)
dijagram-
2015-08-09
koji si ti zavodnik..borit ces se s crvenim za primat na forumu..:Ddijagram wrote:pobjeze noor, nista od interakcije:)
2014-04-12
boriti? taj pobjegne cim zagustiIvyTeasdale wrote:koji si ti zavodnik..borit ces se s crvenim za primat na forumu..:Ddijagram wrote:pobjeze noor, nista od interakcije:)
nek se ufa u antifasisticku solidarnost
to mu je jedina sansa
dobro, i ako se ova ne stese, onda je definitivno njegova:)
dijagram-
2015-08-09
Svečano i dostojanstveno .
Zbor HNK i njihovi glumci odlični. Nadahnuti pjesmama slobodi i Titovim borcima .
Imam 2 primjedbe :
. Zar orkestar HV ne zna vise partizanskih pjesama nego svira numeru iz Jalte jslte ... Hmmm
Aj da ne neki orkestar za pogrebe ali ovo, vojni ?
2 . Gdje ste sada fasisti , izveli nrki novi klinci , dobili najveci pljesak
I da ... KGK poslala Bandica , starog muljatora , jedva je zaustavio fućkanje
Itd bla bla
NEK mi NItko od vas ne sere vise da sam Titova komunjara .
Ima ima nas ...
Zbor HNK i njihovi glumci odlični. Nadahnuti pjesmama slobodi i Titovim borcima .
Imam 2 primjedbe :
. Zar orkestar HV ne zna vise partizanskih pjesama nego svira numeru iz Jalte jslte ... Hmmm
Aj da ne neki orkestar za pogrebe ali ovo, vojni ?
2 . Gdje ste sada fasisti , izveli nrki novi klinci , dobili najveci pljesak
I da ... KGK poslala Bandica , starog muljatora , jedva je zaustavio fućkanje
Itd bla bla
NEK mi NItko od vas ne sere vise da sam Titova komunjara .
Ima ima nas ...
To je vaš nivo. U društvu pečenih volova.Ero wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
Guest- Guest
;Ddijagram wrote:boriti? taj pobjegne cim zagustiIvyTeasdale wrote:koji si ti zavodnik..borit ces se s crvenim za primat na forumu..:Ddijagram wrote:pobjeze noor, nista od interakcije:)
nek se ufa u antifasisticku solidarnost
to mu je jedina sansa
dobro, i ako se ova ne stese, onda je definitivno njegova:)
Ajde,nemoj tako..sigurno i sad hrabro skica..;P
2014-04-12
Lajte kere Jackobsfelda.Yehudi wrote:CharleyBhx5793 wrote:
TO JE TO ........A BALKANSKE KUČKE NEKA LAJU
Guest- Guest
i da drugo pitanje
HOCE LI SAD UKINUTI HNK ONA NESREĆA U MK ?
Bas bi mogo
Sto ce nam antifašistička kultura .
Treba fašističku.
HOCE LI SAD UKINUTI HNK ONA NESREĆA U MK ?
Bas bi mogo
Sto ce nam antifašistička kultura .
Treba fašističku.
Nije to u našoj tradiciji nikad bilo. Unas se janjci peču, a volove kod vas.CharleyBhx5793 wrote:To je vaš nivo. U društvu pečenih volova.Ero wrote:Mi mlađi nemamo vremena za vaša sranja, spremamo se za proslavu u Kninu.Noor wrote:epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
Vidi se da si dugo u Clevelandu....svoj na svome.
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» OBLJETNICA OSLOBOĐENJA: Dan kad su domaći antifašisti iz Sirije i Irana oslobodili Kakanj od ubačenih Ustaša
» Dodik na Kozari zaboravio četnike koji su se borili na strani nacista i ustaša
» 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Dodik na Kozari zaboravio četnike koji su se borili na strani nacista i ustaša
» 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
Page 8 of 10