Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/cetnicki-vojvoda-seselj-u-farmi-brutalno-popljuvao-hrvatsku-837425
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
e zoki đaba si krecio..da si kao 'nacionalist' i 'ustasa'..sekija ne mo's pre4variti
2015-09-08
Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga
nepvevaziđene mudvolije
nepvevaziđene mudvolije
2014-04-15
Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
Guest- Guest
..jbg sad smo mi u ofanzivi kontra zokija a on u strateskom povlacenju....lako za muje....bu mo ih da kopaju kanale..Eva wrote:Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
2015-09-08
..ne treba tu puska..sam im das lopatu u ruke bus videla ka'k beze od tog ka'k vrag od tamjana...prije bi se vratili u siriju nego zemli lopatu u ruke..to ej najbolje oruzje..vuksadinare wrote:..jbg sad smo mi u ofanzivi kontra zokija a on u strateskom povlacenju....lako za muje....bu mo ih da kopaju kanale..Eva wrote:Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
2015-09-08
čuje ove iz Bečke bojne...a kak buš ti ratovala sada, kad si iz jednog rata morala u Wien, kud ćeš sada, do rejkyavika je zajebanoEva wrote:Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
2014-04-15
..a cuj ne'k joj je dosapnul da bu v becu bi'l vecni mirnevjestin_razbojnik wrote:čuje ove iz Bečke bojne...a kak buš ti ratovala sada, kad si iz jednog rata morala u Wien, kud ćeš sada, do rejkyavika je zajebanoEva wrote:Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
2015-09-08
“Mene ništa ne čudi od Hrvatske jer je u osnovi te zemlje ustašluk. Eto, ja sam pomogao Kolindi da dođe na vlast, ona je makar otvoreno ustaša. Milanović malo glumi socijaldemokratu pa malo socijalistu. Sad je pokazao svoje pravo lice jer su uskoro izbori u Hrvatskoj i zna da ustaška verzija uvijek pobjeđuje, ali mislim da je zakasnio s tim. Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga” rekao je Šešelj i nadodao: “Svatko tko ode na ljetovanje u Hrvatsku zaslužuje da mu se auto baci u more.Srbi koji idu na ljetovanje u Hrvatsku, to je za svaku osudu i zaslužuju sve neugodnosti koje im se dogode”.
Šešelj bi bio odličan forumaš.
šešelj je već na forumu
2014-04-15
Nije, Marčelo nam već priprema teren, za nas mlade dezertere. On je trenutno baš na Islandu.nevjestin_razbojnik wrote:čuje ove iz Bečke bojne...a kak buš ti ratovala sada, kad si iz jednog rata morala u Wien, kud ćeš sada, do rejkyavika je zajebanoEva wrote:Vuče, prošvikal buš gore od Zokija čitajući ta smeća i baveći se srpskim bedastoća dok ti Muje po HR plaze neometano. Radije uzmi puškicu i kreni u rat!
Guest- Guest
Najbolji frend bi mu bio Baron iz Hamburgadzango wrote:“Mene ništa ne čudi od Hrvatske jer je u osnovi te zemlje ustašluk. Eto, ja sam pomogao Kolindi da dođe na vlast, ona je makar otvoreno ustaša. Milanović malo glumi socijaldemokratu pa malo socijalistu. Sad je pokazao svoje pravo lice jer su uskoro izbori u Hrvatskoj i zna da ustaška verzija uvijek pobjeđuje, ali mislim da je zakasnio s tim. Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga” rekao je Šešelj i nadodao: “Svatko tko ode na ljetovanje u Hrvatsku zaslužuje da mu se auto baci u more.Srbi koji idu na ljetovanje u Hrvatsku, to je za svaku osudu i zaslužuju sve neugodnosti koje im se dogode”.
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga
nepvevaziđene mudvolije
Nije mozak tu uopće bitan. Bitno je što osjećaš i kako dišeš.
Hrvatstvo kod Hrvata koji je nulta generacija Hrvata, poput mene, ima mnogo veću težinu i vrijednost nego kod onoga tko je Hrvat treća ili četvrta generacija.
Ja sam Hrvat postao iz uvjerenje, promišljanjem i analizom onoga što osjećam, i na kraju donio odluku, dakle sam sam odlučio, da sam Hrvat.
Dakle, kod mene ne postoji nikakva sumnja jesam li Hrvat i dišem li ili ne.
crvenkasti-
2014-04-17
A jesi ga upiknul, svaka čast. Da je u vreći 100 micica i 1 pimpek, već unaprijed znam za kaj bi se ti ulovil.crvenkasti wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga
nepvevaziđene mudvolije
Nije mozak tu uopće bitan. Bitno je što osjećaš i kako dišeš.
Hrvatstvo kod Hrvata koji je nulta generacija Hrvata, poput mene, ima mnogo veću težinu i vrijednost nego kod onoga tko je Hrvat treća ili četvrta generacija.
Ja sam Hrvat postao iz uvjerenje, promišljanjem i analizom onoga što osjećam, i na kraju donio odluku, dakle sam sam odlučio, da sam Hrvat.
Dakle, kod mene ne postoji nikakva sumnja jesam li Hrvat i dišem li ili ne.
Guest- Guest
Zapravo, bolje je imati što manje mozga, jer tada više energije možeš usmjeriti na to kako se osjećaš.
Razmišljanje ti odvlači misli i unosi zbrku.
Razmišljanje ti odvlači misli i unosi zbrku.
crvenkasti-
2014-04-17
Što imaš manje mozga, lakše ti je postati Hrvat.
Znam to iz osobnog primjera.
Znam to iz osobnog primjera.
crvenkasti-
2014-04-17
I Crvenkasti je ustaša lažnjak.
Crvenku ne pakovati, ionako mu nije lako.dzango wrote:I Crvenkasti je ustaša lažnjak.
Sad jos i muamedanci, samo su mu oni nedostajali.
dijagram-
2015-08-09
đango vidjeh te na slici vec opisanog foruma na str.59 u avionu NBG ekipa,banovo brdo drugi reddzango wrote:I Crvenkasti je ustaša lažnjak.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanovic se pravi Englez
» Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» Tko je manja katastrofa, Milanović ili Kolinda?
» Hrvatska odlučuje - Kolinda ili Milanović ?
» Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» Tko je manja katastrofa, Milanović ili Kolinda?
» Hrvatska odlučuje - Kolinda ili Milanović ?
Page 1 of 2