Zagreb slavi 71.g.oslobođenja od ustaša i nacista trnjanskim kresovima
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagreb slavi 71.g.oslobođenja od ustaša i nacista trnjanskim kresovima
jastreb wrote:Gledam u Dnevno rubriku dogodilo se na današnji dan.
Za 8. i 9. svibnja ne spominju oslobođenje Zagreba,niti kapitulaciju Njemačke.
Za 8.V pišu kako je 1700 i neke sin nekog engleskog grofa sudjelovao u bitci za beograd protiv Turaka.
njima je Ero urednik
Guest- Guest
Meni je tek poslije puno godina postalo jasno da sam mrzio Tita, a prije sam mislio da ga volim.
crvenkasti-
2014-04-17
odmah ostro na prvu loptu i vrijedjanje , rukoljub i naklon nista ?tre911 wrote:Čuj tupko je da si glup ko kurac ali čak i takav možeš ponešto zaključiti iz popisa stanovništva koje sam stavio gore zajedno sa slikama dočeka partizana ispod toga. Ako čak ni to nisi u stanju onda je i kurac od ofce za tebe pojam inteligencije.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Dakle čisti fotoshop pogotovo kad vidim sve ove ljude po krovovima zgrada, balkonima , uredima...tu se moglo skupiti i 150 k ljudi prema ovim snimcima što je apsurd kada se uzme u obzir da tada vjerojatno nije ni bilo toliko stanovnika u Zagrebu a čak i da jeste morali su svi do jednog biti ovdje što je još veća muljaža.
jasno
maturski rad warnocka za adobe
svejedno , ovo je cisti rad u 3d max -U , bogu hvala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://www.telegram.hr/price/moje-ime-je-ljubica-prije-sedamdeset-godina-oslobodila-sam-zagreb/
Moje ime je Ljubica. Prije 70 godina oslobodila sam Zagreb od fašista.
__________________________________________________________________________________________
Hvala ti!
__________________________________________________________________________________________
Hvala ti!
Guest- Guest
Istina.Koji post ranije spomenuo sam kako se objedinile razne proslave o jednom trošku.Za javnost je to proslava pobjede nad fašizmom a u stvarnosti ujedno smo slavili i neke druge,manje popularne praznike u ovoj katolčadskoj talibaniji.asilovski wrote:paganski neloboljševizam
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dobro razumijem da ne žele Oslobođenje Zagreba priznati kao takovo i jer im je taj dan propala ona Velika BIH,ali da za 9.V Dan pobjede nad fašizmom i završetak 2.svj.rata ne napišu ni riječi,a spominju neke minorne i nevažne stvari,to je van svake pameti.Noor wrote:jastreb wrote:Gledam u Dnevno rubriku dogodilo se na današnji dan.
Za 8. i 9. svibnja ne spominju oslobođenje Zagreba,niti kapitulaciju Njemačke.
Za 8.V pišu kako je 1700 i neke sin nekog engleskog grofa sudjelovao u bitci za beograd protiv Turaka.
njima je Ero urednik
To je kao kad bih ja za 28.VI prešutio sarajevski atentat a istaknuo kako je na taj dan 1174.umro Andrej Bogoljupski,ruski car.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:http://www.telegram.hr/price/moje-ime-je-ljubica-prije-sedamdeset-godina-oslobodila-sam-zagreb/
Hvala ti! :<3:
hvala i tebi ljubice evo ti odmah trosobni stan u centru ZGa, iz štale u stan.. prije toga 2-3 godine po šumi
Guest- Guest
tre911 wrote:
I onda imamo na trgu 120 k i to nakon što je trećina stanovništva zagreba rastjerana na ovaj ili onaj način
Guest- Guest
Ja ne znam jeli ovaj narod lud do daske,jer svake godine jedno te isto prosipanje žuči oko NDH i Jugoslavije,fašizma,komunizma a ne vide druge,mnogo gore stvari iz sadašnjosti.
Jebo te,čak i kada bi neki asteroid trebao udariti u Zemlju,katastrofa neizbježna,mislim kako bi se oni do zadnjeg dana apokalipse svađali oko Jugoslavije i NDH.
Bolest,jebo mater ako Hrvatska nije najveća ustanova za duševne poremećaje na ovom planetu.
Jebo te,čak i kada bi neki asteroid trebao udariti u Zemlju,katastrofa neizbježna,mislim kako bi se oni do zadnjeg dana apokalipse svađali oko Jugoslavije i NDH.
Bolest,jebo mater ako Hrvatska nije najveća ustanova za duševne poremećaje na ovom planetu.
2015-07-23
preko_vode_do_slobode wrote:Noor wrote:http://www.telegram.hr/price/moje-ime-je-ljubica-prije-sedamdeset-godina-oslobodila-sam-zagreb/
Hvala ti! :<3:
hvala i tebi ljubice evo ti odmah trosobni stan u centru ZGa, iz štale u stan.. prije toga 2-3 godine po šumi
ma ne daj njoj, nije zaslužila, daj onom krvniku iz jasenovca
Guest- Guest
Ovo slavlje postoji samo zato što smo izgubili rat.
Da smo pobijedili, mi bismo danas slavili, a ne vi!
Izgleda da vam to nije jasno?
Glupani.
Da smo pobijedili, mi bismo danas slavili, a ne vi!
Izgleda da vam to nije jasno?
Glupani.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam niti me je interesiralo vjeruj mi. Imao sam dovoljno problema i zbog toga što idem u crkvu(ne od učitelja i vlasti, griješio bi dušu da kažem drugačije, već od vršnjaka čiji su očevi bili u partiji itd a zna se ko odgaja djecu jel) sa jedne strane a sa druge jer mi je otac morao u njemačku na rad jer doslovce nismo imali što jesti.Noor wrote:tre911 wrote:Kako ko, istrčalo se sa radošću jer nisi morao biti u školi no to se sve događalo po nardbi i indoktrinaciji sa kojom su nas zasuli od samog rođenja. Odmakni se od toga i vidjeti ćeš da je sve bilo strogo kontrolirano do u detalje, niko nije smio mimo onoga što su drugovi zapovjedili ni zucnuti a kamoli učinitiNoor wrote:tre911 wrote:
Pa rekoh ni na nama se nije vidjelo da smo istjerani iz škole kada bi drug tito prolazio kao ni na radnicima iz tvornica...sve se moralo tome podrediti i nije se smjelo zucnuti o tome
ma, šta pričaš..pa mi smo s radošću istrčali iz škole dočekati druga Tita
bijela bluzica, plavi šosić, bijele dokoljenke...kapa i marama
jesi sudjelovao kad na kojem Sletu?
Guest- Guest
Je, slavimo, danas se samo time bavimo:)
Blesavi jastreb press
Blesavi jastreb press
dijagram-
2015-08-09
Ali kako nitko ne shvaća da je tog dana Zagreb vraćen Hrvatskoj,nakon što je nekoliko godina bio anektiran velikoj BIH?Iknar je gay wrote:Ja ne znam jeli ovaj narod lud do daske,jer svake godine jedno te isto prosipanje žuči oko NDH i Jugoslavije,fašizma,komunizma a ne vide druge,mnogo gore stvari iz sadašnjosti.
Nikad BIH nije (čak ni za turskog vakta ) bila toliko velika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tre911 wrote:Nisam niti me je interesiralo vjeruj mi. Imao sam dovoljno problema i zbog toga što idem u crkvu(ne od učitelja i vlasti, griješio bi dušu da kažem drugačije, već od vršnjaka čiji su očevi bili u partiji itd a zna se ko odgaja djecu jel) sa jedne strane a sa druge jer mi je otac morao u njemačku na rad jer doslovce nismo imali što jesti.Noor wrote:tre911 wrote:Kako ko, istrčalo se sa radošću jer nisi morao biti u školi no to se sve događalo po nardbi i indoktrinaciji sa kojom su nas zasuli od samog rođenja. Odmakni se od toga i vidjeti ćeš da je sve bilo strogo kontrolirano do u detalje, niko nije smio mimo onoga što su drugovi zapovjedili ni zucnuti a kamoli učinitiNoor wrote:tre911 wrote:
Pa rekoh ni na nama se nije vidjelo da smo istjerani iz škole kada bi drug tito prolazio kao ni na radnicima iz tvornica...sve se moralo tome podrediti i nije se smjelo zucnuti o tome
ma, šta pričaš..pa mi smo s radošću istrčali iz škole dočekati druga Tita
bijela bluzica, plavi šosić, bijele dokoljenke...kapa i marama
jesi sudjelovao kad na kojem Sletu?
treba biti objektivan, pa reći da svaki sistem nosi i loše i dobre strane, a ovisno koje i koliko se dotaknu nas samih, tako i sudimo
Guest- Guest
U biti da je Hiltler poštivao pakt Ribentrop - Molotov a što nije, partizani ne bi nikada imali prilike ući u Bihać a ne Zagreb. Istinu govoreći da je netko ubio đeneral Simovića i držao se Trojnog pakta na području bivše Juge bi bilo par mil. ljudi više a ekonomija svih država ne bi izgledala ko Malavi, naravno Pavelić i sjecikese nikad se ne bi dočepali vlasti i ujebali Hrvate za sliejdećih 100 godina, ali no...
Kermit-
2014-04-17
da bih reč rekelasilovski wrote:U biti da je Hiltler poštivao pakt Ribentrop - Molotov a što nije, partizani ne bi nikada imali prilike ući u Bihać a ne Zagreb. Istinu govoreći da je netko ubio đeneral Simovića i držao se Trojnog pakta na području bivše Juge bi bilo par mil. ljudi više a ekonomija svih država ne bi izgledala ko Malavi, naravno Pavelić i sjecikese nikad se ne bi dočepali vlasti i ujebali Hrvate za sliejdećih 100 godina, ali no...
2015-07-23
Pa Hrvatska i jest samo ono što se vidi s vrha tornja zagrebačke katedrale.jastreb wrote:Ali kako nitko ne shvaća da je tog dana Zagreb vraćen Hrvatskoj,nakon što je nekoliko godina bio anektiran velikoj BIH?Iknar je gay wrote:Ja ne znam jeli ovaj narod lud do daske,jer svake godine jedno te isto prosipanje žuči oko NDH i Jugoslavije,fašizma,komunizma a ne vide druge,mnogo gore stvari iz sadašnjosti.
Nikad BIH nije (čak ni za turskog vakta ) bila toliko velika.
2015-07-23
Eto prva rečenica i odmah laž o partizanskim pobjedama, reci jel se isplati dalje gledati? Inače na snimci je kočo popović koji je predvodio presvučene četnike prema bleiburgu i čije su jedinice izvršile masakr nad Hrvatima koje su briti vratili. O tome svjedoči i simo dubajić u svojoj knjizi a i u živo pred kameramaNoor wrote:tre911 wrote:
I onda imamo na trgu 120 k i to nakon što je trećina stanovništva zagreba rastjerana na ovaj ili onaj način
Guest- Guest
Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Evo Miran Kurspahić...na Nu2 slavi dan oslobođenja a Hasanbegović vjerojatno škrguće i ignorira. Oba Hrvati islamske vjere i Bošnjaci.
jadan hiperventilira
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» OBLJETNICA OSLOBOĐENJA: Dan kad su domaći antifašisti iz Sirije i Irana oslobodili Kakanj od ubačenih Ustaša
» Dodik na Kozari zaboravio četnike koji su se borili na strani nacista i ustaša
» 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Dodik na Kozari zaboravio četnike koji su se borili na strani nacista i ustaša
» 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
Page 6 of 10