liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: liga prvaka
Guardiola našao dežurne krivce:
za ispadanje od Atletica optužio je - klupske liječnike (opet!). Prvi čovjek bavarskog stručnog stožera napao je, pišu Nijemci, medicinski tim premda u zapisniku nije bilo tek dvojice - Robbena i Badstubera.
"Kako našim igračima treba toliko dugo za oporavak, a Atleticu se Godin vratio nakon tjedan dana", grmio je Guardiola pred liječnicima, od kojih mu je jedan navodno rekao da mu se ne smije tako obraćati.
Tada je razum izgubio i Guardiolin pomoćnik Manel Estiarte, a tučnjavu je spriječio Franck Ribery.
Inače, Guardiola je i lani nakon poraza od Porta prst upro u liječnike, nakon čega je bavarskog giganta poslije 40 godina službe napustio dr. Müller-Wohlfahrt.
za ispadanje od Atletica optužio je - klupske liječnike (opet!). Prvi čovjek bavarskog stručnog stožera napao je, pišu Nijemci, medicinski tim premda u zapisniku nije bilo tek dvojice - Robbena i Badstubera.
"Kako našim igračima treba toliko dugo za oporavak, a Atleticu se Godin vratio nakon tjedan dana", grmio je Guardiola pred liječnicima, od kojih mu je jedan navodno rekao da mu se ne smije tako obraćati.
Tada je razum izgubio i Guardiolin pomoćnik Manel Estiarte, a tučnjavu je spriječio Franck Ribery.
Inače, Guardiola je i lani nakon poraza od Porta prst upro u liječnike, nakon čega je bavarskog giganta poslije 40 godina službe napustio dr. Müller-Wohlfahrt.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Koji kurvin sin
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tipicam wengerovski sindrom. napravi reputaciju tako sto osvoji trofej sa dream teamom, i onda ga posle dizu u nebesa kao nekog revolucionara-a ustvari je luzer i neznalica...
Guest- Guest
Sve to i prolazi ali usporedjivat cigana sa jednim sir Alexom prelazi u ozbiljno dusevno stanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa vidiš da end apsolutno nije normalan. Da nije bilo Fergusona Manchester United ne bi bio to što jest.
Guardiola je je samo imao Messia, Iniestu i Xavia na vrhuncu karijere i to je sve.
Guardiola je je samo imao Messia, Iniestu i Xavia na vrhuncu karijere i to je sve.
pa po tebi je scholes bolji od xavija i inieste skupa gluperdo pa opet škotski ovčar nije ništa napravio.
End- Posts : 21177
2015-08-25
A kad sam ja to rekao idiote retardirani? Mada je Scholes doktor, samo si ti glup. Kažeš Ferguson nije napravio ništa? Jel se drogiraš ili si samo prirodno retardiran?End1899 wrote:pa po tebi je scholes bolji od xavija i inieste skupa gluperdo pa opet škotski ovčar nije ništa napravio.
End1899 wrote:pa po tebi je scholes bolji od xavija i inieste skupa gluperdo pa opet škotski ovčar nije ništa napravio.
naravno da jestem glupi ciganine...
Guest- Guest
kic wrote:morat će past ban, još Alexa uvodi u ovo..
baniraj ga kic, ljubi te brat. spasi ga ove blamaze i samaranja...
Guest- Guest
ako padne prvi ban na ovome forumu neće biti radi vrijeđanja već radi autošamaranja i brukanja...to će biti ban iz samilosti
fergie može samo zahvaliti guadrioli šta je na životu i da je povukao kočnicu iz milosti, a gurdiola je to sam izjavio uvijek je bio gospodin
End- Posts : 21177
2015-08-25
Engleski arbitar Mark Klatenburg sudiće finale Lige šampiona između Real i Atletiko Madrida, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).
Guest- Guest
znaci dozvoljava mesarenje, sve se radi da loreal ne uzme LS-samo da cigani i grbavi hobit ne padnu u depresiju...
Guest- Guest
operw wrote:Cudim se da.nisu postavili.talijanskog.suca. ipak je.finale
mozda bi i posteno sudio, obzirom da ne igraju lopovi iz torina...
Guest- Guest
Da se posteno sudi Juventus.bi ove.sezone.igrao finale.i branio.titulu koju mu.je farsa ukrala.prije godinu dana.
Ne summjam da bi i obranili za razliku od.nesposobne farse
Guest- Guest
Sami sebi krivi brate što su ispali od Bayernaoperw wrote:Da se posteno sudi Juventus.bi ove.sezone.igrao finale.i branio.titulu koju mu.je farsa ukrala.prije godinu dana.
ne sekiraj se,niste ti i operw ništa kriviscorpion wrote:Sami sebi krivi brate što su ispali od Bayernaoperw wrote:Da se posteno sudi Juventus.bi ove.sezone.igrao finale.i branio.titulu koju mu.je farsa ukrala.prije godinu dana.
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12