Kratko i jasno
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kratko i jasno
'Ponašanje gospođe Kolinde Grabar Kitarović je neozbiljno i neodgovorno'
KRATKO I JASNO
Kolinda Grabar Kitarović jučer je komentirala ostavku koju je na mjesto šefa SOA-e podnio Dragan Lozančić. Predsjednica je rekla kako je 'njegova ostavka dobrodošla, te da njegov rad prati dulje od premijera Oreškovića'.
'On je bio privatni obavještajac Zorana Milanovića', rekla je jučer predsjednica a danas je stigao i odgovor Zorana Milanovića.
Predsjednik SDP-a i bivši premijer preko Facebooka se osvrnuo na jučerašnju predsjedničinu izjavu.
'Ponašanje gospođe Kolinde Grabar Kitarović je neozbiljno i neodgovorno', kratko je napisao Milanović na Facebooku.
http://novi.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ponasanje-gospode-kolinde-grabar-kitarovic-je-neozbiljno-i-neodgovorno/3719190/
KRATKO I JASNO
Kolinda Grabar Kitarović jučer je komentirala ostavku koju je na mjesto šefa SOA-e podnio Dragan Lozančić. Predsjednica je rekla kako je 'njegova ostavka dobrodošla, te da njegov rad prati dulje od premijera Oreškovića'.
'On je bio privatni obavještajac Zorana Milanovića', rekla je jučer predsjednica a danas je stigao i odgovor Zorana Milanovića.
Predsjednik SDP-a i bivši premijer preko Facebooka se osvrnuo na jučerašnju predsjedničinu izjavu.
'Ponašanje gospođe Kolinde Grabar Kitarović je neozbiljno i neodgovorno', kratko je napisao Milanović na Facebooku.
http://novi.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ponasanje-gospode-kolinde-grabar-kitarovic-je-neozbiljno-i-neodgovorno/3719190/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Kratko i jasno
Tako je, osim navedenoga Kolnda opstruira neovisno novinstvo u Hrvata.
2014-04-20
a čime to?Yehudi wrote:Tako je, osim navedenoga Kolnda opstruira neovisno novinstvo u Hrvata.
2014-04-15
šta je tako... otkad ti podržavaš i promičeš ušmrkane i našmrkane nedojebance.... koji su u osnovi teške plačipičke... to stvarno nije od tebe za očekivati....
2015-08-08
Ma imam i ja pravo otvoriti neku temu .
A otvaram ih, iskreno rečeno, onako redom, kako ih nalazim u žutarnjem
znači bez ikakvih konotacija, simpatija ili afiniteta.
Neka bude još više budalastih tema, ionako je ovaj forum u tom nivou.
A otvaram ih, iskreno rečeno, onako redom, kako ih nalazim u žutarnjem
znači bez ikakvih konotacija, simpatija ili afiniteta.
Neka bude još više budalastih tema, ionako je ovaj forum u tom nivou.
2014-04-20
Kratko, al žalovito...Ni u Donju Špičkovinu ga više ne zovu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
Pa dokad vise,meni bi bilo neugodno :D
Prihvati da si izgubio i pokusaj se vratit..ako te ne 'copnu' skoro...Sanader za tebe mala beba 8-)
Prihvati da si izgubio i pokusaj se vratit..ako te ne 'copnu' skoro...Sanader za tebe mala beba 8-)
2014-04-12
Noor wrote:Sumnjam da će stvar ostati samo na ovoj FB objavi
Naravno da neće. Sve su to igre bez granica, neće stati ni kad odu u mirovinu.
Samo o čitateljima ovisi koliko će im se pozornosti pridavati.
Šta se mene tiče, jednaku će pozornost dobiti kao ovaj kolega čije upise ne vidim
jer ne želim svakakve likove čiati tu.
Šta kaže ona iz BB ( tu sam temu otvorio) - Pa neću ja posiditi u 50-toj godini radi takvih
2014-04-20
Nemoj bit ko kaja...ne treba ti to.IvyTeasdale wrote:Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
Guest- Guest
zato sto mi Milanovuc nije simpatican?Noor wrote:Nemoj bit ko kaja...ne treba ti to.IvyTeasdale wrote:Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
:D
I sto neke osnovane indicije upucuju da se dobro omrsio?
Onda sam bas ista Kaja..kazu da je vrlo zgodna cura ;-)
2014-04-12
Ne, nego lupaš pomalo.IvyTeasdale wrote:zato sto mi Milanovuc nije simpatican?Noor wrote:Nemoj bit ko kaja...ne treba ti to.IvyTeasdale wrote:Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
Guest- Guest
brizan bubuljicavko...dobio izbore samo u vlastitoj stranci.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Lupas ti stalno,pa te toleriram ;DNoor wrote:Ne, nego lupaš pomalo.IvyTeasdale wrote:zato sto mi Milanovuc nije simpatican?Noor wrote:Nemoj bit ko kaja...ne treba ti to.IvyTeasdale wrote:Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
Sloboda govora i bogatstvo razlicitosti..8-)
2014-04-12
Aj nastavi samo...ne daj se smetatIvyTeasdale wrote:Lupas ti stalno,pa te toleriram ;DNoor wrote:Ne, nego lupaš pomalo.IvyTeasdale wrote:zato sto mi Milanovuc nije simpatican?Noor wrote:Nemoj bit ko kaja...ne treba ti to.IvyTeasdale wrote:Ovaj jos place,baca se na pod,lupa sakama?
Sloboda govora i bogatstvo razlicitosti..8-)
Guest- Guest
eto kako se zamjenjuju teze: ne pričajmo o plavuši i njezinoj izjavi, nego o komentaru te izjave.
to što je plavuša, po sudu onih koji kuže neke stvari u pravu i politici, svojom izjavom usrala motku i kompromitirala samu sebe treba gurnuti pod tepih i progoniti one koji se usude komentirati plavušine nebulozne poteze i izjave.
to što je plavuša, po sudu onih koji kuže neke stvari u pravu i politici, svojom izjavom usrala motku i kompromitirala samu sebe treba gurnuti pod tepih i progoniti one koji se usude komentirati plavušine nebulozne poteze i izjave.
sitting_bull-
2015-09-28
Nešto kao "plavuša" se rijetko viđa pod zvijezdama.sitting_bull wrote:eto kako se zamjenjuju teze: ne pričajmo o plavuši i njezinoj izjavi, nego o komentaru te izjave.
Bog joj je daraova sve što si čovjek uopće usuđuje poželiti.
S lakoćom ideje pretvori u plan i isti ostvari onako kako je i zamislila.
Inteligencja-rad-red-ustrajnost....Kažem, prava rijetkost su takvi ljudi
kak ono žbanićka kratko i jasno poruči
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Radja:Nije mi jasno....
» Klaun ismijan glasno i jasno
» SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
» Krade i još prijeti : Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati
» Radja:Nije mi jasno....
» Klaun ismijan glasno i jasno
» SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
Page 1 of 2