Radja:Nije mi jasno....
Page 1 of 1
Radja:Nije mi jasno....
https://m.vecernji.hr/sport/dino-rada-obisao-sam-auschwitz-bleiburg-jasenovac-ovcaru-i-nije-mi-jasno-1484626
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Radja:Nije mi jasno....
I ovaj telac je u kući slavnih?
Nije postiga 20% koliko kukoč...
Nije postiga 20% koliko kukoč...
bravoT. wrote:I ovaj telac je u kući slavnih?
Nije potstiga 20% koliko kukoč...
2015-09-08
A zasto je u kuvi slavnih prije kukoca?..zato sto je poceo lozati supak divcu koji ima ili imao je nekakvu funkciju u nba asocijaciji i u golden state warriorsima..dok se kukoc nije sa nikim slizavao..i sad radja tu siri blesavo neke teze 'ko nas bre zavadi'..a divac politicki ostao na istim pozicijama..svako malo iskace iz pastete kao da pere savjest..pa kukoc ovo kukoc ono..kaze 'sve sam obisa' a kao povijest ga ne zanima a prica o povijesti..a nece pricat kako je kk split doveo na rub bankrota..kad su mu pedalu dali oporavili su se..i sad igraju dobro..poslovno su na nuli..i vracaju se pomalo na stare staze slave
2015-09-08
Similar topics
» BBB Hasanbegovic u intervjuu 1988 jasno porucio da nije ekstremist
» Nije jasno ko ruši sunnitske mošeje u Iraku, ISIL ili Šiiti?
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Plenkiju nije jos jasno zasto mu bliski suradnici napustaju HDZ pa ih proglasio dezorjentiranima
» ''Koronavirus stigao u Europu? U karanteni 5 osoba, WHO: Puno toga nam nije jasno''
» Nije jasno ko ruši sunnitske mošeje u Iraku, ISIL ili Šiiti?
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Plenkiju nije jos jasno zasto mu bliski suradnici napustaju HDZ pa ih proglasio dezorjentiranima
» ''Koronavirus stigao u Europu? U karanteni 5 osoba, WHO: Puno toga nam nije jasno''
Page 1 of 1