Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
Bruna Esih danas je gostovala na HR2 i poslala zanimljivu i jasnu poruku a kako se misli ta je upucena predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
2015-09-08
Re: Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
Sve stranke se nominalno bore za nacionalne interese. Ni jedna nije izašla s platformom "protiv interesa Hrvatske". Samo modus operandi je različit, svako prezentira da je najbolje za Hrvatsku to da ima čim veću i dublju fotelju pod svojim dupetom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Bruna Esih glasno,jasno i kratko na HR2:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'
Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Meni čim više fotelja i veći portfelj, izdašna financijska sredstva za moj program jer vaš vodi u propast i protiv je interesa. To je nacionalni interes.newuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
2015-11-10
pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Bruna Esih danas je gostovala na HR2 i poslala zanimljivu i jasnu poruku a kako se misli ta je upucena predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'.
u svakom kukolju ima žita, tako i u HDZ-u
Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?vuksadinare wrote:pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
2015-09-09
vuksadinare wrote:pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
To je za tebe. Nekima je nacinalni interes ekonomski razvoj i modernizacija. Rastegljiv pojam u pičku materinu. Idelan za zamajavanje glupih masa.
Nacionalni interes može biti bilo šta. Na primer - kišne šume u Amazonu.newuser wrote:Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?vuksadinare wrote:pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
Bruna je jos mlada i neiskvarena, ima metoda za discipliniranje...Ako KGK mora slikati listic, onda ce i Bruna ubrzo nagnuti casu sa kakvim dodatkom, pa slijedi snimanje za privatnu arhivu.
Ili nesto slicno vec i postoji, ne bi ni bila na listi. Demagogija za desnicu, onda je gora od bilo kojeg eurobirokrata.
Ili nesto slicno vec i postoji, ne bi ni bila na listi. Demagogija za desnicu, onda je gora od bilo kojeg eurobirokrata.
Guest- Guest
..pa bruna esih ne ovisi toliko o plenkovicu..kao prvo nije clan hdz-a bez obzira sto se tamo nasla na listi...drugo..sad je zastupnik cija rucica puno vrijedi narocito u ovim okolnostima a plenkiju nije bas zgodno da sad gubi rucice prilikom izbora vlade i glasovanja oko podrske..ako izgubi jos pokoji unutar vlastitih redova imat ce problemmarcellus wrote:vuksadinare wrote:Bruna Esih danas je gostovala na HR2 i poslala zanimljivu i jasnu poruku a kako se misli ta je upucena predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću:'Tko god odustane od hrvatskih nacionalnih interesa i stavlja nešto drugo ispred neće imati moju podršku'.
u svakom kukolju ima žita, tako i u HDZ-u
2015-09-08
Jel Vučić još na vlasti kod vas?dzango wrote:Nacionalni interes može biti bilo šta. Na primer - kišne šume u Amazonu.newuser wrote:Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?vuksadinare wrote:pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
2015-11-10
Hasi je dobar odnos s Crkvom na prvom mjestu.
Guest- Guest
Neka je malo, kad vidi kakvi su tipovi u politici brzo će se promijeniti. Iako mi se čini sasvim OK i s dobrim idejama, samo teško će provesti bilo što u djelo, pogotovo lustraciju jer to nije u interesu politici, bilo ovoj bilo onoj.kolerik wrote:Bruna je jos mlada i neiskvarena, ima metoda za discipliniranje...Ako KGK mora slikati listic, onda ce i Bruna ubrzo nagnuti casu sa kakvim dodatkom, pa slijedi snimanje za privatnu arhivu.
2015-09-09
Nisi valjda čuo da je umro?udba wrote:Jel Vučić još na vlasti kod vas?dzango wrote:Nacionalni interes može biti bilo šta. Na primer - kišne šume u Amazonu.newuser wrote:Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?vuksadinare wrote:pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govorenewuser wrote:Što bi to bili hrvatski nacionalni interesi? Ne pročitah nigdje...
Znači još ga niste skinuli.dzango wrote:Nisi valjda čuo da je umro?udba wrote:Jel Vučić još na vlasti kod vas?dzango wrote:Nacionalni interes može biti bilo šta. Na primer - kišne šume u Amazonu.newuser wrote:Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?vuksadinare wrote:
pa zna se boga ti....nemre eu biti ispred hravtskih nacionalnih interesa..lustracija....ne koaliranje sa nacion.manjinama narocito pupovcem..niti sa hns-om i slicnima...rampa nekoj liberalnoj politici prema srbiji...biti u dobrim odnosima sa crkvom...itd..to sve bruna esih i hasan prakticiraju i govore
Izvoli napustit forum!
2015-11-10
udba wrote:
dobar par...treba priznati
Guest- Guest
Nisam ga ja ni postavljao. Jebo te on.udba wrote:Znači još ga niste skinuli.dzango wrote:Nisi valjda čuo da je umro?udba wrote:Jel Vučić još na vlasti kod vas?dzango wrote:Nacionalni interes može biti bilo šta. Na primer - kišne šume u Amazonu.newuser wrote:
Šta ako je ostalima hrv. nacionalni interes nešto drugo?
Izvoli napustit forum!
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Škare Ožbolt : Škoro moju podršku neće imati nikada, pa ni na Eurosongu
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Kratko i jasno
» Klaun ismijan glasno i jasno
» Glas Koncila optužio Karamarka za izdaju nacionalnih interesa
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Kratko i jasno
» Klaun ismijan glasno i jasno
» Glas Koncila optužio Karamarka za izdaju nacionalnih interesa
Page 1 of 7