SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE! Pogledajte ludilo raspomamljenog Mira Kovača!
Kako se predizborna kampanja u Hrvatskoj bliži kraju, tako su, čini se, njeni politički akteri sve luđi! Posle talasa uvreda i proustaških izjava na račun Srbije i srpskog naroda, neki od hrvatskih lidera otišli su korak dalje... Pravi primer je funkcioner HDZ i odlazeći šef diplomatije Miro Kovač...
Uostalom, pogledajte sami! (Upozoravamo ovaj snimak nije za osobe sa slabim srcem!)
Na završnom mitingu HDZ u Splitu Miro Kovač je toliko divljao, da su lider stranke Andrej Plenković i ostali funkcioneri ćutke pratili njegovo sve gore psihičko stanje.
Uostalom, pogledajte sami! (Upozoravamo ovaj snimak nije za osobe sa slabim srcem!)
Kako se predizborna kampanja u Hrvatskoj bliži kraju, tako su, čini se, njeni politički akteri sve luđi! Posle talasa uvreda i proustaških izjava na račun Srbije i srpskog naroda, neki od hrvatskih lidera otišli su korak dalje... Pravi primer je funkcioner HDZ i odlazeći šef diplomatije Miro Kovač...
Na završnom mitingu HDZ u Splitu Miro Kovač je toliko divljao, da su lider stranke Andrej Plenković i ostali funkcioneri ćutke pratili njegovo sve gore psihičko stanje.
Guest- Guest
Re: SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
2014-04-12
Ma meni je bio smješniji Karamarkov urlik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajmo.. bravo. pobjeda. ajde.. pobeda
pola srpski pola hrvatski,
e moj Mile,
dodji da ti se posvetimo gratis,
u nekoj instituciji,
malo da odmoris
pola srpski pola hrvatski,
e moj Mile,
dodji da ti se posvetimo gratis,
u nekoj instituciji,
malo da odmoris
Last edited by pizzon on 9/8/2016, 13:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
covjek vikao tooo u euforiji...i sad srbi izvlace opet da je to neki ustaski poklic ili zvanje na srpsko klanje
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
ma ovi anglosaksonski izbori su bas dosadni u usporedbi sa ovim tamo
2014-04-14
KAKAV KRETEN! Gradonačelnik Zagreba brutalno izvređao novinarku: NISI NIKAD RODILA, NE PRIČAJ MI O VRTIĆIMA!
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić brutalno je izvređao novinarku Mirjanu Hrgu nakon gostovanja u emisiji RTL Direkt. Bandić je bio neprijatan i tokom intervjua, a najgore je usledilo kad su se ugasile kamere...
kolektivno ludilo-
a šta bi bilo da izabrani dobije kontrolu pored hrvatske, bih i srbiju.
strasno ko bi nama vladao ?? uzas !
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić brutalno je izvređao novinarku Mirjanu Hrgu nakon gostovanja u emisiji RTL Direkt. Bandić je bio neprijatan i tokom intervjua, a najgore je usledilo kad su se ugasile kamere...
kolektivno ludilo-
a šta bi bilo da izabrani dobije kontrolu pored hrvatske, bih i srbiju.
strasno ko bi nama vladao ?? uzas !
Guest- Guest
Ako je ovaj degenerik šef diplomacije onda Bandić stvarno i treba postati premijer, pa ovo je hehehe nije niti čudo da nas svi gledaju kao na Rwandu
Kermit-
2014-04-17
ljubo, drago mi je da si se javio.
ziv i zdrav, super !
ali sve ovo acino veliko je nista prema miletovom ludackom ponasanju
i bandicevom vise nego vredjanju zene, u zicu,
koja joj je zivotna rana.
ziv i zdrav, super !
ali sve ovo acino veliko je nista prema miletovom ludackom ponasanju
i bandicevom vise nego vredjanju zene, u zicu,
koja joj je zivotna rana.
Guest- Guest
A ništa, samo poslat link Junckeru, Merkel etc...s engleskim titlom, naravno.maggie13 wrote:
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Sad je jasno da ce svaki hdzovsc od sebe naoraviti kaj god hoces, samo da opstane na vlasti.
Osladilo im se.
Ima para nema rada .
Lova do krova . A sve ukradeno .
Osladilo im se.
Ima para nema rada .
Lova do krova . A sve ukradeno .
u cirkusu se ozbiljni ljudi maskiraju u klaunove.
klaun miro kovač se maskirao u ozbiljnog političara.
nije dugo izdržao...
klaun miro kovač se maskirao u ozbiljnog političara.
nije dugo izdržao...
sitting_bull-
2015-09-28
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-04-19
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zašto Grabar Kitarović pljuje po Tuđmanu?
» Plenkiju nije jos jasno zasto mu bliski suradnici napustaju HDZ pa ih proglasio dezorjentiranima
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Chiken fight!Holy Kosorici:Fakat si nabrijana na mene,iako mi nije jasno zašto
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Plenkiju nije jos jasno zasto mu bliski suradnici napustaju HDZ pa ih proglasio dezorjentiranima
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Chiken fight!Holy Kosorici:Fakat si nabrijana na mene,iako mi nije jasno zašto
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
Page 1 of 2