Pitanja za dečke i cure
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Pitanja za dečke i cure
i kad si jako star, jer - ko zeli odapet sam ?
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
kic wrote:ne znam gdje sam to pokupio, no ukratko, tvrdnja je kako je prava ljubav moguca samo dok smo mladi..
poslije preuzme racionalnost, iskustva, oziljci i nikad se vise ne ponovi ona bezgranicna ili bezuvjetna ljubav kako zagy veli, koliko god blesavo zvucalo, i treba biti mlad i blesav da bi se vjerovalo - a samim time i zivjelo pravu ljubav..
Nije istina...kad te ljubav obuzme...bez obzira na dob s pameti se rastanes u svakom slucaju
Guest- Guest
ne zelim biti all black, ali, svakako umiremo sami :^^
@noor da, rastanak s pameti, ali kasnije je uvijek s nekom rezervom, dok s 22g recimo i ne vidis kocnicu u autu ni koliko ima goriva u tanku,..
@noor da, rastanak s pameti, ali kasnije je uvijek s nekom rezervom, dok s 22g recimo i ne vidis kocnicu u autu ni koliko ima goriva u tanku,..
12..tamankic wrote:ljubav jebe ne vadi sto bi se reklo..
kolike su te potpetice?
Guest- Guest
kic wrote:taman za max speed od 0,01 m po sek :^^
varas se...tko zna u stikli se hoda bez problema..malo vise zanasanja bokovima...osjecaj bozanstven
Guest- Guest
zapravo [m po sek] je mjera za ubrzanje, ne brzinu..
da, super mi je kad guzica kao namigiva, zaleti se covjek u stup tu i tam gledajuci to (but worth it totally :^^^)
da, super mi je kad guzica kao namigiva, zaleti se covjek u stup tu i tam gledajuci to (but worth it totally :^^^)
kic wrote:ne znam gdje sam to pokupio, no ukratko, tvrdnja je kako je prava ljubav moguca samo dok smo mladi..
poslije preuzme racionalnost, iskustva, oziljci i nikad se vise ne ponovi ona bezgranicna ili bezuvjetna ljubav kako zagy veli, koliko god blesavo zvucalo, i treba biti mlad i blesav da bi se vjerovalo - a samim time i zivjelo pravu ljubav..
ako postoji bezgranična i bezuvjetna ljubav, ta valjda nikad ni ne prestaje...osim smrću.... tagda posle prave ne postoji ni jedna druga....
a istina je da uglavnom trea bit mlad da uletiš u tako nešto.... posle si sve manje spreman na kompromise...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
kic wrote:
da, super mi je kad guzica kao namigiva,
žvače....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
klerko wrote:kic wrote:
da, super mi je kad guzica kao namigiva,
žvače....
e to, hipnotizirajuce :D
Slažem se za guzu!
Moje mišljenje je da se daješ ili ne.....bez obzira na godine....jedino iskustvo čini da bolje prepoznaješ kretene i tipove koji nisu vrijedni tj. Prodaju maglu.....
Moje mišljenje je da se daješ ili ne.....bez obzira na godine....jedino iskustvo čini da bolje prepoznaješ kretene i tipove koji nisu vrijedni tj. Prodaju maglu.....
Guest- Guest
krivo...kic wrote:zapravo [m po sek] je mjera za ubrzanje, ne brzinu..
m/s2
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
Page 15 of 16