Pitanja za dečke i cure
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Pitanja za dečke i cure
Zagy wrote:Winter is coming wrote:jadnica,ajmo prikupit neke pare da joj pomognemo
Glup si!
Guest- Guest
jebiga nemogu svi biti pametni ko tiZagy wrote:Winter is coming wrote:jadnica,ajmo prikupit neke pare da joj pomognemo
Glup si!
2014-04-14
Ma pusti,kao da se budalama ikad ista dalo objasniti.....uzalud ti objašnjavaš dubinu nekome tko je u plitkom....
Guest- Guest
pa nije ali sta bi ja sad trebao,plakati,bolest je i ovo kad ti se neko natakari kao ovaj kic i ona zagi
2014-04-14
dostojanstveno komentirati a ne rugati se..Winter is coming wrote:pa nije ali sta bi ja sad trebao,plakati,bolest je i ovo kad ti se neko natakari kao ovaj kic i ona zagi
a vid ćeš tek kad ti se pravo natakarim, znam bit pravo zlo ho ho..
nemoj majke ti,radije me baniraj ne volim gnjavatore koji me prcaju pa kad im uzvratim idu se zalitikic wrote:dostojanstveno komentirati a ne rugati se..Winter is coming wrote:pa nije ali sta bi ja sad trebao,plakati,bolest je i ovo kad ti se neko natakari kao ovaj kic i ona zagi
a vid ćeš tek kad ti se pravo natakarim, znam bit pravo zlo ho ho..
2014-04-14
kome ću se ja žaliti, već od sramote možeš lagano pobjeći odavde jer te grupa odbacila... tako bi se lakše izvukao, ne bi ni traktor morao paliti kao nekada..
pa nisam ni mislio na tebe jebote da uzmes neke tablete za mozak,nije sramota,hajde odbaci me i ti i idi drkati nije ovo za tebe
2014-04-14
citiraš me, a ne referiraš se na mene? ovo je neka nova vrsta forumašenja, razvijena na kukuruznim poljima Idaho-a ili već odakle tvrdiš da si, a ne, neću te odbaciti tako lako, ti bi sad ponovio svoj salto mortale iz poplave, ali sad moram ići, nastavimo kasnije..
pa kuzim te potpuno,ne mogu biti 2 pjetla u jednom kokoshinjcu ne brini
2014-04-14
Winter is coming wrote:jebiga nemogu svi biti pametni ko tiZagy wrote:Winter is coming wrote:jadnica,ajmo prikupit neke pare da joj pomognemo
Glup si!
nego Medo,znam jednu curu,odnosno poznavao sam je,fina i zgodna muslimanka(iz mojih usta ovo cuti.. ) koja je imala "bolest",daleko goru nego ova,u stvari,ne znas sto je gore...kakogod,cura je morala bar jednom dnevno imati sex,odnosno penetraciju,jer ako nije,vađajna joj se pocela..kako da kazem,zarastati,sljepljivati,pitajtiboga..imala je decka,koji je to izdrzao 4-5 mjeseci,pa je prekinuo sa njom..mislim ebeno..
Guest- Guest
ma jebote nisam ni procitao u naslovu sve o cemu se tacno radi,mislio sam da je nekao zajebancija kad ono jebeni moderator,kurcilator koji li je kurac odmah se okomio na mene i jos ona neka crno bijela dosada,jebiga sve neki mrtvaci neznaju se zajebavatibogomdani wrote:Winter is coming wrote:jebiga nemogu svi biti pametni ko tiZagy wrote:Winter is coming wrote:jadnica,ajmo prikupit neke pare da joj pomognemo
Glup si!
nego Medo,znam jednu curu,odnosno poznavao sam je,fina i zgodna muslimanka(iz mojih usta ovo cuti.. ) koja je imala "bolest",daleko goru nego ova,u stvari,ne znas sto je gore...kakogod,cura je morala bar jednom dnevno imati sex,odnosno penetraciju,jer ako nije,vađajna joj se pocela..kako da kazem,zarastati,sljepljivati,pitajtiboga..imala je decka,koji je to izdrzao 4-5 mjeseci,pa je prekinuo sa njom..mislim ebeno..
2014-04-14
Gledala dokumentarac o ovoj ženskoj...
al ona dobije i nekakav napadaj
al ona dobije i nekakav napadaj
medication- Posts : 5689
2014-04-14
dobro de..ne se svaditi..zene ko zene,moras im podilaziti da bi te mogle tolerirati,inace,kuku - lele.. ili se jednostavno maknes sa teme,ako ti nedostaju argumentirane rasprave..Winter is coming wrote:ma jebote nisam ni procitao u naslovu sve o cemu se tacno radi,mislio sam da je nekao zajebancija kad ono jebeni moderator,kurcilator koji li je kurac odmah se okomio na mene i jos ona neka crno bijela dosada,jebiga sve neki mrtvaci neznaju se zajebavatibogomdani wrote:Winter is coming wrote:jebiga nemogu svi biti pametni ko tiZagy wrote:Winter is coming wrote:jadnica,ajmo prikupit neke pare da joj pomognemo
Glup si!
Guest- Guest
pa ne svadjam se,ja sam tu tolerantan i konstruktivan
Winter is coming-
2014-04-14
Takvog te i poznam..dakle,hop na teme gdje treba argumenata i mudrosti..Winter is coming wrote:pa ne svadjam se,ja sam tu tolerantan i konstruktivan
Guest- Guest
ne znam gdje sam to pokupio, no ukratko, tvrdnja je kako je prava ljubav moguca samo dok smo mladi..
poslije preuzme racionalnost, iskustva, oziljci i nikad se vise ne ponovi ona bezgranicna ili bezuvjetna ljubav kako zagy veli, koliko god blesavo zvucalo, i treba biti mlad i blesav da bi se vjerovalo - a samim time i zivjelo pravu ljubav..
poslije preuzme racionalnost, iskustva, oziljci i nikad se vise ne ponovi ona bezgranicna ili bezuvjetna ljubav kako zagy veli, koliko god blesavo zvucalo, i treba biti mlad i blesav da bi se vjerovalo - a samim time i zivjelo pravu ljubav..
i kad si jako star, jer - ko zeli odapet sam ?
betty.boop-
2015-01-23
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke