Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Page 17 of 21
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
ajde da vas čujem... ko nije plakao, ko se usudio?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Gle ovog strucnjaka, kukavica iz podruma presjastreb wrote:Rat sam nije dogovoren. On je izbio spontano.
No neke stvari su itekako dogovorene.
Primjerice,Srbi zauzimaju pola Gospića. Gospić je pred evakuacijom. Pola stanovništva je u Karlobagu. Srpski tenkovi prelaze nebranjen most kod Alareva Brda. Gospić im je poklonjen. A onda se neka tajanstvena sila možda umješala u sve to,jer se tenkovi na mostu okreću i vraćaju prema Divoselu.
Ogulinsko ratište. Srbi iz Krajine dolaze u Donje i Gornje Dubrave sa oružjem i municijom. Večeraju i spavaju kod kuća ,a sutradan se vraćaju na položaje. To traje dvije godine,i to svi znaju,a svi se prave slijepi i gluhi. O tome je u svom dnevniku pisao i Avram Gnjat,koji je živio u Dubravama ,te je i sam nekoliko puta išao u Slunj.
Medački džep. Gračac je prazan. Medak,Papuča,Raduč u bijegu. Otvoren je prolaz ka južnoj Lici. Opet tajna sila vraća hrvatske snage prama Gospiću,a iste godine stvar je ista i sa Bankovcem.
Oluja. Banjaluka pred evakuacijom. Opet neka tajna sila zaustavlja Hrvate i Bosance koji odustaju od banjaluke na padeli.
Sto se nisi junacki stavio svojima u sluzbu, a ne samo navijao za mladica, adzica, kadijevica i ostale.
dijagram-
2015-08-09
Ja sam bio hrabar i odlučan borac. Tamo gdje sam ja čuvao položaje četnjaci nisu smjeli ni prismrdjeti.dijagram wrote:
Gle ovog strucnjaka, kukavica iz podruma pres
Sto se nisi junacki stavio svojima u sluzbu, a ne samo navijao za mladica, adzica, kadijevica i ostale.
Na pol km od položaja čuo sam ih kako poju ličke pjesne,a kako sam i ja bio gucnuo(ko i oni) prihvatio sam pjesnu.
Od veselja su počeli šenlučiti i pucati u vazduh.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam se radovao kao i gost koji se obreo u mojoj kuci,prijatelj mog oca, ostali dio moje obitelji bio je ozbiljan, suzdrzan.marcellus wrote:ajde da vas čujem... ko nije plakao, ko se usudio?
plakao srecom nije nitko,ali u susjedstvu jesu:)
no dobro, nisam mjerilo, oduvijek sam nesto posebno
dijagram-
2015-08-09
ti si bio kurac od ovcejastreb wrote:Ja sam bio hrabar i odlučan borac. Tamo gdje sam ja čuvao položaje četnjaci nisu smjeli ni prismrdjeti.dijagram wrote:
Na pol km od položaja čuo sam ih kako poju ličke pjesne,a kako sam i ja bio gucnuo(ko i oni) prihvatio sam pjesnu.
dijagram-
2015-08-09
ali što su dobro režirali ono raketiranje Zagreba, svaka čast, tu je morao pasti Oscar za specijalne efekte...tko je bio zadužen za kostimografiju, mislim da se zna
2014-04-15
jastreb wrote:Ja sam bio hrabar i odlučan borac. Tamo gdje sam ja čuvao položaje četnjaci nisu smjeli ni prismrdjeti.dijagram wrote:
A šta si bio ti?dijagram wrote:ti si bio kurac od ovcejastreb wrote:Ja sam bio hrabar i odlučan borac. Tamo gdje sam ja čuvao položaje četnjaci nisu smjeli ni prismrdjeti.dijagram wrote:
Obični organizator HDZ-a u mjestu,koji je držao govore i nabavljao plakate,privjeske i značke.
2014-04-22
hoće li ikad pasti memoari jastreb? vuk je obećao..
Jao kad čovjeku dođe vrijeme za memoare,to znači da je "prošo voz".kic wrote:hoće li ikad pasti memoari jastreb? vuk je obećao..
2014-04-22
trebalo je to odmah pisati, prevelik je odmak sad, ispari..jastreb wrote:Jao kad čovjeku dođe vrijeme za memoare,to znači da je "prošo voz".kic wrote:hoće li ikad pasti memoari jastreb? vuk je obećao..
vuksadinare wrote:
.....no to sve dokazuje da TITO ipak nije bio supermen kako ga neki ovdje zele predstaviti..
Naravno da TITO nije -Supermen- ......................ipak je samo jedna američki Supermen...............i jedan Kapetan America....Rambo
i sva sila američkih superheroja. Mada i oni pobiju mase ljudi a bez da se na to osvrneš. Ipak su oni Ameri i samo oni mogu biti Supermani.....zar ne.
I tako, da završimo sa Supermanima jer toga jednostavno NEMA osim u američkim filmovima.
Niti Mahatma ( Velika duša ) Gandi nije -Superman- jer je navodno volio gol spavati sa svojim obožavateljicama, pa i sa svojom daljnom rodicom od 13-16 god.
Pa je i "blažena " majka Terezija" maltretirala sirotinju i radi nekih svojih fiks ideja promovirala patnju jer je smatrala da je -patnja put ka uzvišenosti i spasu duše-
i radi toga tirala sirotinju da spava na golom podu na slami. Uzimala milodare od najgorih diktatora i ljudoždera.
SVAKOME SE MOŽE PRONAĆI "KRIVICA" ili nešto šta - nije tribao tako napraviti jer ja smatram da je tribalo ovako ili onako"
uzaludne su to priče kojima kraja nema kolega.
Ono šta jest činjenica i šta NITKO pobiti ne more, jest da je taj -TITO- bio cijenjena i uvažena osoba u i nakon WWII.....Poštivan i uvažen
od strane cijele medjunarodne zajednice, planetarno poznat i popularan.
Pa bio on onaj pravi Tito, -španjolac- metalac- bez dva tri prsta, niži ili viši, Rus ili Austrijanac, Slovenac, izvanbračni sin plemića ili ruski disident, špijun
Stoji činjenica da mu je na sprovod došao cili Svijet ( pa makar će neki "mudrac" napisati da su došli uvjeriti se da je mrtav)
za života mu nitko nije prigovorio išta ni sa strane Amerike niti Rusije a niti ostatka Svijeta.
Lako je sada serendati ( a znamo radi čega se TITA kleveće)
Jednako tako će netko reći da je Aleksandar makedonski bio običan hohštapler, peder i ubojica desetaka tisuća ljudi, da je pijandura koji je u pijanstvu ubio
svoga najboljeg prijatelja iz djetinjstva. Da je bio kurviš koji je imao 5 dice iz 4 braka, opsesivno kompulzivni manijak koji je mislio da je Zemlja ravna ploča
i da će, nakon Indije, doći do kraja Svijeta.
Ozbiljni vojni analitičari će mu prigovoriti da je uzaludu izgubio masu vojske na -Vratima Perzije- ( analogno termopilu) di su Perzijski -Besmrtnici-
koje je vodio Ariobarzan, misec dana odoljevali znatno jačim makedonskim falangama.
Sve te bitke iz prošlosti mi možemo analizirati i biti - generali nakon bitki- to je najlakše.
Po mome mišljenju, tribalo je iskoristiti, kako se ono reče, lik i djelo Tita i napraviti brend od toga, marku.........jednako kao šta je Che brend i sl.
Mislim ono, tko želi skužiti, skužit će a svaka isključivost je pogrešna i ne vodi ničemu.
najlakše je etiketirati, vrijedjati, uopćavati........................i sva ostala sranja.
Ma komu se išta tu može .....................ma ne da mi se više.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tito ,Dolac i mladi komunisti protiv mad Max-a.
2014-04-14
Hrvatskim mentalnim kastratima je drug Tito trn u oku.
Guest- Guest
VI STE TITOVI,TITO JE VAŠ..!!!....
Guest- Guest
Pa..i nakon...36 godina izaziva strah kod nekih,da bi mogao ispuzati iz groba.l.
Guest- Guest
Zadnji trenutci u Ljubljani.
2014-04-14
TITO JE. MEGA ZVIJEZDA BALKANA
A?
Kad vidis kak se rulja rajca na samo ime Tita.
A upm .
Aj pokrenite nest u vezi ustasije i lopova pavelica i ostalih rvatina ..
A?
Kad vidis kak se rulja rajca na samo ime Tita.
A upm .
Aj pokrenite nest u vezi ustasije i lopova pavelica i ostalih rvatina ..
I sta ono vele danas dobio Kovač šamarčinu?
Od saveznika .
Pa nije fora, jebemu. KGK bivša NATO kuharica kave i Kovač s dva pasoša. Pa ih ameri otpile ko govno.
A Tito. Proso svijet uzduž i popprek , klanjali mu se, DRZSLI parade i priredbe a pogreb bio najveci u povijesti .
Nije vrag da je tu par ustasa moglo zasjeniti velikana Tita osim ako im nije izvađen dio mozga.
Od saveznika .
Pa nije fora, jebemu. KGK bivša NATO kuharica kave i Kovač s dva pasoša. Pa ih ameri otpile ko govno.
A Tito. Proso svijet uzduž i popprek , klanjali mu se, DRZSLI parade i priredbe a pogreb bio najveci u povijesti .
Nije vrag da je tu par ustasa moglo zasjeniti velikana Tita osim ako im nije izvađen dio mozga.
jesi i ti plakala kad je crko maršal?
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
Page 17 of 21