Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Ljubljanska bojna...rečeno ti je da se pokriješ ušima i zapreš zjaloEro wrote:Podigni glavu i vidjet ćeš svoga Boga.Noor wrote:Yes!!!!!provocator wrote:Pojam "Tito" ima takav simbolički kapital, takvo mjesto u hrvatskom imaginariju da je to ime nužno zadržati, te bi ukloniti ga značilo zaista prvi korak prema rehabilitaciji onih struktura koje su Hrvatsku 1941.-1945. gurnule na rub katastrofe.. I to je to!
Tito je uspješan protuotrov onima koji se svjesno ili zbog manjka obrazovanja zalažu za nešto što je zlo u cijelosti. Amen!
Otrov za ovu bolesnu ustašijadu.
Guest- Guest
A jadan ti... erica mojEro wrote:PS:
Moji su argumenti jasno izneseni, probajte ih oboriti, ako imate sučin.
Pa već si na plećima-odavno-samo ti je teško to priznati. Srce te i duša boli.
Koprca se ko svinjče u blatuprovocator wrote:A jadan ti... erica mojEro wrote:PS:
Pa već si na plećima-odavno-samo ti je teško to priznati. Srce te i duša boli.
Guest- Guest
Ero wrote:Znači, oni su ratovali između sebe i ne "plemena", kao što tvrdi kolega gore.provocator wrote:No, no, no... Erica... daj si reda.Ero wrote:
Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.
Nitko drugi nije imao ni vojsku, ni oružje, ni pare....
Kakva je to bila vojska i kakvi generali da ih je pomela
u hodu sklepana Tuđmanova vojska? Ako to ne vidite, onda...jbga...ne znam o čemu pričamo.
Pa "krema" JNA je prešla na našu stranu... Tuđman, Bobetko, Špegelj, Agotić, Stipetić, Červenko, Domazet, Perišin, Tus, Štimac...
Da nije njih bilo svega bi bilo.
PS:
Klasični primjer korištenja pravila u "borilačkim vještinama" za retoričkom preispitivanju problematike.
Protivnika u napadu samo povučeš u smjeru u kojem djeluje. Što bi se reklo naletio mi je nosom na šaku.
Erica...Ajde ti u Velenje i tamo zapali svijeću i položi cvijeće ispod spomenika Titu.
Vidi kako lijep spomenik Titu vi u Sloveniji mate... Svaka čast!
Vidi kako lijep spomenik Titu vi u Sloveniji mate... Svaka čast!
di si bio 90-e, 91-e, 92-e?Ero wrote:PS:
objasni mom bratu koji je ratovao u hercegovini da si ju ti branio iz ljubljane.
dobit ces trece oko od njega. gratis.
2014-12-30
A ti mome, koji vam je vodio cijelu brigadu...i branio tvoje dupe, dok si ti švercao na relaciji D-HR.veber wrote:
objasni mom bratu koji je ratovao u hercegovini da si ju ti branio iz ljubljane.
PS2:Ero wrote:Ero wrote:Znači, oni su ratovali između sebe i ne "plemena", kao što tvrdi kolega gore.provocator wrote:No, no, no... Erica... daj si reda.Ero wrote:
Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.
u hodu sklepana Tuđmanova vojska? Ako to ne vidite, onda...jbga...ne znam o čemu pričamo.
Pa "krema" JNA je prešla na našu stranu... Tuđman, Bobetko, Špegelj, Agotić, Stipetić, Červenko, Domazet, Perišin, Tus, Štimac...
Da nije njih bilo svega bi bilo.
PS:
Klasični primjer korištenja pravila u "borilačkim vještinama" za retoričkom preispitivanju problematike.
Protivnika u napadu samo povučeš u smjeru u kojem djeluje. Što bi se reklo naletio mi je nosom na šaku.
Provo, ne reče mi di sam pogriješio i zašto nisam?
ero, ero...Ero wrote:A ti mome, koji vam je vodio cijelu brigadu...i branio tvoje dupe, dok si ti švercao na relaciji D-HR.veber wrote:
za razliku od tebe, ja sam bio 3 g i ne pisem o tome.
suti i ne blamiraj se.
etna je iz kanade dosao u bosnu, a tebi daleko bilo iz ljubljane.
bolj ti je sutjet.
2014-12-30
Čuj, za razliku od tebe ja ovdje pišem skoro pa pod punim imenom i prezimenom.veber wrote:ero, ero...Ero wrote:A ti mome, koji vam je vodio cijelu brigadu...i branio tvoje dupe, dok si ti švercao na relaciji D-HR.veber wrote:
za razliku od tebe, ja sam bio 3 g i ne pisem o tome.
suti i ne blamiraj se.
etna je iz kanade dosao u bosnu, a tebi daleko bilo iz ljubljane.
bolj ti je sutjet.
Bitna razlika.
majketi, daj ne lazi.
ovdje marcel pise svojim imenom
a ja prezimenom.
no nisi odgvorio zasto je lj udaljenija od toronta?
etna je stariji od tebe.
objasni nama bedacima koji smo ratovali, sto je tebe sprijecilo na ratnom putu.
u par recenica, ne treba roman.
ovdje marcel pise svojim imenom
a ja prezimenom.
no nisi odgvorio zasto je lj udaljenija od toronta?
etna je stariji od tebe.
objasni nama bedacima koji smo ratovali, sto je tebe sprijecilo na ratnom putu.
u par recenica, ne treba roman.
2014-12-30
Baba tako si matora a toliko glupa to nije za vjerovati. U što ti samo život prođeSora wrote:Ajde blento obrisi nos prje nego mi se obratištre911 wrote:Ajde baba ne piši budalaštineSora wrote:Tuđman velikan?
Dogovorio rat s Milosevicem.
Nakn tog rata postavio lose temelje za losu i nefunkcionalnu drzavu u kojoj samo lopovi dobro zive , uhljebi i paraziti. Te profesionalni domljubi. Drzsvu iz koje se bježi u cetveroredovima.
Nije Titi do pete
Guest- Guest
Ero je imao ispričnicu od UABAe, mogu potvrditi Slavko i Daniel Ivin
n_razbojnik-
2014-04-15
Ko prdež u gaćama, ko ih jebe kad su mutavi do bola.veber wrote:uzjebali se jugoslaveni.
Guest- Guest
Naravno kad je broz sve druge potamanio. Demokracija pressLeviathan2 wrote:nemoj mi o Brozovim generalima i tudman je bio njegov general,Ero wrote:Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.Leviathan2 wrote:a ovisilo je od Broza ipak , zajebi, od poslije broza su drugi kolo vodili i kad su odlucili vi ste se poklaliEro wrote:Kao i za vrijeme Juge. Ništa se glede toga nije promijenilo ni za dlaku.Leviathan2 wrote:Mir?????
koji mir jebote
pa da vas ameri ne drze na uzdi zakrvili bi sutra prije dorucka
Ništa od Tileta nije ovisilo ni onda.
neki puta za vrijeme rata rece jedan starosta, e da ovaj rat hoce potrajat da se ovi balkanjerosi istrijebe pa da onda zivimo u miru bez njih,
jadan, ne shvaca da nemos korov istrijebit
a tko vodi sad te bivse republike iliti sadasnje drzavie, opet Brozovi politicari,
a da je tudman imao sklepanu vojsku, sumnjam a i da nije odluceno vani, mislis li da bi tudman imao snage napravit oluju i kako su se zvale te akcije,
nemoj meni prodavat propagandne uratke,
7 godina sam studirao vojne taktike uz aktivnu obuku da bi dobio status lovca jebote, od 93 na dalje cijeli rat je bio reziran do detalja
Guest- Guest
Bio petnaest, čitao neku knjigu sam u sobi. Vijest se ponavljala svako malo, nisam odmah registrirao. Nisam plakao, sam me nešt štrecnulo.v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/news/dan-kad-je-zivot-nakratko-stao-milijuni-su-neutjesno-plakali-472358
Dio povijesti
Manga
Mad_Vlad-
2014-05-02
Nisam plakao. Atmosfera je bila mucna. Slusao radio slobodna europa i radio Tirana na kv. Posteno govoreci Tirana(na srskom) mi se cinila radikalna u ocjenama lika i djela ali sada mislim i da nije bilo tako radikalno. Poslije je slijedilo par godina ispiranja sa ne silaska sa titovog puta, te kunamo ti se te sim te tam. Cigani sa titovom slikom zalijepljenom na vjetrobranskom staklu na putu u sverc u Trst. Kao nece narodna carina na Titinu sliku. Muhahahahhahaaaa
2014-04-14
Ne sjećam sr Tita znam ga samo po čuvenju i onome što narod prenosi s koljena na koljena...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znas ga i bolje no sto mislis. Jos uvijek ti diktira uvjete zivota.epikur37 wrote:Ne sjećam sr Tita znam ga samo po čuvenju i onome što narod prenosi s koljena na koljena...
2014-04-14
abraham wrote:Znas ga i bolje no sto mislis. Jos uvijek ti diktira uvjete zivota.epikur37 wrote:Ne sjećam sr Tita znam ga samo po čuvenju i onome što narod prenosi s koljena na koljena...
Sva politička prošlost ima svoju baštinu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na zalost ,negativna.epikur37 wrote:abraham wrote:Znas ga i bolje no sto mislis. Jos uvijek ti diktira uvjete zivota.epikur37 wrote:Ne sjećam sr Tita znam ga samo po čuvenju i onome što narod prenosi s koljena na koljena...
Sva politička prošlost ima svoju baštinu...
2014-04-14
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
Page 10 of 21