Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Page 16 of 21
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Dobro došao u klub...n_razbojnik wrote:Da, isto je i kad si glupv_vlado wrote:U stvari ja sam možda i umro samo sam zaboravio leć...Regoč wrote:Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Regoč wrote:Odjebi, lažovčino! Nisi ti ni kurca vidio, ni telkač nisi imao tada, a sam si sliep.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam vidio uživo a i na tv mnoge skoro pa sve današnje HDZ-ovce, turbo desničare i velike kapitaliste odnosno ratne profitere kako plaču kao kišna godina kad je drug Tito preminuo. Taj isti đubar i korov danas je najglasniji u pljuvanju lika i djela druga Tita a svi do jednoga bili turbo komunisti. Toliko o licemjernim hrvatima a i ostalim narodima bivše SFRJ.
Mentalni kastratu za razliku od tebe ja ne lažem. A za tv prijamnik mi smo ga imali i gledali RAI dok je tvoj otac još srao i drkao kurac u kukuruzištu i nije ni znao što je televizija.
Guest- Guest
A možemo li znati rodno mjesto oca? Pruga Brčko-Banovići?Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjebi, lažovčino! Nisi ti ni kurca vidio, ni telkač nisi imao tada, a sam si sliep.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam vidio uživo a i na tv mnoge skoro pa sve današnje HDZ-ovce, turbo desničare i velike kapitaliste odnosno ratne profitere kako plaču kao kišna godina kad je drug Tito preminuo. Taj isti đubar i korov danas je najglasniji u pljuvanju lika i djela druga Tita a svi do jednoga bili turbo komunisti. Toliko o licemjernim hrvatima a i ostalim narodima bivše SFRJ.
Mentalni kastratu za razliku od tebe ja ne lažem. A za tv prijamnik mi smo ga imali i gledali RAI dok je tvoj otac još srao i drkao kurac u kukuruzištu i nije ni znao što je televizija.
Ti si mogao gledati samo Maru na bunaru, stoko titoistička lažljiva.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjebi, lažovčino! Nisi ti ni kurca vidio, ni telkač nisi imao tada, a sam si sliep.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam vidio uživo a i na tv mnoge skoro pa sve današnje HDZ-ovce, turbo desničare i velike kapitaliste odnosno ratne profitere kako plaču kao kišna godina kad je drug Tito preminuo. Taj isti đubar i korov danas je najglasniji u pljuvanju lika i djela druga Tita a svi do jednoga bili turbo komunisti. Toliko o licemjernim hrvatima a i ostalim narodima bivše SFRJ.
Tamo se rodila gnječova "pamet", na pruzi.Ero wrote:A možemo li znati rodno mjesto oca? Pruga Brčko-Banovići?Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Odjebi, lažovčino! Nisi ti ni kurca vidio, ni telkač nisi imao tada, a sam si sliep.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam vidio uživo a i na tv mnoge skoro pa sve današnje HDZ-ovce, turbo desničare i velike kapitaliste odnosno ratne profitere kako plaču kao kišna godina kad je drug Tito preminuo. Taj isti đubar i korov danas je najglasniji u pljuvanju lika i djela druga Tita a svi do jednoga bili turbo komunisti. Toliko o licemjernim hrvatima a i ostalim narodima bivše SFRJ.
Pa naravno, da su nekim čudom Švabe pobijedile Vi pobili duplo od toga brojalobo1 wrote:
Kermit-
2014-04-17
Upravo to čisti dogovor, a Oluja u biti čisto povlačenjeLeviathan2 wrote:nemoj mi o Brozovim generalima i tudman je bio njegov general,Ero wrote:Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.Leviathan2 wrote:a ovisilo je od Broza ipak , zajebi, od poslije broza su drugi kolo vodili i kad su odlucili vi ste se poklaliEro wrote:Kao i za vrijeme Juge. Ništa se glede toga nije promijenilo ni za dlaku.Leviathan2 wrote:Mir?????
koji mir jebote
pa da vas ameri ne drze na uzdi zakrvili bi sutra prije dorucka
Ništa od Tileta nije ovisilo ni onda.
neki puta za vrijeme rata rece jedan starosta, e da ovaj rat hoce potrajat da se ovi balkanjerosi istrijebe pa da onda zivimo u miru bez njih,
jadan, ne shvaca da nemos korov istrijebit
Nitko drugi nije imao ni vojsku, ni oružje, ni pare....
Kakva je to bila vojska i kakvi generali da ih je pomela
u hodu sklepana Tuđmanova vojska? Ako to ne vidite, onda...jbga...ne znam o čemu pričamo.
a tko vodi sad te bivse republike iliti sadasnje drzavie, opet Brozovi politicari,
a da je tudman imao sklepanu vojsku, sumnjam a i da nije odluceno vani, mislis li da bi tudman imao snage napravit oluju i kako su se zvale te akcije,
nemoj meni prodavat propagandne uratke,
7 godina sam studirao vojne taktike uz aktivnu obuku da bi dobio status lovca jebote, od 93 na dalje cijeli rat je bio reziran do detalja
Kermit-
2014-04-17
Tko mi? Pa nismo se tada ni rodili. Možda četnici? A NDH je bila milosrdna država, proglašavala je amnestije svako malo.asilovski wrote:Pa naravno, da su nekim čudom Švabe pobijedile Vi pobili duplo od toga brojalobo1 wrote:
Jebo vam obojici dogovor majku, a povlačenje i otca i majku, marvo četnička.asilovski wrote:Upravo to čisti dogovor, a Oluja u biti čisto povlačenjeLeviathan2 wrote:nemoj mi o Brozovim generalima i tudman je bio njegov general,Ero wrote:Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.Leviathan2 wrote:a ovisilo je od Broza ipak , zajebi, od poslije broza su drugi kolo vodili i kad su odlucili vi ste se poklaliEro wrote:Kao i za vrijeme Juge. Ništa se glede toga nije promijenilo ni za dlaku.Leviathan2 wrote:Mir?????
koji mir jebote
neki puta za vrijeme rata rece jedan starosta, e da ovaj rat hoce potrajat da se ovi balkanjerosi istrijebe pa da onda zivimo u miru bez njih,
u hodu sklepana Tuđmanova vojska? Ako to ne vidite, onda...jbga...ne znam o čemu pričamo.
a tko vodi sad te bivse republike iliti sadasnje drzavie, opet Brozovi politicari,
a da je tudman imao sklepanu vojsku, sumnjam a i da nije odluceno vani, mislis li da bi tudman imao snage napravit oluju i kako su se zvale te akcije,
7 godina sam studirao vojne taktike uz aktivnu obuku da bi dobio status lovca jebote, od 93 na dalje cijeli rat je bio reziran do detalja
TITO JE. MEGA ZVIJEZDA BALKANA
A?
Kad vidis kak se rulja rajca na samo ime Tita.
A upm .
Aj pokrenite nest u vezi ustasije i lopova pavelica i ostalih rvatina ..
A?
A upm .
Tko se rajca? Ne možemo se načuditi da netko još štuje njegov kult 36 godinah nakon njegove smrti. Da je bar uskrsnuo, a ne ovako, glavom o mramor.Sora wrote:TITO JE. MEGA ZVIJEZDA BALKANA
A?
A upm .
Sora wrote:TITO JE. MEGA ZVIJEZDA BALKANA
A?
A upm .
Pavelić je bio izdeformiran genetski. Imao je goleme uši ko dve lopate.
Guest- Guest
Ovo vam je teška debilanaasilovski wrote:Upravo to čisti dogovor, a Oluja u biti čisto povlačenjeLeviathan2 wrote:nemoj mi o Brozovim generalima i tudman je bio njegov general,Ero wrote:Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.Leviathan2 wrote:a ovisilo je od Broza ipak , zajebi, od poslije broza su drugi kolo vodili i kad su odlucili vi ste se poklaliEro wrote:Kao i za vrijeme Juge. Ništa se glede toga nije promijenilo ni za dlaku.Leviathan2 wrote:Mir?????
koji mir jebote
Guest- Guest
Nu strucnjaka, levi i asila:)asilovski wrote:Upravo to čisti dogovor, a Oluja u biti čisto povlačenjeLeviathan2 wrote:nemoj mi o Brozovim generalima i tudman je bio njegov general,Ero wrote:Za rat su krivi i vodili su ga Brozovi generali i političari.Leviathan2 wrote:a ovisilo je od Broza ipak , zajebi, od poslije broza su drugi kolo vodili i kad su odlucili vi ste se poklaliEro wrote:Kao i za vrijeme Juge. Ništa se glede toga nije promijenilo ni za dlaku.Leviathan2 wrote:Mir?????
koji mir jebote
takticari, hahaha
dijagram-
2015-08-09
ja se nadam da je barem James Cameron režirao, jebo ti ako se ovo Mataniću zalomilo!
2014-04-15
Nego da nije ovo:
samo dijagramu nije ni'ko javio
2014-04-15
Rat sam nije dogovoren. On je izbio spontano.
No neke stvari su itekako dogovorene.
Primjerice,Srbi zauzimaju pola Gospića. Gospić je pred evakuacijom. Pola stanovništva je u Karlobagu. Srpski tenkovi prelaze nebranjen most kod Alareva Brda. Gospić im je poklonjen. A onda se neka tajanstvena sila možda umješala u sve to,jer se tenkovi na mostu okreću i vraćaju prema Divoselu.
Ogulinsko ratište. Srbi iz Krajine dolaze u Donje i Gornje Dubrave sa oružjem i municijom. Večeraju i spavaju kod kuća ,a sutradan se vraćaju na položaje. To traje dvije godine,i to svi znaju,a svi se prave slijepi i gluhi. O tome je u svom dnevniku pisao i Avram Gnjat,koji je živio u Dubravama ,te je i sam nekoliko puta išao u Slunj.
Medački džep. Gračac je prazan. Medak,Papuča,Raduč u bijegu. Otvoren je prolaz ka južnoj Lici. Opet tajna sila vraća hrvatske snage prama Gospiću,a iste godine stvar je ista i sa Bankovcem.
Oluja. Banjaluka pred evakuacijom. Opet neka tajna sila zaustavlja Hrvate i Bosance koji odustaju od banjaluke na padeli.
No neke stvari su itekako dogovorene.
Primjerice,Srbi zauzimaju pola Gospića. Gospić je pred evakuacijom. Pola stanovništva je u Karlobagu. Srpski tenkovi prelaze nebranjen most kod Alareva Brda. Gospić im je poklonjen. A onda se neka tajanstvena sila možda umješala u sve to,jer se tenkovi na mostu okreću i vraćaju prema Divoselu.
Ogulinsko ratište. Srbi iz Krajine dolaze u Donje i Gornje Dubrave sa oružjem i municijom. Večeraju i spavaju kod kuća ,a sutradan se vraćaju na položaje. To traje dvije godine,i to svi znaju,a svi se prave slijepi i gluhi. O tome je u svom dnevniku pisao i Avram Gnjat,koji je živio u Dubravama ,te je i sam nekoliko puta išao u Slunj.
Medački džep. Gračac je prazan. Medak,Papuča,Raduč u bijegu. Otvoren je prolaz ka južnoj Lici. Opet tajna sila vraća hrvatske snage prama Gospiću,a iste godine stvar je ista i sa Bankovcem.
Oluja. Banjaluka pred evakuacijom. Opet neka tajna sila zaustavlja Hrvate i Bosance koji odustaju od banjaluke na padeli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebate 94 muje a 95 srbi umalo mi skinuse glavu, a ono sve bilo dogovoreno od 93 ,valjda nije radila moja motorola :)n_razbojnik wrote:Nego da nije ovo:
dijagram-
2015-08-09
Strategijski razlozi: nije problem zauzeti, nego braniti.
Ti si uletio u scenu jbg mog'o si barem biti plaćeni statist kao jastrebdijagram wrote:jebate 94 muje a 95 srbi umalo mi skinuse glavu, a ono sve bilo dogovoreno od 93 ,valjda nije radila moja motorola :)n_razbojnik wrote:Nego da nije ovo:
2014-04-15
ajde da vas čujem... ko nije plakao, ko se usudio?
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
Page 16 of 21