02.04.2014. Masakr u Odesi
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 02.04.2014. Masakr u Odesi
Jao stari pa piše ti na Wikipediji. Svatko može unjeti podatke ako raspolaže novim brojevima i točnim podacima.Yehudi wrote:
Kakve smrdljive laži tu iznosiš, kako te sram nije.
Ne seri ne balinaj tu, pojma nemaš koliko je ljudi tamo stradalo, maskrirano, živo spaljeno
Tvoje glupe informacije se temelje na čemu......na ukro naci napisima ?
Casualties[edit]
42 people died whilst trapped in the burning Trade Unions House; 32 from carbon monoxide poisoning, and 10 after leaping from windows to escape the flames.[57] In total, 48 people died in one day as a result of the clashes.[58] 6 people were shot dead, 5 of whom were from the pro-Ukraine side.[59][60][61] Hospital staff reported that 174 were injured, and 25 were in critical condition.[62] 172 people were reported arrested as a result of the conflict, and 38 pro-Russian militants were arrested by police after they had evacuated the burning building.[30][63]"Last edited by gargamel0101 on 1/5/2016, 12:00; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ako netko ima nove brojeve, podatke itd... lako ih može unjeti u Wikipediju. Jedini problem koji tu može biti je neznanje engleskog, ali onda opet mogu naći nekoga tko zna engleski da unese podatke.preko_vode_do_slobode wrote:nisu neistine ja sam stavio recimo link sa wikipedije(ok možda će netkjo reći vikipedija nije 100% sigurna, ali sigurno je pouzdaniji izvor nego forum novorusija) a stavio sam i video gdje ukrainske ustaše spašavaju ruse.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Ako netko ima nove brojeve, podatke itd... lako ih može unjeti u Wikipediju. Jedini problem koji tu može biti je neznanje engleskog, ali onda opet mogu naći nekoga tko zna engleski da unese podatke.preko_vode_do_slobode wrote:nisu neistine ja sam stavio recimo link sa wikipedije(ok možda će netkjo reći vikipedija nije 100% sigurna, ali sigurno je pouzdaniji izvor nego forum novorusija) a stavio sam i video gdje ukrainske ustaše spašavaju ruse.
i ako se netko sa druge strane žali(tipa dođe yehudi i napiše da su ukrainci nacisti ubili 12000 ljudi u Odesi) onda se skupi Wiki komisija i posebno razmatra situaciju , pogleda argumente itd..
bilo je istraživanje još prije hrpe godina, da je wikipedija glede točnosti podataka jedna enciklopediji britannica... naravno da može biti biti koji lažni info,(to na lokalnim jezicima) ali ENG vikipedija je strogo pod nadzorom
svakako evo pitaj ostale forumaše..
dali vjeruju glede okršaja u Odessi više - wikipediji, ili srpskom forumu koji se zove "novorusija i ruske zemlje" u čijem sklopu ima pazi ovo "SRBIJA I SRPSKE ZEMLJE" pa onda ima "NOVORUSIJA I RUSKE ZEMLJE"..
Guest- Guest
Ubi me argumentima...Jel moze sad nesto suvislo uz dodatak mozdane aktivnosti,osim nezrelog podrzavanja sake budala,koji vam prave losu reklamu..?Riplex wrote:bogomdani wrote:saka nedoprcanih budala...usput,prilicnu stetu nanijeli ugledu RH..Riplex wrote:Samo AZOV :)
Evo ga heroj koji ide u Sibir živit, a ne more ništa zaklat
Last edited by bogomdani on 1/5/2016, 12:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
RT je najbolji izvor informacia, beopgradska politika, advance nije loš, zoran meter s denvno.hr i tako...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
najbolji izvor informacija je forum NovoRusija i Ruske zemlje u sklopu kojeg ima forum Srbija i Srpske zemlje, ako oni napišu 120, 1200, 1,2milijuna istina je Ukrainske hercegovačke ustaše(tako pišu na tom forumu), dok wikipedija koja ima komisiju , ekipu koja editira, nadzire, to je laž
Guest- Guest
hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
Guest- Guest
o čemu ti? normalno da je broj žrtava važan, jer ekipa koja linka na forum "srbija i srpske zemlje" uzima podatke od tamo, dok wikipedija kao nevalja..bogomdani wrote:hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
i da broj žrtava je bitan, jer što se žrtve umjetno napumpavaju to su više podložne manipulaciji.. i onda idu šeme "ukrainske hercegovačke ustaše" se skupile i "zatukli XXXX ruske antifašističke nejjači"..
bio je ulični okršaj -tipična šema revolucije, usljed čega je policija i vatrogasci zbog anarhije sporije reagirali, među ukraincima je bila hrpa desničara i nacista , i sigurno je nasilno ubijeno(najviše u požaru) dio rusa, ali među rusima je bio ubađen visoki postotak putinovih agenata koji su trebali organizirati odcjepljenje odese.. i radili su pištolji, noževi, kokteli,
i da dio ukrainskih prosvjednika je kasnije čak i spašavao ruse iz zgrade koji su pucali na njih
Guest- Guest
jedi govna shabane, tebi je bilo gdje i bilo koja zrtva predmet podsmjeha , majmune jedanEro wrote:Koliko ih je nastradalo? 700.000?
Pa sada kmeči po 7dnevno,zajedno sa onim falsifikatorom Jurčevićem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
opet kazem, poserem se na tebe i na wikipedijupreko_vode_do_slobode wrote:o čemu ti? normalno da je broj žrtava važan, jer ekipa koja linka na forum "srbija i srpske zemlje" uzima podatke od tamo, dok wikipedija kao nevalja..bogomdani wrote:hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
i da broj žrtava je bitan, jer što se žrtve umjetno napumpavaju to su više podložne manipulaciji.. i onda idu šeme "ukrainske hercegovačke ustaše" se skupile i "zatukli XXXX ruske antifašističke nejjači"..
bio je ulični okršaj -tipična šema revolucije, usljed čega je policija i vatrogasci zbog anarhije sporije reagirali, među ukraincima je bila hrpa desničara i nacista , i sigurno je nasilno ubijeno(najviše u požaru) dio rusa, ali među rusima je bio ubađen visoki postotak putinovih agenata koji su trebali organizirati odcjepljenje odese.. i radili su pištolji, noževi, kokteli,
i da dio ukrainskih prosvjednika je kasnije čak i spašavao ruse iz zgrade koji su pucali na njih
ako mi kaze covjek koji je svjedok i nije rus da je taj dan bilo preko 150 mrtvih u odesi nema razloga da mu ne vjerujem s obzirom da mu zena radi u bolnici u odesi, ubijenih nije bilo samo u zgradi tgovackog nesto nego ih je bilo i okolo, u blizini njegove kuce taj dan je priklano dvoje djece od nekih 17 -18 godina, ko je ucinio ne zna se, sto se tice ustase, ma jedi govna sa ustasama jebali te srbi , svi odreda, ti odmah da pravdas nazije iz desnog sektora proglasavas ih ustasama i srpskom propagandom , manipulacija rijecima, ti su jednostavno supak koji simpatise nazije cisto iz razloga jer su srbi bili medju onim papcima iz donbasa, pa ste zauzeli strane, ono cetnici mi budemo ustase, ma mars supcino, ti jednostavno opravdavas zlocine koje je ucinio desni sektor peruci to ruskosrpskom propagandom, nisu samo desno sektorovci pobili ljude po odesi nego su i okolo klali, vjesali, rezali glave, palili na krizu i sad ti supcino ih zoves domoljubima a to su radili i prije, postoje snimci na jutubu od prije te kurceve revolucije koju su iscenirali ameri do zadnjeg cina gdje vjesaju nekog ukrajinskog rusa na neko drvce i uredno se vidi kako se covjek koprca dok nije izdahnuo, isto tako ona pucnjava na majdanu za vrijeme te revolucije kako je ti zoves, supcino , scenario iz libije sirije i slicnih objenih revolucija, cak i usrani britanski bbc je objavio snimku da nisu janukovicevi policajci pucali nego su pucali desni sektor i placenici, ni to se nece istraziti a ti i dalje trubi io revoluciji i pravu ukrajinaca o samoodredjenju i slicnim demokratskim pravima, momentalno sad u ukrajini ne smijes nista reci protiv momentalne vlasti odmah te proglase moskaljem i buksa, i to mi ne pricaju rusi negi ukrajinci koji su pobjegli od tamo, i daj vec odjebi sa tvojim izvorima i svojim trolanjem, jednostravno izvrces cinjenice da bi bio u pravu, ajd pedalaj
Leviathan2 wrote:opet kazem, poserem se na tebe i na wikipedijupreko_vode_do_slobode wrote:o čemu ti? normalno da je broj žrtava važan, jer ekipa koja linka na forum "srbija i srpske zemlje" uzima podatke od tamo, dok wikipedija kao nevalja..bogomdani wrote:hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
ako mi kaze covjek koji je svjedok i nije rus da je taj dan bilo preko 150 mrtvih u odesi nema razloga da mu ne vjerujem s obzirom da mu zena radi u bolnici u odesi, ubijenih nije bilo samo u zgradi tgovackog nesto nego ih je bilo i okolo, u blizini njegove kuce taj dan je priklano dvoje djece od nekih 17 -18 godina, ko je ucinio ne zna se, sto se tice ustase, ma jedi govna sa ustasama jebali te srbi , svi odreda, ti odmah da pravdas nazije iz desnog sektora proglasavas ih ustasama i srpskom propagandom , manipulacija rijecima, ti su jednostavno supak koji simpatise nazije cisto iz razloga jer su srbi bili medju onim papcima iz donbasa, pa ste zauzeli strane, ono cetnici mi budemo ustase, ma mars supcino, ti jednostavno opravdavas zlocine koje je ucinio desni sektor peruci to ruskosrpskom propagandom, nisu samo desno sektorovci pobili ljude po odesi nego su i okolo klali, vjesali, rezali glave, palili na krizu i sad ti supcino ih zoves domoljubima a to su radili i prije, postoje snimci na jutubu od prije te kurceve revolucije koju su iscenirali ameri do zadnjeg cina gdje vjesaju nekog ukrajinskog rusa na neko drvce i uredno se vidi kako se covjek koprca dok nije izdahnuo, isto tako ona pucnjava na majdanu za vrijeme te revolucije kako je ti zoves, supcino , scenario iz libije sirije i slicnih objenih revolucija, cak i usrani britanski bbc je objavio snimku da nisu janukovicevi policajci pucali nego su pucali desni sektor i placenici, ni to se nece istraziti a ti i dalje trubi io revoluciji i pravu ukrajinaca o samoodredjenju i slicnim demokratskim pravima, momentalno sad u ukrajini ne smijes nista reci protiv momentalne vlasti odmah te proglase moskaljem i buksa, i to mi ne pricaju rusi negi ukrajinci koji su pobjegli od tamo, i daj vec odjebi sa tvojim izvorima i svojim trolanjem, jednostravno izvrces cinjenice da bi bio u pravu, ajd pedalaj
respect, inace tzv. revolucija je uvalila ukrajinu u govna i posvađala je s Rusima o kojima ovise i pod čijom kapom žive, a što u osnovi i jesu.
No Rusija će ih opet primiti pod svoje ali će ukrajinci samo morati riješiti huntu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bla bla bla, ekipa stavlja linkove sa foruma naziva "srbija i srpske zemlje" i gdje se piše o ukrainskim hercegovačkim ustašama, i to se uzima za relevatno...Leviathan2 wrote:opet kazem, poserem se na tebe i na wikipedijupreko_vode_do_slobode wrote:o čemu ti? normalno da je broj žrtava važan, jer ekipa koja linka na forum "srbija i srpske zemlje" uzima podatke od tamo, dok wikipedija kao nevalja..bogomdani wrote:hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
i te uvrede zabij sebi u šupak uhvatimo vas u laži i onda vrijeđanje
Guest- Guest
i zašto spominjem ustaše,
1)zato jer svi ovdje vi nazivate ukraincima "hunta i nacistima i fašistima"
2)i koristite izvore sa foruma "srbija i srpske zemlje" gdje ukraince nazivaju "hercegovačkim ustašama" (osim standardno nacisti i fašisti)
koristim samu vašu terminologiju
1)zato jer svi ovdje vi nazivate ukraincima "hunta i nacistima i fašistima"
2)i koristite izvore sa foruma "srbija i srpske zemlje" gdje ukraince nazivaju "hercegovačkim ustašama" (osim standardno nacisti i fašisti)
Guest- Guest
stoka stavila veto pa se mora od oka... a nisi meštar ako ne moš od oka...Ero wrote:Koliko ih je nastradalo? 700.000?
vn
shabane, gdje ja copipejstam linkove sa srpskijeh foruma, niti ih ne znam niti ih citam niti me zanimaju, info koje ja skupljam su uglavnom iz izvora koji su sa lica mjesta, isto kao sto tvdim da markale u sarajevu nisu granatirali srbi nego hrvati za osvetu jer su im muslimani uzeli cetvrt, info of covjeka koji je bio na licu mjesta, isto kao sto se sere sa srebrenicom i brojem pobijenih muslimana , isto sto su hrvatski mediji plasirali vadjenje ociju policajcima u borovu selu, itd itd, tek relativno mali dio info filtriram iz vijesti, isto je sa rusenjem aviona u ukrajini papcino, graktali ste i ti i ero i ostali kako ga je putin srusio a na kraju se pokazalo cak i na usranom BBCiju da je bilo tocno rusko izvjesce o urajinskom vojnom avionu u blizini malezijskog aviona, duti i poklopi se usima , odi na redit i upijaj istinu a ako ti to nije dovoljno onda potrazi na vikipediji, jebali te srbi opsjednuta skupa sa ustasamapreko_vode_do_slobode wrote:bla bla bla, ekipa stavlja linkove sa foruma naziva "srbija i srpske zemlje" i gdje se piše o ukrainskim hercegovačkim ustašama, i to se uzima za relevatno...Leviathan2 wrote:opet kazem, poserem se na tebe i na wikipedijupreko_vode_do_slobode wrote:o čemu ti? normalno da je broj žrtava važan, jer ekipa koja linka na forum "srbija i srpske zemlje" uzima podatke od tamo, dok wikipedija kao nevalja..bogomdani wrote:hajd,sve i da je samo 100 da su vasi menju njima,lijevali bi suze kao kisna godina..zato mi se gadi kad netko uopce raspravlja o broju zrtava..u iducem sranju,dao bog da vas ibudu medju tih sto,pa onda slobodno potcijenjujte brojeve umrlih i poginulih..
i te uvrede zabij sebi u šupak uhvatimo vas u laži i onda vrijeđanje
jebo te srpski forum, to ocito ti citas jer si opsjednut srbima kao i vecina velikohrvata ovdje, jebali vas srbi, daj se okrenite boljem sutra
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nisam ja rekao da ga je putin srušio(koji će mu to kurac) nego navjerojatnije pobunjenici(koji su se hvalili kako su oborili još jedan nacistički zrakoplov po društvenim mrežama dok se nije skužilo da je to civilni)
usput reddit i wiki normalno da su pouzdaniji izvor informacije nego "srbija i srpske zemlje"
usput reddit i wiki normalno da su pouzdaniji izvor informacije nego "srbija i srpske zemlje"
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Grozote u Odesi.
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda