02.04.2014. Masakr u Odesi
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
02.04.2014. Masakr u Odesi
Link------------https://www.dailymotion.com/video/x2r8pz2
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: 02.04.2014. Masakr u Odesi
Et i odgovora zasto Blajburg...at least..Ero wrote:Svaki zašto ima svoj zato.
Guest- Guest
Prekosutra je tužna godišnica krvavog masakra golorukih ljudi u Odesi
koji su masakrirani od strane nacističke klike u ukrajini.
Najmanje -120 - ljudi je živo zapaljeno, žene su silovane i mučki pobijene,
na očigled Svijeta, pred kamerama je zadavljena trudnica u osmom mjesecu trudnoće.
Pučistička banditska vlada u kijevu još nije istražila taj nevidjeni zločin!
Prije neki dan je Amerika zatražila da se taj masakr istraži do kraja i da se
neonaci zločinci privedu pravdi ( koje nema u bivšoj ukrajini očito)
koji su masakrirani od strane nacističke klike u ukrajini.
Najmanje -120 - ljudi je živo zapaljeno, žene su silovane i mučki pobijene,
na očigled Svijeta, pred kamerama je zadavljena trudnica u osmom mjesecu trudnoće.
Pučistička banditska vlada u kijevu još nije istražila taj nevidjeni zločin!
Prije neki dan je Amerika zatražila da se taj masakr istraži do kraja i da se
neonaci zločinci privedu pravdi ( koje nema u bivšoj ukrajini očito)
2014-04-20
Kad se samo sjetim kako su neki naši džihadisti išli onamo i borili se u A3OB-u sramota mi srce steže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Na sve sam mislio i ne samo na Bleiburg. At all.bogomdani wrote:Et i odgovora zasto Blajburg...at least..Ero wrote:Svaki zašto ima svoj zato.
To su naši "španski borci" u suverenoj Ukrajini.jastreb wrote:Kad se samo sjetim kako su neki naši džihadisti išli onamo i borili se u A3OB-u sramota mi srce steže.
Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Reci im da si Hrvat(Židove ne spominji).
jastreb wrote:Kad se samo sjetim kako su neki naši džihadisti išli onamo i borili se u A3OB-u sramota mi srce steže.
baš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svabi su kastrirani...sa takvima direktno ne zelim imati posla..osim toga,hrvate cijene samo kao driftere,jer su dobri radniciEro wrote:Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
Probaj konzultirati po istom pitanju Bavarce...Oni su nam po mnogo čemu slični.bogomdani wrote:Svabi su kastrirani...sa takvima direktno ne zelim imati posla..osim toga,hrvate cijene samo kao driftere,jer su dobri radniciEro wrote:Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Bili premladi devedesetih, a sada im se napokon ukazala mogućnost rata sa srbima... da su srbi išli ratovat za Kijev ovi naši bi išli u Donjeck...epikur37 wrote:jastreb wrote:Kad se samo sjetim kako su neki naši džihadisti išli onamo i borili se u A3OB-u sramota mi srce steže.
baš
Evo trcim Ero..pa ebote,sto mislis da je imam vremena glavinjati kojekuda,uz to,bas me i ne interesira.. ..treba raditi i skupljati bezvrijedne Ojriće,pa onda pravac Sibir..Ero,periferija Novosibirska,suburban,brvnare masivne od 10000 Ojrova...Pocetkom 5 mjeseca jedan frend Rus,ide na Urlaub u Novosibirsk,pa ce mi vidjeti malo tamo nekretnine..Ero wrote:Probaj konzultirati po istom pitanju Bavarce...Oni su nam po mnogo čemu slični.bogomdani wrote:Svabi su kastrirani...sa takvima direktno ne zelim imati posla..osim toga,hrvate cijene samo kao driftere,jer su dobri radniciEro wrote:Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
Zašto ne ideš dierkcijun tamo, skupljat rublje?bogomdani wrote:Evo trcim Ero..pa ebote,sto mislis da je imam vremena glavinjati kojekuda,uz to,bas me i ne interesira.. ..treba raditi i skupljati bezvrijedne Ojriće,pa onda pravac Sibir..Ero,periferija Novosibirska,suburban,brvnare masivne od 10000 Ojrova...Pocetkom 5 mjeseca jedan frend Rus,ide na Urlaub u Novosibirsk,pa ce mi vidjeti malo tamo nekretnine..Ero wrote:Probaj konzultirati po istom pitanju Bavarce...Oni su nam po mnogo čemu slični.bogomdani wrote:Svabi su kastrirani...sa takvima direktno ne zelim imati posla..osim toga,hrvate cijene samo kao driftere,jer su dobri radniciEro wrote:Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
vrijeme,obaveze,daljina..svi razlozi zasto se tam one ide,kao na piknik,na brzinu..a rublje od Rujki budem skupljao...dakako...Ero wrote:Zašto ne ideš dierkcijun tamo, skupljat rublje?bogomdani wrote:Evo trcim Ero..pa ebote,sto mislis da je imam vremena glavinjati kojekuda,uz to,bas me i ne interesira.. ..treba raditi i skupljati bezvrijedne Ojriće,pa onda pravac Sibir..Ero,periferija Novosibirska,suburban,brvnare masivne od 10000 Ojrova...Pocetkom 5 mjeseca jedan frend Rus,ide na Urlaub u Novosibirsk,pa ce mi vidjeti malo tamo nekretnine..Ero wrote:Probaj konzultirati po istom pitanju Bavarce...Oni su nam po mnogo čemu slični.bogomdani wrote:Svabi su kastrirani...sa takvima direktno ne zelim imati posla..osim toga,hrvate cijene samo kao driftere,jer su dobri radniciEro wrote:Ako se budeš družio sa Švabama dobit ćeš potpuno suprotnu sliku.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
divljanje neonaci bandi po Odesi nije sankcionirano do danas.............ali biti će, za sigurno
2014-04-20
Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Grozote u Odesi.
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana