02.04.2014. Masakr u Odesi
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 02.04.2014. Masakr u Odesi
Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iskreno receno,ekonomija u pitanju..iz Rusije dolaze puno Rusa,ali i ostalih u svabiju,cak ima nekih firmi,koje drze rusi,vec drugu generaciju,a rade poslove vezane za autoindustriju..Tu sam upoznao i jednog Zidova sa zenom koji drze jednu firmu,koja radi kontrolu svih metalnih dijelova u auto i avioindustriji,a sad se sire i rade kontrolu za kriticne industrije,kemijske,bio,nuklearne..nedavno dobili dil za kontrolu nekih cijevi koje se koriste u njukovom reaktoru,a to mora biti 100/100 % pouzdanosti,mbez tolerancije na feler,konkrentno nepravilnost ili pukotina u materijalu..et,zapricao se ja kao baba ..kad volim materiju..kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
Guest- Guest
Pa dobro sad kajo nećemo pretjerivati. Rusi su ljudi koji vole davati ljubav, a pogotov prema židovima koji su ih satrali za vrijeme SSSR-a (Trocki, Lenjin i tako to.), pa i nakon raspada SSSR-a (MMF).kaja_333 wrote:
Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pro-ruske separatisti iz Lugano dana objavili video "Air Force Lugano", na kojoj pokazuju obnovljeni vojni zrakoplovi Suhoj Su-25 frogfoot i Aero L-29 delfin. Dva dana prije, ukrajinski ministarstvo obrane objavilo je da su uništili veći broj letalnikov u rukama separatista, ali treba to dogoditi u bliskoj Donjecku.
U glavnom ukro pučistička banda može samo da ga puši, čim se Donbasu prohtije
ići će se u oslobadjanje ciloga preostalog teritorija bivše krajine. Jedino sifilističari
u Galiciji, lvovu mogu ostati van zemlje. To je i onako Poljski teritorij, neka se oni hebu sa
neonaci govnima. A brzo bi to Poljaci riješili jer su tamo naci -banderisti- pobili desetke tisuća
Poljaka a samo jer su bili Katolici.
Na dnu videa, koji je objavljen 29. siječnja 2015. godine, vojni pripadnici Narodne Republike Lugansk pokazati svoju novu akviziciju - 2 borbenih zrakoplova. Napad zrakoplova Suhoj Su-25 već su obojeni u maskirnim bojama i označene simbolima "Federated States of Novorusija (Novorossiya)".Drugi letalnikom Aero L-29, koji još uvijek nema novih naljepnice, ali oni voze po pisti Air Muzej Lugansk (let škole), ali to se ne skida. Oba zrakoplova su dobro naoružani, Su-25 s četiri projektila lansera podliježe, L-29 s dvije bombe, no nije poznato je li zakon oružja i jedini je muzej rekvizite.
U glavnom ukro pučistička banda može samo da ga puši, čim se Donbasu prohtije
ići će se u oslobadjanje ciloga preostalog teritorija bivše krajine. Jedino sifilističari
u Galiciji, lvovu mogu ostati van zemlje. To je i onako Poljski teritorij, neka se oni hebu sa
neonaci govnima. A brzo bi to Poljaci riješili jer su tamo naci -banderisti- pobili desetke tisuća
Poljaka a samo jer su bili Katolici.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A zidov ima firmu pa si ti isto rekao da si zidov? Tako reci, nemoj pričati da su te Rusi odma drugačije gledali čim si se ti njima pohvalio. To je nešto drugo.bogomdani wrote:Iskreno receno,ekonomija u pitanju..iz Rusije dolaze puno Rusa,ali i ostalih u svabiju,cak ima nekih firmi,koje drze rusi,vec drugu generaciju,a rade poslove vezane za autoindustriju..Tu sam upoznao i jednog Zidova sa zenom koji drze jednu firmu,koja radi kontrolu svih metalnih dijelova u auto i avioindustriji,a sad se sire i rade kontrolu za kriticne industrije,kemijske,bio,nuklearne..nedavno dobili dil za kontrolu nekih cijevi koje se koriste u njukovom reaktoru,a to mora biti 100/100 % pouzdanosti,mbez tolerancije na feler,konkrentno nepravilnost ili pukotina u materijalu..et,zapricao se ja kao baba ..kad volim materiju..kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
2015-08-15
Vidim svabe i Ruse,kako se ponasau kao zrele nacije i uza svu negativnuproslost,sto se za narode na Balkanu ne bi reklo...krivu predodzbu imas..gargamel0101 wrote:Pa dobro sad kajo nećemo pretjerivati. Rusi su ljudi koji vole davati ljubav, a pogotov prema židovima koji su ih satrali za vrijeme SSSR-a (Trocki, Lenjin i tako to.), pa i nakon raspada SSSR-a (MMF).kaja_333 wrote:
Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..
Guest- Guest
A ostali su iz Rusije sprašili u Israel. Čudna mi je ta ruska ljubav spram Židova...kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
kaja_333 wrote:A zidov ima firmu pa si ti isto rekao da si zidov? Tako reci, nemoj pričati da su te Rusi odma drugačije gledali čim si se ti njima pohvalio. To je nešto drugo.bogomdani wrote:
Iskreno receno,ekonomija u pitanju..iz Rusije dolaze puno Rusa,ali i ostalih u svabiju,cak ima nekih firmi,koje drze rusi,vec drugu generaciju,a rade poslove vezane za autoindustriju..Tu sam upoznao i jednog Zidova sa zenom koji drze jednu firmu,koja radi kontrolu svih metalnih dijelova u auto i avioindustriji,a sad se sire i rade kontrolu za kriticne industrije,kemijske,bio,nuklearne..nedavno dobili dil za kontrolu nekih cijevi koje se koriste u njukovom reaktoru,a to mora biti 100/100 % pouzdanosti,mbez tolerancije na feler,konkrentno nepravilnost ili pukotina u materijalu..et,zapricao se ja kao baba ..kad volim materiju..
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Puno ima ruskih zidova,kao i madjarskih posvuda..no,ima i pravih Rusa,i skidam im kapu na karakteru..drze do rijeci samo tako,ali jednom ako ih zajebes,pisi propalo..kaja_333 wrote:A zidov ima firmu pa si ti isto rekao da si zidov? Tako reci, nemoj pričati da su te Rusi odma drugačije gledali čim si se ti njima pohvalio. To je nešto drugo.bogomdani wrote:Iskreno receno,ekonomija u pitanju..iz Rusije dolaze puno Rusa,ali i ostalih u svabiju,cak ima nekih firmi,koje drze rusi,vec drugu generaciju,a rade poslove vezane za autoindustriju..Tu sam upoznao i jednog Zidova sa zenom koji drze jednu firmu,koja radi kontrolu svih metalnih dijelova u auto i avioindustriji,a sad se sire i rade kontrolu za kriticne industrije,kemijske,bio,nuklearne..nedavno dobili dil za kontrolu nekih cijevi koje se koriste u njukovom reaktoru,a to mora biti 100/100 % pouzdanosti,mbez tolerancije na feler,konkrentno nepravilnost ili pukotina u materijalu..et,zapricao se ja kao baba ..kad volim materiju..kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
e dosta za sad,rekoh moram ici zderati ..ajde..budite mi frendly i bez picvajza.,.
Guest- Guest
Velika ljubav. Sinagoge im prenamijenili u kokošinjce otprilike. Lupali im po putovnicama zidov. Koliko su ih samo sprašili u Sibir pod toboz političkim razlozima. O vjerskoj nesnošljivosti da ne pričam. Ovi su im bili u crvenoj armiji al nije pomoglo puno.Ero wrote:A ostali su iz Rusije sprašili u Israel. Čudna mi je ta ruska ljubav spram Židova...kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
2015-08-15
Ma sve ok. Snalazi se čovjek kako zna. Samo ono Rusi te drukčije gledali kad nisi Hrvat nego zidov mi bilo malo čudno.bogomdani wrote:Puno ima ruskih zidova,kao i madjarskih posvuda..no,ima i pravih Rusa,i skidam im kapu na karakteru..drze do rijeci samo tako,ali jednom ako ih zajebes,pisi propalo..kaja_333 wrote:A zidov ima firmu pa si ti isto rekao da si zidov? Tako reci, nemoj pričati da su te Rusi odma drugačije gledali čim si se ti njima pohvalio. To je nešto drugo.bogomdani wrote:Iskreno receno,ekonomija u pitanju..iz Rusije dolaze puno Rusa,ali i ostalih u svabiju,cak ima nekih firmi,koje drze rusi,vec drugu generaciju,a rade poslove vezane za autoindustriju..Tu sam upoznao i jednog Zidova sa zenom koji drze jednu firmu,koja radi kontrolu svih metalnih dijelova u auto i avioindustriji,a sad se sire i rade kontrolu za kriticne industrije,kemijske,bio,nuklearne..nedavno dobili dil za kontrolu nekih cijevi koje se koriste u njukovom reaktoru,a to mora biti 100/100 % pouzdanosti,mbez tolerancije na feler,konkrentno nepravilnost ili pukotina u materijalu..et,zapricao se ja kao baba ..kad volim materiju..kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
e dosta za sad,rekoh moram ici zderati ..ajde..budite mi frendly i bez picvajza.,.
2015-08-15
Ukrajinski vojnici priznali ubojstvo majke i kćeri
DVOJICA ukrajinskih vojnika priznala su da su ubili majku i kćer na istoku Ukrajine koje su sumnjičili da su simpatizerke separatista, objavilo je u srijedu ukrajinsko državno odvjetništvo. Incident se dogodio u Luhansku u ponedjeljak. Vojnici su ušli u jednu kuću i ubili 77-godišnju ženu i njezinu 45-godišnju kćer. "Dvojica ukrajinskih vojnika, u dobi od 23 i 25 godina, pritvorena su. Priznali su ubojstvo", objavilo je državno odvjetništvo, ne ulazeći u pojedinosti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinski-vojnici-priznali-ubojstvo-majke-i-kceri/826111.aspx
2014-04-20
http://forum.novorusija.com/viewforum.php?f=4
2014-04-20
Jake snage naci -azov- i desnog sektora- hrabro masakriraju civile po Novorusiji, Donbasu
Slično -MASAKRU U ODESI- kad su naci bande masakrirale više od 150 mladih u domu profesora u Odesi -02.04.2014.
2014-04-20
Bio sam pozvan u ured i rekli su mi da sam dobio zabranu ulaska u Ukrajinu za 5 godina. Zabrana je od SBU. Dakle, ja sam prijetnja sigurnosti Ukrajine.
Imam samo jedno oružje - kameru. Ovaj fotoaparat pokazuje istinu koja se ne sviđa ukrajinskoj vladi.
Usput, početkom veljače u Amsterdamu Klimkin je pitao - šta će Ukrajina učiniti s naci postrojbama?
Odmah sam optužen za rusku propagandu, a onda je jedan od članova ukrajinske delegacije rekao da više nisam
dobrodošao u Ukrajinu.
Evo je, nova, europska Ukrajina ... sloboda govora, slobode tiska, slobodno društvo - da vi, dragi Poroshenko to nikada nećete biti. Dok duh ne bude slobodan ...
Poljski novinar dobio -5-God zabrane ulaska u bivšu okrajinu jer porošenko smatra da ga je verbalno zlostavljao
Ovaj govnjar prdošenko se ugledao na idola mu serdogana
2014-04-20
[size=11][size=11][ltr]https://www.youtube.com/watch?v=NyCD3LqfbJ8[/ltr][/size][/size]Yehudi wrote:http://forum.novorusija.com/viewforum.php?f=4
Strašno šta se radi a tzv "zapad" ništa o tome ne govori.
Pa kako bi onda tek Balkanci znali
2014-04-20
kaja_333 wrote:Nemam pojma. Al znam da Rusi simpatiziraju zidove. Ovih je poslje rata oko miljon pobjeglo u Njemačku jer nisu mogli vise koliko su ih simpatizirali u sovjetskom savezu. Bila je neka izložba o tome u Njemačkoj, posjeti ju. Dobro i njemci ih isto simpatiziraju, i ovi desni a i ovi lijevi isto..bogomdani wrote:A so mislis zasto je Rusa puno na srednjim pozicijama,Kayo?? znas u cijim je rukama Audi..?kaja_333 wrote:Veliš kad si reko da si zidov odmah su te sa simpatijama počeli gledati? Pa je, njih simpatiziraju ljudi , i to svugdje. To se zna.bogomdani wrote:Isprva,kad sam dosao u svabiju i audi,gdje ima puno Rusa,na srednjim pozicijama,isprva su me grdo gledali,gotovo sa gadjenjem,jerbo sam dosao iz hrvatske,no kad sam objasnio da nisam hrvat,atmosfera se u potpunosti promjenila..los marketing je odradila ta grupica retardova za RH
rusi ne podnose židove nikako, tako ako je netko išao graditi simpatije sa rusima sa pričom da je židov, popušio je u startu, pa i dan-danas rusija i izrael su rivali na bliskom istoku, a ruski narod nevoli židove, smatra ih da su glavni krivci za "privatizaciju".. (tipa kasparov, abramović, onaj što ga je putin pustio nedavno iz zatvora itd)
rusi simpatiziraju srbe , ali opet da će rusi mrziti hrvate isto nema smisla, komunicirao sam sa dosta rusa i nisam primjetio da rusi mrze hrvate, tako da mi i to nema smisla.
Guest- Guest
recikliraš vijest staru godinu dana, priznali su , idu u zatvor.Yehudi wrote:Ukrajinski vojnici priznali ubojstvo majke i kćeriDVOJICA ukrajinskih vojnika priznala su da su ubili majku i kćer na istoku Ukrajine koje su sumnjičili da su simpatizerke separatista, objavilo je u srijedu ukrajinsko državno odvjetništvo. Incident se dogodio u Luhansku u ponedjeljak. Vojnici su ušli u jednu kuću i ubili 77-godišnju ženu i njezinu 45-godišnju kćer. "Dvojica ukrajinskih vojnika, u dobi od 23 i 25 godina, pritvorena su. Priznali su ubojstvo", objavilo je državno odvjetništvo, ne ulazeći u pojedinostihttp://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinski-vojnici-priznali-ubojstvo-majke-i-kceri/826111.aspx
inače većina ovih mrtvih što si stavio, mogu se zahvaliti Vladimiru Putinu, koji je prvo zakuha rat sa Ukrainom , a onda ih je ostavio na cjedilu da se Ukrainci iživljavaju artiljerijom
Guest- Guest
Yehudi wrote:
Najmanje -120 - ljudi je živo zapaljeno, žene su silovane i mučki pobijene,
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Odessa_clashes
ala i tebe..
da krenio si sa 120 mrtvih, pa onda ide na 1200, pa 1,2 milijuna i tako...
službena brojka je 42 mrtva pro-ruska prosvjednika , i 6 mrtvih pro-ukrainskih prosvjednika..
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Odessa_clashes
inače ne radi se o nikakvom genocidu, nego jednostavno pro-ruski separatisti su osvojili mislim neku glavnu administrativnu zgradu u Odesi i proglasili je kao dio "Novoruske krajine"..
Ukrainci popizdili, izašli na ulice, kao to je Ukraina nije to Rusija, i tako nastalo sranje.. Pro-rusi pucali iz zgrade i ubili nekoliko Ukrainaca, a onda su ovi zapalili zgradu..
bila je to situacija anarhije, nije se znalo tko vlada, policija nije znala koga slušati novu ili staru vlast itd,
inače u zgradi je bilo puno više ljudi, a čak ukrainski prosvjednici kada su vidjeli da u zgradi gore ljudi i da rusi skaču sa prozora, ukrainski prosvjednici čak i krenuli spašavati pro-ruse koji su pucali na njih, tako da je većina rusa spašena od samih ukrainaca
osim toga od 42 mrtvih, 20ak je bilo rusa iz rusije i moladvije.
kasnije je Ukrainska policija uhitila još nekoliko rusa koje je Putin iz Rusije poslao da navlaže jadne Ruse u Ukraini i organiziraju odcjepljenje odese... mislim da su dobili višegodišnje kazne zatvora
dakle sve u svemu radi se o nesretnom događaju gdje je izginulo 42 pro-rusa, i 6ukrainaca, a ne 120, ili 1200, ili sutra 1,2milijuna rusa, od čega polovica poginulih su bili putinovi provocatori ubačeni iz rusije...
tako da ne možeš ovdje prodavati priče o "nacistima" , dakle i ovaj događaj možete staviti Putinu na dušu
Guest- Guest
Kažem još jednom;kad sam čuo da su moji suplemenici išli ondje ratovati na strani tih zlotvora, raspalili su me užasa plamovi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trade Unions House fire[edit]
A view of the Trade Unions House, on Kulikovo Field, prior to the unrest
As soon as word spread about the attack by pro-Russian demonstrators, a call by pro-Ukrainian demonstrators to go to Kulikovo Field and destroy the anti-Maidan camp emerged on social networks.[38] As a result, the pro-Russian crowd was later overwhelmed by the pro-Ukrainian demonstrators, and their encampment outside the Trade Unions House building was torched.[22][26][48] This forced the pro-Russian activists to enter that building, and occupy it.[48] The building is five storeys tall, and is the headquarters of the Odessa regional federation of trade unions.[49] It is located on Kulikovo Field, in the city centre.[49]
Reports about the precise sequence of events that followed vary between different sources, including several confirmed fake reports being spread through social networks.[50] While defending the building, militants on the roof tossed rocks and petrol bombs at the protesters below.[22][26][37][51] A report by the Ukrainian Independent Information Agency (UNIAN) said that the pro-Ukraine crowd began to throw petrol bombs into the building after having been fired upon by the pro-Russian group.[52] BBC News said that the situation was unclear, with multiple sources indicating that both sides had been throwing petrol bombs at each other. One eyewitness told the BBC that the fire started on the third floor when a petrol bomb was thrown at a closed window from inside the building, and the Kyiv Post reported that several flaming bottles held by Ukrainian unity activists outside were thrown into the front entrance, and through the windows on the second and fourth floors.[22][36][37] An official investigation conducted by the Ukrainian Interior Ministry stated that while no firearms were found inside the building, those on the roof were shooting at the crowd below, and accidentally set the building on fire whilst throwing petrol bombs from above.[53][54] One of the pro-Ukrainian protesters who was shot (non-fatally) by a sniper from the trade unions building was Andrey Krasilnikov, a Russian citizen and Euromaidan activist.[45] Russia Today, a television news network funded by the Russian state, disputed this report, saying that the fire was started intentionally by "pro-Kiev radicals", and that those who died were "anti-government activists."[55]
Pro-Russian demonstration camp at the Trade Union House on 13 April
Regardless of who started the fire, it is known that it started on the second and third floors of the building, and quickly spread.[49] Firefighters were slow to respond, arriving an hour after the fire began.[37] Thirteen units of fire and rescue apparatus were sent to the scene, but were prevented from operating because of the large number of people gathered around the building.[49] Fifty pro-Russian activists remained on the roof, barricading themselves in and refusing to leave, while others were seen attempting to jump out of the windows.[55] Some of those who tried to escape the fire were set upon and beaten during their attempts to flee by some Ukrainian unity demonstrators, while other demonstrators saved several dozen people in rooms on the second and third floor.[37][39][56] Some outside the building chanted "burn Colorado, burn," referring to a derogatory term for pro-Russian activists who wear the Ribbon of Saint George.[39] Local pro-Ukrainian unity protesters said that no one in Odessa's pro-Ukrainian movement knew the people that were seen chanting such slogans outside the burning building.[41]
Casualties[edit]
42 people died whilst trapped in the burning Trade Unions House;
sve piše na wkipediji...
nastao fight pro-rusa (koji su bili vođeni i navlaženi putinovim agentima iz rusije) i ukrainaca..
jedni druge gađali molotljevim koktelima, čak i rusi pucali na ukraince iz zgrade...(hrpa ukrainca je prostreljena a dio i poginuli) i naravno zgrada se zapalila(idu priče čak da su je rusi zapalili tako što su loše se rukovali koktelima ) tako da nije opet niti 100% sigurno tko je zapalio zgradu..
u svakom slučaju u zgradi je izgorilo 32 ljudi, a 10 je umrlo skačući sa visokih katova od požara...
i da postoji zanimljivost da su ukrainci kada su vidjeli da ljudi vrište unutra čak i sami počeli spašavati i spasili nekoliko desetaka rusa-pro-rusa od požara...
a ovaj otvorio temu da je "više od 120 trudnica i nejači" namjerno zapaljeno od nacista, a za godinu dana ide 1200, pa onda 1,2milijuna
A view of the Trade Unions House, on Kulikovo Field, prior to the unrest
As soon as word spread about the attack by pro-Russian demonstrators, a call by pro-Ukrainian demonstrators to go to Kulikovo Field and destroy the anti-Maidan camp emerged on social networks.[38] As a result, the pro-Russian crowd was later overwhelmed by the pro-Ukrainian demonstrators, and their encampment outside the Trade Unions House building was torched.[22][26][48] This forced the pro-Russian activists to enter that building, and occupy it.[48] The building is five storeys tall, and is the headquarters of the Odessa regional federation of trade unions.[49] It is located on Kulikovo Field, in the city centre.[49]
Reports about the precise sequence of events that followed vary between different sources, including several confirmed fake reports being spread through social networks.[50] While defending the building, militants on the roof tossed rocks and petrol bombs at the protesters below.[22][26][37][51] A report by the Ukrainian Independent Information Agency (UNIAN) said that the pro-Ukraine crowd began to throw petrol bombs into the building after having been fired upon by the pro-Russian group.[52] BBC News said that the situation was unclear, with multiple sources indicating that both sides had been throwing petrol bombs at each other. One eyewitness told the BBC that the fire started on the third floor when a petrol bomb was thrown at a closed window from inside the building, and the Kyiv Post reported that several flaming bottles held by Ukrainian unity activists outside were thrown into the front entrance, and through the windows on the second and fourth floors.[22][36][37] An official investigation conducted by the Ukrainian Interior Ministry stated that while no firearms were found inside the building, those on the roof were shooting at the crowd below, and accidentally set the building on fire whilst throwing petrol bombs from above.[53][54] One of the pro-Ukrainian protesters who was shot (non-fatally) by a sniper from the trade unions building was Andrey Krasilnikov, a Russian citizen and Euromaidan activist.[45] Russia Today, a television news network funded by the Russian state, disputed this report, saying that the fire was started intentionally by "pro-Kiev radicals", and that those who died were "anti-government activists."[55]
Pro-Russian demonstration camp at the Trade Union House on 13 April
Regardless of who started the fire, it is known that it started on the second and third floors of the building, and quickly spread.[49] Firefighters were slow to respond, arriving an hour after the fire began.[37] Thirteen units of fire and rescue apparatus were sent to the scene, but were prevented from operating because of the large number of people gathered around the building.[49] Fifty pro-Russian activists remained on the roof, barricading themselves in and refusing to leave, while others were seen attempting to jump out of the windows.[55] Some of those who tried to escape the fire were set upon and beaten during their attempts to flee by some Ukrainian unity demonstrators, while other demonstrators saved several dozen people in rooms on the second and third floor.[37][39][56] Some outside the building chanted "burn Colorado, burn," referring to a derogatory term for pro-Russian activists who wear the Ribbon of Saint George.[39] Local pro-Ukrainian unity protesters said that no one in Odessa's pro-Ukrainian movement knew the people that were seen chanting such slogans outside the burning building.[41]
Casualties[edit]
42 people died whilst trapped in the burning Trade Unions House;
sve piše na wkipediji...
nastao fight pro-rusa (koji su bili vođeni i navlaženi putinovim agentima iz rusije) i ukrainaca..
jedni druge gađali molotljevim koktelima, čak i rusi pucali na ukraince iz zgrade...(hrpa ukrainca je prostreljena a dio i poginuli) i naravno zgrada se zapalila(idu priče čak da su je rusi zapalili tako što su loše se rukovali koktelima ) tako da nije opet niti 100% sigurno tko je zapalio zgradu..
u svakom slučaju u zgradi je izgorilo 32 ljudi, a 10 je umrlo skačući sa visokih katova od požara...
i da postoji zanimljivost da su ukrainci kada su vidjeli da ljudi vrište unutra čak i sami počeli spašavati i spasili nekoliko desetaka rusa-pro-rusa od požara...
a ovaj otvorio temu da je "više od 120 trudnica i nejači" namjerno zapaljeno od nacista, a za godinu dana ide 1200, pa onda 1,2milijuna
Last edited by preko_vode_do_slobode on 30/4/2016, 22:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Grozote u Odesi.
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
» U žestokom ruskom napadu teško oštećena luka u Odesi
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda