Pohvale
Page 21 of 32
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: Pohvale
tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
pusti, nek maske padnutre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
tre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Ti si svoje dao... drugi puta je na njima red...
darth_vader-
2014-04-17
takvi ce to sto je tre dao prodati vrlo jeftino...za jednu pesmu, ako trebajasambrend wrote:tre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Pohvala za lijepu naslovnicu i ukrase... Treba ih jos... :)
Guest- Guest
Dao je i hvala mu na tome. Kao i svima drugima koji su dali svoje za našu stvar. <3jasambrend wrote:tre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Ipak, nešto nikako ne mogu shvatiti.
Kako je moguće da bilo koga (a naročito branitelje) smeta što tamo neka trećerazredna 'pevaljka peva' pod jugoslovenskom zastavom (bez obzira gdje 'peva'), a ne smeta im što pod hrvatskom zastavom (koju smo dobili uz tolike žrtve) stoje kriminalci i bjelosvjetski ološ, koji pri tom desnu ruku drži na srcu, a lijevu u našim džepovima (bez obzira gdje to rade tu ili tamo).
Eto, meni to nije nikako jasno.
Ispričavam se na upadici.
Guest- Guest
ko kaže da ne smeta? samo što se nas ispljuje čim išta kažemo, evo ti primjer baš lepojke BREntače gdje su nas odma smjestili među ološ najgore vrste.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ra wrote:Dao je i hvala mu na tome. Kao i svima drugima koji su dali svoje za našu stvar. <3jasambrend wrote:tre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Kako je moguće da bilo koga (a naročito branitelje) smeta što tamo neka trećerazredna 'pevaljka peva' pod jugoslovenskom zastavom (bez obzira gdje 'peva'), a ne smeta im što pod hrvatskom zastavom (koju smo dobili uz tolike žrtve) stoje kriminalci i bjelosvjetski ološ, koji pri tom desnu ruku drži na srcu, a lijevu u našim džepovima (bez obzira gdje to rade tu ili tamo).
Prvo, ovo je forum... ne ispričavamo se nikome, a najmanje na upadici...
A pitanje ti je potpuno legitimno i stoji, dapače i mene u posljednje vrijeme najviše smeta upravo taj dio jer ti isti nabrojani rade o glavi svima nama, našoj djeci i budućnosti domovine, u koju se tobož kunu, a ponašaju se kao najgori veleizdajnici. Tzv. jugofiličari su ipak većinom marginalne skupine bez nekog trenutno značajnog utjecaja, ali koje ipak treba imati na oku jer dovoljna je prva veća kriza pa da dobiju vjetar u leđa... mene brine što jedina oporba koja ima potencijal za preuzimanje vlasti, uvijek pleše po toj nekoj ivici mogućih budućih integracija sa nekim neželjenim državama, a dok s druge strane imaš deklarativne domoljube koji su doslovce uništili biološku supstancu vlastitog naroda te ga osudili na ubrzano izumiranje... nema tu puno sreće ni pameti, potpuno razumijem Treovu rezignaciju i ogorčenje jednima, ali ja sam osobno puno više bijesan na ove druge, koji su iskoristili borbu, patnju i krv njega i njegovih suboraca za vlastitu samopromociju, besramno bogaćenje preko robovskog rada obespravljenih radnika te za neograničeno korištenje povlastica i stvaranje doslovce kastinskog društva u srcu Europe... Sve su to ralozi zbog kojih ćeš me valjda razumijeti kad povremeno rezignirano zazovem bacanje atomskih(odavno nisam ) ...
darth_vader-
2014-04-17
Apsolutno razumijem zašto bi je bacio. Vjerojatno bih ti i pomogla u nekim trenucima. :Djasambrend wrote:Ra wrote:
Dao je i hvala mu na tome. Kao i svima drugima koji su dali svoje za našu stvar. <3
Prvo, ovo je forum... ne ispričavamo se nikome, a najmanje na upadici...
A pitanje ti je potpuno legitimno i stoji, dapače i mene u posljednje vrijeme najviše smeta upravo taj dio jer ti isti nabrojani rade o glavi svima nama, našoj djeci i budućnosti domovine, u koju se tobož kunu, a ponašaju se kao najgori veleizdajnici. Tzv. jugofiličari su ipak većinom marginalne skupine bez nekog trenutno značajnog utjecaja, ali koje ipak treba imati na oku jer dovoljna je prva veća kriza pa da dobiju vjetar u leđa... mene brine što jedina oporba koja ima potencijal za preuzimanje vlasti, uvijek pleše po toj nekoj ivici mogućih budućih integracija sa nekim neželjenim državama, a dok s druge strane imaš deklarativne domoljube koji su doslovce uništili biološku supstancu vlastitog naroda te ga osudili na ubrzano izumiranje... nema tu puno sreće ni pameti, potpuno razumijem Treovu rezignaciju i ogorčenje jednima, ali ja sam osobno puno više bijesan na ove druge, koji su iskoristili borbu, patnju i krv njega i njegovih suboraca za vlastitu samopromociju, besramno bogaćenje preko robovskog rada obespravljenih radnika te za neograničeno korištenje povlastica i stvaranje doslovce kastinskog društva u srcu Europe... Sve su to ralozi zbog kojih ćeš me valjda razumijeti kad povremeno rezignirano zazovem bacanje atomskih(odavno nisam ) ...
Tre, razumijem ja i tebe, ali trošiš energiju na bedastoće. jebeš tamo neku pevaljku i raju koja voli takvu glazbu. Pusti to.
Znam da se svi boje ujedinjenja, ali to je nemoguća misija, a naročito ne u ovakvim uvjetima gdje smo mi već u EU.
A ova gamad magli oči upravo time i svi gledaju u krivom pravcu. Nekako mi nije jasna ta naivnost većine.
Želim samo reći da mi je žao što gledaju u krivom smjeru i ne obračunaju se s pravim neprijateljem, onim koji uzima od nas, ali i svih budućih generacija.
Čitamo se ekipa. Budite mi zdravi i pravi za Božić i N.g.
Guest- Guest
+1Ra wrote:Dao je i hvala mu na tome. Kao i svima drugima koji su dali svoje za našu stvar. <3jasambrend wrote:tre wrote:pa ima i toga, jebote sravniki nam gradove i sela, pobili u zadnjem ratu tridesetak tisuća Hrvata a ovi svršavaju na jugogovnarsku zastavu. Očito je došlo vrijeme da hrvateki opet stanu na iste grablje, dva puta im nije bilo dosta pa treba i treći put stati na iste grablje.Noor wrote:tre wrote:ja bi pohvalio samog sebe zato što ne pošaljem pola foruma(skupa samnom) u tri pi**e ličke!
otprilike, ovo...jel?
Guest- Guest
Iako lijepo izgleda, izabrani skin ima vise problema. Primjerice, nekako sam pronasla "log in" pri dnu stranice no, sada, kad sam ulogirana vise ne mogu pronaci "log off" ili bilo koju opciju za moj profil... Kako se uvijek javljam putem moba, ovo smatram vecim problemom.
Avatari se razlijevaju preko teksta, tako da su dijelovi postova "odrezani".
Morat cete malo prilagoditi ovaj skin (u admin panelu) ili izabrati novi.
Avatari se razlijevaju preko teksta, tako da su dijelovi postova "odrezani".
Morat cete malo prilagoditi ovaj skin (u admin panelu) ili izabrati novi.
Guest- Guest
Ra wrote:Pohvala za baner. Bliže se vatre ivanjske (proljeće)
Da. :)
Fora mi je kako naslovnice uprizoruju 4 elementa. Vatra, voda. Najnovija - zrak.
Guest- Guest
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 21 of 32