Pohvale
Page 12 of 32
Page 12 of 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Re: Pohvale
Jeeeee... hapy end...metilda wrote:kaja wrote:ovo me sad podsjeća na onog efendiju, koji padne s vedra neba pa je kao nekom dao šamarčinumetilda wrote:ma nema to veze s forumom.. kaja i eva su dobile toliko šamarčina od Noorke da sad traže žrtvu na kojoj bi se iskalile.. i pokazale koliko su "jake" u vrijeđanju... tako to rade male ženice .. znaju da ja ne mogu uzvraćati na Noorkin način vjere radi...
i onda se ti i noor složite s tom glupošću - e bome, jesi, alal ti vera!
no svakoj budali svoje veselje
kako god na tebi se nije nitko nije iskaljivao (zato se i referiram) , pretpostavljam da si otkinula na vjeru iz privatnih razloga, kako nam je noor svima obznanila uvidom u udbinu knjižicu iz razloga što ti je sin homić pa imam razumijevanja a i nemam ništa protiv ...svako neka živi na način kako želi
pa ti vidi
a ovo nije napad na mene?
no evo, djeca budu zavedena propagandom, ne umiju se snaći kad im hormoni podivljaju u pubertetu, najčešće to taje uz osjećaj krivnje pa se tako prozovu homićima.. no moram te razočarati.. sin je shvatio da je u zabludi i sad je sretno oženjen već dvije godine... ženom.. da ne bi postavljala lovačke zamke... toliko o meni..
a Noor i ja smo razriješile sve svoje nesuglasice i uz dobru volju sad se u svemu razumijemo.. ona je prva saznala da mi se sin oženio...
pa ti pati...
a "urođena" homoseksualnost je posebna tema...
Tim je krajem prolazio kraljević jašući na konju. Oduševio se Snjeguljicinom ljepotom, iako više nije bila živa. Zamolio je patuljke da mu daju lijes s njenim tijelom, na što su oni i pristali. No, prilikom prenošenja lijesa jedan od patuljaka se sapleo, pa je od udarca lijesa od tlo Snjeguljici ispao iz grla komadić otrovne jabuke. Na njihovo veselje, oživjela je i pošla s kraljevićem u njegov dvorac, gdje je živjela s njim dugo i sretno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
metilda wrote:kaja wrote:ovo me sad podsjeća na onog efendiju, koji padne s vedra neba pa je kao nekom dao šamarčinumetilda wrote:ma nema to veze s forumom.. kaja i eva su dobile toliko šamarčina od Noorke da sad traže žrtvu na kojoj bi se iskalile.. i pokazale koliko su "jake" u vrijeđanju... tako to rade male ženice .. znaju da ja ne mogu uzvraćati na Noorkin način vjere radi...
i onda se ti i noor složite s tom glupošću - e bome, jesi, alal ti vera!
no svakoj budali svoje veselje
kako god na tebi se nije nitko nije iskaljivao (zato se i referiram) , pretpostavljam da si otkinula na vjeru iz privatnih razloga, kako nam je noor svima obznanila uvidom u udbinu knjižicu iz razloga što ti je sin homić pa imam razumijevanja a i nemam ništa protiv ...svako neka živi na način kako želi
pa ti vidi
a ovo nije napad na mene?
no evo, djeca budu zavedena propagandom, ne umiju se snaći kad im hormoni podivljaju u pubertetu, najčešće to taje uz osjećaj krivnje pa se tako prozovu homićima.. no moram te razočarati.. sin je shvatio da je u zabludi i sad je sretno oženjen već dvije godine... ženom.. da ne bi postavljala lovačke zamke... toliko o meni..
a Noor i ja smo razriješile sve svoje nesuglasice i uz dobru volju sad se u svemu razumijemo.. ona je prva saznala da mi se sin oženio...
pa ti pati...
a "urođena" homoseksualnost je posebna tema...
mozda je nesretno ozenjen....zenom....da udovolji majci/okolini/interesu ?
debotoijusto- Posts : 31642
2014-04-12
kic wrote:
necemo ulaziti u necije privatne zivote.
hvala, molim, ende.
posteno
debotoijusto- Posts : 31642
2014-04-12
kic wrote:
necemo ulaziti u necije privatne zivote.
hvala, molim, ende.
u redu je, ja sam sama napisala detalj iz svog privatnog života jer kad kaja i ostali ološ nema što napisati protiv mene mašu mi sinom homićem.. e pa imam osobno iskustvo da je urođena homoseksualnost izmišljotina mentalno bolesnih ljudskih rugoba i pomodarska ideologija koja se nameće mladima u najosjetljivijim godinama njihovog razvoja...nažalost, mnogi nasjednu na to...
Guest- Guest
ne vidim razloga... kao majka šestero djece proživjela sam sve moguće nevolje i radosti roditeljstva.. turbulentno je bilo u srednjoj.. a bome me i danas često iznenade svojim postupcima i odlukama.. a uskoro ću postati i prava baka...
Guest- Guest
aaaa...čestitam bakicemetilda wrote:ne vidim razloga... kao majka šestero djece proživjela sam sve moguće nevolje i radosti roditeljstva.. turbulentno je bilo u srednjoj.. a bome me i danas često iznenade svojim postupcima i odlukama.. a uskoro ću postati i prava baka...
pa, to je predivna vijest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vjera je sama po sebi diskriminatorna. pročitaj bibliju, kuran, a i druge vjerske knjige.Kichinja wrote:Ne mogu povezati vjeru i diskriminaciju.
meni je najbolja kama sutra.
2014-12-30
Za mene vjera predstavlja nesto drugo... zato izbjegavam biblije i biblijice...
Bibiliju sam na zalost citala... kako djecju tako i stari i novi zavjet
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Noor wrote:aaaa...čestitam bakicemetilda wrote:ne vidim razloga... kao majka šestero djece proživjela sam sve moguće nevolje i radosti roditeljstva.. turbulentno je bilo u srednjoj.. a bome me i danas često iznenade svojim postupcima i odlukama.. a uskoro ću postati i prava baka...
pa, to je predivna vijest
hvala, hvala
kad su mi rekli kliktala sam od radosti, mislim da su me i susjedi čuli
Guest- Guest
Kichinja wrote:Za mene vjera predstavlja nesto drugo... zato izbjegavam biblije i biblijice...
nije tema za to, ali NZ ne diskriminira homoseksualce pa tako ni ja (pisala sam puno o tome na različitim forumima, što ti nije poznato a ja ne bih dalje širila temu), samo imam svoje mišljenje o tome da homoseksualnost nije urođena nego da je to životni izbor..
budući da se izraz sodomija uglavnom koristi za homoseksualni odnos a nastao je prema nazivu grada Sodoma u kojem su sodomija i zoofilija bile rasprostranjene evo što u Matejevom Evanđelju piše o tome:
Matej 10,14 | Gdje vas ne prime i ne poslušaju riječi vaših, iziđite iz kuće ili grada toga i prašinu otresite sa svojih nogu. |
Matej 10,15 | Zaista, kažem vam, lakše će biti zemlji sodomskoj i gomorskoj na Dan sudnji negoli gradu tomu. |
i to je sve što ću reći o tome...
Guest- Guest
Page 12 of 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 12 of 32