Pohvale
Page 22 of 32
Page 22 of 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Re: Pohvale
To je više poljoprivreda...
Nema veze s nekim 'elementima' a niti s matematikom baš...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
24.6., da! Pocinje se 23. navecer, doduse.Ra wrote:Pohvala za baner. Bliže se vatre ivanjske (proljeće)
Nacekat cemo se jos ;-D
T. wrote:To je više poljoprivreda...
Ali ima veze s brojem 4. I vremenskom dimenzijom.
Guest- Guest
Sve više se zakopavaš...
Zar je tako teško priznati da ti 'super' ide matematika...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
T. wrote:Sve više se zakopavaš...
Sto nije jasno u fil. konceptu '4 elementa"? Sto nije jasno u dosadasnjim postavljenim naslovnicama koje ih uprizoruju ili ih slijede ? Da, prikazana su tri "elementa" od mogucih 4... A mozda bude i peti - eter. Jesi li toliki briznic da moras "krasti show", unerediti jednu najobicniju pohvalu?
Hajde, proseci.
Guest- Guest
Imam
Ali nisam zainteresirana za tvoje muziciranje dupetom kao u prethodnim ti upisima.
Ali nisam zainteresirana za tvoje muziciranje dupetom kao u prethodnim ti upisima.
Guest- Guest
Je super su sve tri.violator wrote:Ra wrote:Pohvala za baner. Bliže se vatre ivanjske (proljeće)
Da. :)
Fora mi je kako naslovnice uprizoruju 4 elementa. Vatra, voda. Najnovija - zrak.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Baš me zanima kakva će biti zemlja. :)
Guest- Guest
Ima. Ali nije u prvom planu. Nije glavna ulogaT. wrote:pa imaš na toj zemlje koliko oćeš...
Guest- Guest
Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
Guest- Guest
nešto najljepše i najčišće, osim odnosa majke i djeteta, je odnos čovjeka i životinje.....Atlana wrote:Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
taj odnos može biti toliko dubok i stvaran i prožet s nevjerojatno intenzivnom neverbalnom komunikacijom
onaj tko to nikad nije doživio, razumijem da ne može shvatiti :)
Noor wrote:nešto najljepše i najčišće, osim odnosa majke i djeteta, je odnos čovjeka i životinje.....Atlana wrote:Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
taj odnos može biti toliko dubok i stvaran i prožet s nevjerojatno intenzivnom neverbalnom komunikacijom
Istina!
Guest- Guest
Meni su daleko bliže biljčice.Noor wrote:nešto najljepše i najčišće, osim odnosa majke i djeteta, je odnos čovjeka i životinje.....Atlana wrote:Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
Guest- Guest
Bubamara je najjaca ;-))
pogotvo kada mi u pet ujutro skoči na prsa, ugrize me za nos i umilno me pogleda ko ženska s -35 stoplalima.Noor wrote:nešto najljepše i najčišće, osim odnosa majke i djeteta, je odnos čovjeka i životinje.....Atlana wrote:Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
mačka bar ne priča.
2014-12-30
Noor wrote:nešto najljepše i najčišće, osim odnosa majke i djeteta, je odnos čovjeka i životinje.....Atlana wrote:Bas sam htjela napisat lijepa slika naslovnice... To je sigurno od megi ideja :)
Svaki kozojeb te razumije.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 22 of 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale