Pohvale
Page 26 of 32
Page 26 of 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Re: Pohvale
Ja ne poznajem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
jel si ja umišljam il su sumnjivi Ra i T?:)
Neće me obraniti ni bolji fiškat od T-a
On je dektiva, mjerodavan skroz.
Nista mu ne promice.
Ima ih jedno 39, grcevito se bore za prestiz.
Ne dao Bog podijeliti im kakvo oružje, bilo bi krvi do koljena.
Audiatur et altera pars..
(Tek toliko da djelujem..hmmm)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Onda upoznas mene, ti tetka i ja,...trojka, pa kom obojci:)mativka wrote:Ja ne poznahem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
dijagram-
2015-08-09
Ovo joj neću slati jer mi djeluje čudno napisano.dijagram wrote:Onda upoznas mene, ti tetka i ja,...trojka, pa kom obojci:)mativka wrote:Ja ne poznahem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
Jel se ti to meni nabacuješ?!:)
Nema ga zadnjih dana, ali nadam se da neće dugo izbivati.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
Nedostaju njegove pečurke.
A kako su vremenske prilike nepovoljne (nigdje anticiklone na vidiku), možda za promjenu i on pusti kakav zyklončić b.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nemoj, shvatit ce da nisam njen tip:)mativka wrote:Ovo joj neću slati jer mi djeluje čudno napisano.dijagram wrote:Onda upoznas mene, ti tetka i ja,...trojka, pa kom obojci:)mativka wrote:Ja ne poznahem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
A nabacivanje, ma ne bih ja tebi nista, jedino ako sama pozelis.
dijagram-
2015-08-09
Hvala društvo za ovu večer punu smijeha.
Puno mi je srce! :)
Laka vam noć!
Laka vam noć!
Noc mate, cuvaj nam ravnicu,...dok mene nema:)mativka wrote:Hvala društvo za ovu večer punu smijeha.
Laka vam noć!
dijagram-
2015-08-09
Nemoj joj slati nikako.mativka wrote:Ovo joj neću slati jer mi djeluje čudno napisano.dijagram wrote:Onda upoznas mene, ti tetka i ja,...trojka, pa kom obojci:)mativka wrote:Ja ne poznahem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
Ne znam što je od gore boldanog čudnije napisano.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
A, znamo se po pisanju :)Ra wrote:Nemoj joj slati nikako.mativka wrote:Ovo joj neću slati jer mi djeluje čudno napisano.dijagram wrote:Onda upoznas mene, ti tetka i ja,...trojka, pa kom obojci:)mativka wrote:Ja ne poznahem ikog, al' dajmo priliku nek se svak izjasni.dijagram wrote:Nastave li ovakp brand ce to njukati, nema druge.Ra wrote:Čovjek je zdrav i ne trpa se među znalce.dijagram wrote:Raritet, za razliku od strucnjaka za koronavirus.Ra wrote:Vučina, kodnog imena radar sa dinare.dijagram wrote:Svi imamo svoje kompetencije.Ra wrote:Nemoj njega takotibogadraga.dijagram wrote:Ne znam , pitacemo vukasdinare, on je za te spijunaze,agenture i kojesta:)mativka wrote:Dijagram,
Nista mu ne promice.
Ne znam što je od gore boldanog čudnije napisano.
Noćka i tebi Ra! :)
De promini ove dvi plave šta su izgorile...
Pa koliko može bit žarulja?
Skupićemo ako je dotle došlo...
Pa koliko može bit žarulja?
Skupićemo ako je dotle došlo...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Oćemo led, eco friendly...
Ne ove što troše i zagađuju okoliš...
Ne ove što troše i zagađuju okoliš...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Kad jebu po tavanu, sve ih skini. Uštediti ćeš najviše tako...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
darth_vader-
2014-04-17
kic likes this post
Bas sam to mislila, a nisam htjela reci :DTriny wrote:Nek promijeni sve. Te su od lani. Hoćemo nove, ljepše.
Guest- Guest
Page 26 of 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 26 of 32