Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Eva wrote:Putin ide u Sloveniju, kaj je znakovito. A HR dolazi Turčin. Određeno je tko će kome pripast.
jasno, važno da su nas KGK i HDZ izveli iz balkanskih asocijacija :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja počo učit turski,bujrum ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
epikur37 wrote:Eva wrote:Putin ide u Sloveniju, kaj je znakovito. A HR dolazi Turčin. Određeno je tko će kome pripast.
jasno, važno da su nas KGK i HDZ izveli iz balkanskih asocijacija :D
Kolinda Grabar-Kitarović: Ako Hrvati u BiH žele treći entitet, podržat ću ih
"Za to su potrebne snažne unutarnje reforme, a jedan od neophodnih uvjeta jeste da hrvatski narod konačno postane jednakopravan - konstitutivno i u svakom drugom pogledu na cijeloj teritoriji BiH. U tome ću podržavati zahtjeve legitimnih predstavnika hrvatskoga naroda", navela je nova predsjednica Hrvatske u razgovoru za Federalnu televiziju.
Guest- Guest
v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Bolje ti je sram nadvladat, jer moš i rukama se izrazit.
Guest- Guest
v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Ja znam ne - jok.
crvenkasti-
2014-04-17
Epikure....pitaj ove tvoje novopecene forumske saveznike....koji su novopeceni mrzitelji muslimana...jesu li da hrvati imaju trecu u bh-a ili da se odcijepe....ja jesam za treci otvoreno ti kazem...oni nisu...a znas zasto?....jer od muslimana koje sad kao vise ne vole jedino vise ne vole od njih hrvate napose iz bosne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesi za treci hrvatski entitet u bh?...ili za odcjepljenje od bh-a?dawson wrote:Eva wrote:
Samo za Vuka, da se prisjeti
Ma on ti ima logiku "nećemo dopustiti da nas gazi EU - nas će gaziti Turci to je prirodnije"
2015-09-08
Jesi za treci hrvatski entitet u bh?....ili za odcjepljenje?Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
2015-09-08
Jesi li za treci hrvatski enitet u bh?...ili za odcjepljenje?v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jesi li za treci hrvatski enitet u bh?...ili za odcjepljenje?v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Za Jugodžamahiriju bez granica od Kupe i Drave do Crnog mora.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Jesi za treci hrvatski entitet u bh?....ili za odcjepljenje?Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Za Jugodžamahiriju. Opet ćemo svi bit skupa, kak herclih. Sam ne bu Kranjci, ali oni su ionak mlaki.
Guest- Guest
Priča se u kuloarima kako je Koindica tepala Erdoganu....
-Znate, mi imamo dosta toga zajedničkoga... -Evo i mi smo npr. postavili za ministra muslimana koji ima zadaću spriječiti neovisne medije i slobodu pisane riječi, baš kako je to slučaj i u vašoj državi.-
-Znate, mi imamo dosta toga zajedničkoga... -Evo i mi smo npr. postavili za ministra muslimana koji ima zadaću spriječiti neovisne medije i slobodu pisane riječi, baš kako je to slučaj i u vašoj državi.-
-jesi ti ono hvalio muslimane u sarajevu kad su bandicu oduzeli titulu pocasnog gradjanina sarajeva kad je rekao da podrzava projekt treceg entite?provocator wrote:Priča se u kuloarima kako je Koindica tepala Erdoganu....
2015-09-08
što pišeš ti, pa smao Dodo je saveznik epiju...Dodo car, lako za ove forumske tulipane dok je car za Treći, može i Čović vikati merhaba po Ankarivuksadinare wrote:Epikure....pitaj ove tvoje novopecene forumske saveznike....koji su novopeceni mrzitelji muslimana...jesu li da hrvati imaju trecu u bh-a ili da se odcijepe....ja jesam za treci otvoreno ti kazem...oni nisu...a znas zasto?....jer od muslimana koje sad kao vise ne vole jedino vise ne vole od njih hrvate napose iz bosne
2014-04-15
Priča se kako je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan napustio Hrvatsku vidno zadovoljan jerbo je od vladajućeg HDZ-a i ministra HAsanpavelića dobio naramak savjeta kako dodatno smanjiti medijske slobode u Turskoj.
eh Haso ipak toliko ne dominiše, samo zavrće pipu, može se pisana riječ i volonterski odrađivatiprovocator wrote:Priča se u kuloarima kako je Koindica tepala Erdoganu....
2014-04-15
Što uopće vi titofili mantrate o slobodama, kamoli medijskim...Erdogan je za vas pojam tolerancije
2014-04-15
Epi kakav takav je dosljedan...a ovi kvazi mu danas forumski saveznici razapinjali ga do jucer jer dodu i treci podrzava i ne voli mesican_razbojnik wrote:što pišeš ti, pa smao Dodo je saveznik epiju...Dodo car, lako za ove forumske tulipane dok je car za Treći, može i Čović vikati merhaba po Ankarivuksadinare wrote:Epikure....pitaj ove tvoje novopecene forumske saveznike....koji su novopeceni mrzitelji muslimana...jesu li da hrvati imaju trecu u bh-a ili da se odcijepe....ja jesam za treci otvoreno ti kazem...oni nisu...a znas zasto?....jer od muslimana koje sad kao vise ne vole jedino vise ne vole od njih hrvate napose iz bosne
2015-09-08
Nista gori od onih u sarajevu koje podrzava ti omiljeni mesic a uskracuje prava bh hrvatimaprovocator wrote:Priča se kako je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan napustio Hrvatsku vidno zadovoljan jerbo je od vladajućeg HDZ-a i ministra HAsanpavelića dobio naramak savjeta kako dodatno smanjiti medijske slobode u Turskoj.
2015-09-08
Zna to epi, ne oslanja se on na nikoga u Republici Antifašističkoj...Dodo i ruski specijalci su za Treći, mogu jugofili srat danonoćno, nisu faktorvuksadinare wrote:Epi kakav takav je dosljedan...a ovi kvazi mu danas forumski saveznici razapinjali ga do jucer jer dodu i treci podrzava i ne voli mesican_razbojnik wrote:što pišeš ti, pa smao Dodo je saveznik epiju...Dodo car, lako za ove forumske tulipane dok je car za Treći, može i Čović vikati merhaba po Ankarivuksadinare wrote:Epikure....pitaj ove tvoje novopecene forumske saveznike....koji su novopeceni mrzitelji muslimana...jesu li da hrvati imaju trecu u bh-a ili da se odcijepe....ja jesam za treci otvoreno ti kazem...oni nisu...a znas zasto?....jer od muslimana koje sad kao vise ne vole jedino vise ne vole od njih hrvate napose iz bosne
2014-04-15
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
Page 5 of 8