Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Zna to epi, ne oslanja se on na nikoga u Republici Antifašističkoj...Dodo i ruski specijalci su za Treći, mogu jugofili srat danonoćno, nisu faktorvuksadinare wrote:Epi kakav takav je dosljedan...a ovi kvazi mu danas forumski saveznici razapinjali ga do jucer jer dodu i treci podrzava i ne voli mesican_razbojnik wrote:što pišeš ti, pa smao Dodo je saveznik epiju...Dodo car, lako za ove forumske tulipane dok je car za Treći, može i Čović vikati merhaba po Ankarivuksadinare wrote:Epikure....pitaj ove tvoje novopecene forumske saveznike....koji su novopeceni mrzitelji muslimana...jesu li da hrvati imaju trecu u bh-a ili da se odcijepe....ja jesam za treci otvoreno ti kazem...oni nisu...a znas zasto?....jer od muslimana koje sad kao vise ne vole jedino vise ne vole od njih hrvate napose iz bosne
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
onda smo mi dvostruko okupirani,a neka partijica ce to rijesit..hdz ili sdp,svejedno..:Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Zaboravio si Njemacku ;-)
okupirane zemlje ne računam...to isto kao da pitaš što misli japan :D
Radit cemo sto nam kazu,neovisno pravio se bubuljicavi Jack ili mutavi poliglot ;-)
Last edited by IvyTeasdale on Fri 29 Apr - 11:03; edited 1 time in total
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Što uopće vi titofili mantrate o slobodama, kamoli medijskim...Erdogan je za vas pojam tolerancije
Zato ga i tetoši Kolinda.
Guest- Guest
Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Bolje ti je sram nadvladat, jer moš i rukama se izrazit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bas tako.n_razbojnik wrote:Što uopće vi titofili mantrate o slobodama, kamoli medijskim...Erdogan je za vas pojam tolerancije
2015-08-15
kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Kad Kolindu nije sram javno Turčinu drkat kurčinu, zakaj bi se ja sramila?
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
Zato sto si šovinist. Tako da zaista kada je o slobodama i toleranciji riječ vi ne bi trebali ni zucnuti. Ni a.Eva wrote:kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
2015-08-15
Tolerancija a?provocator wrote:Voli baba obrezane.
2015-08-15
Za tebe je djevojčica..našao se pravi o godinama..provocator wrote:Voli baba obrezane.
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
kaja_333 wrote:Zato sto si šovinist. Tako da zaista kada je o slobodama i toleranciji riječ vi ne bi trebali ni zucnuti. Ni a.Eva wrote:kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Ja? Pa jel joj ja branim da mu drka? Ma nek ga i pojebe pred kamaera, meni egal.
Guest- Guest
Mesic,ne?provocator wrote:Voli baba obrezane.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kažeš sve bi dala za snošaj, barem da gledašEva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto si šovinist. Tako da zaista kada je o slobodama i toleranciji riječ vi ne bi trebali ni zucnuti. Ni a.Eva wrote:kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Ja? Pa jel joj ja branim da mu drka? Ma nek ga i pojebe pred kamaera, meni egal.
2014-04-15
catabbath-
2015-08-22
n_razbojnik wrote:kažeš sve bi dala za snošaj, barem da gledašEva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto si šovinist. Tako da zaista kada je o slobodama i toleranciji riječ vi ne bi trebali ni zucnuti. Ni a.Eva wrote:kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Pa, i ne bih. Jer, polučeni iskustvom iz prošlosti, sad bu Siniša Kovačić dobil pedalu kao i Lozančić. Kad god se Kolinda tjera slijede smjene, a to destabilizira zemlju i tjera ulagače na druga tržišta. Tak da ono....budimo realni
Guest- Guest
nešto mi ovdje sjebana jednadžba, Kovačić i ulagači, Lozančić...tvoje tjeranje doduše cijeli forum trpi pa se ne žalimoEva wrote:n_razbojnik wrote:kažeš sve bi dala za snošaj, barem da gledašEva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto si šovinist. Tako da zaista kada je o slobodama i toleranciji riječ vi ne bi trebali ni zucnuti. Ni a.Eva wrote:kaja_333 wrote:Vidim vama antifašistima nije stran ni šovinizam. Dapače.Eva wrote:v_vlado wrote:ja počo učit turski,bujrum ...
Pa, i ne bih. Jer, polučeni iskustvom iz prošlosti, sad bu Siniša Kovačić dobil pedalu kao i Lozančić. Kad god se Kolinda tjera slijede smjene, a to destabilizira zemlju i tjera ulagače na druga tržišta. Tak da ono....budimo realni
2014-04-15
Ni sjebana jednadžba nego je jebana Kolinda.
Guest- Guest
Baš me zanima mišljenje predsjednice o Emini Erdogan. Npr. o njenoj čuvenoj izjavi da su otomanski haremi bili "edukativne ustanove gdje su se mlade cure učile zivotu odraslih". Zapravo, da ju pita kako to da još nisu ponovo uveli te "obrazovne ustanove" za cure, već su svoje kćeri poslali na prestižna američka sveučilista.
Koje kretensko ponašanje, jbate...Ne mogu vjerovati da nas ima i takvih.provocator wrote:Voli baba obrezane.
Evo Eva, Dawson etc, ona i nije njihova predsjednica, a vidi i ti....
Ja svoju djecu mogu malo i po guzi kad to zasluže, ali ti to ne smiješ učiniti mojoj djeci.
Kužiš, skojevac?
I kaj ti, ero druže stari, kažeš na to da su otomanski haremi bili edukativne ustanove?
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
Page 6 of 8