Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kako je hostesa Kolinda dočekala islamofašističkog manijaka
Ni šator nisu mogli maknut, a nije da ne bi, da su mogli...epikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
IvyTeasdale wrote:Zaboravio si Njemacku ;-)
okupirane zemlje ne računam...to isto kao da pitaš što misli japan :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....je...takve bas orban voli...da dodju na vlast tu...ajd ne budali...nece nikad sdpu i zokiju oprostit sto im je pokusao uvalit muslimane u madjarskuepikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Ni šator nisu mogli maknut, a nije da ne bi, da su mogli...epikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
A zašto bi ga maknuli...ljudi se podružili, pričali...neka ih
2015-08-06
Sve što smeta mojim neprijateljima za mene je dobro. Najčešće se to na karaju iskaže kao ispravan stav.marcellus wrote:Index je po običaju vulgaran, neukusan i sere, a da je erdogan govno samo takvo je, samo u međunarodnoj politici se i govna dočekuje s crvenim tepihom
vuksadinare wrote:....je...takve bas orban voli...da dodju na vlast tu...ajd ne budali...nece nikad sdpu i zokiju oprostit sto im je pokusao uvalit muslimane u madjarskuepikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
orban i zoki su si ok...
a zoki koliko je lud mogao bi razjebati ovu amero-tursku opačinu....hdz s druge strane je mlohava čuna a s karamarkom retardirana još
2015-08-06
Šta znam, sjetio sam se nekakvih specijalaca i naguravanja, pa zato tako mislim...epikur37 wrote:Ero wrote:Ni šator nisu mogli maknut, a nije da ne bi, da su mogli...epikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
Ero wrote:Ni šator nisu mogli maknut, a nije da ne bi, da su mogli...epikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
pa čak su im demoktarski plaćali sranje i pišanje...i struju. Adeze im je proračun skresal.
Guest- Guest
Ero wrote:Sve što smeta mojim neprijateljima za mene je dobro. Najčešće se to na karaju iskaže kao ispravan stav.marcellus wrote:Index je po običaju vulgaran, neukusan i sere, a da je erdogan govno samo takvo je, samo u međunarodnoj politici se i govna dočekuje s crvenim tepihom
to ero, vidiš kako je s gopdinama čovjek sve mudriji :)
Ili vi ili antifašisti i Stazić....ako treba i s vehabijama :D
2015-08-06
Ero wrote:Šta znam, sjetio sam se nekakvih specijalaca i naguravanja, pa zato tako mislim...epikur37 wrote:Ero wrote:Ni šator nisu mogli maknut, a nije da ne bi, da su mogli...epikur37 wrote:dolazak sdp-a mogao bi razbiti ove amero-turske kombinacije za balkan :)
To je bilo u svrhu animacije...
2015-08-06
Nisu, kao ni Gotovinu isporučit Haagu. Ipak domoljubi bolje rade izdajničke i plaćeničke poslove.
Vidi buduće vrhovnice kak ispunjava zadatke i svoje generale šalje u gulage.
Odlična je!
Guest- Guest
Da vas posjetim na licemjerje provocatora,marcusa,evve,jastreba...kad su onomad prije koju godinu u sarajevu bandicu ukinuli titulu pocasnog gradjanina...ekipa pobrojana je tome pljeskala...'bravo sarajlije hercegocakom govnu ste to dobro napravili'....'tako treba on bi treci radio'....'muslimani bravo'(jastreb)....'pohvala bosnjacima da tog hercegovackog katolibana odjebu'(green)...i sad takvi odjednom laju protiv muslimana...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vehabije nisu opcija, ali jesu naši saveznici u NATO.epikur37 wrote:Ero wrote:Sve što smeta mojim neprijateljima za mene je dobro. Najčešće se to na karaju iskaže kao ispravan stav.marcellus wrote:Index je po običaju vulgaran, neukusan i sere, a da je erdogan govno samo takvo je, samo u međunarodnoj politici se i govna dočekuje s crvenim tepihom
Može se biti samo s nama ili protiv nas. Čak ni neutralnost nije dozvoljena.
Samo za Vuka, da se prisjeti
Guest- Guest
Ero wrote:Vehabije nisu opcija, ali jesu naši saveznici u NATO.epikur37 wrote:Ero wrote:Sve što smeta mojim neprijateljima za mene je dobro. Najčešće se to na karaju iskaže kao ispravan stav.marcellus wrote:Index je po običaju vulgaran, neukusan i sere, a da je erdogan govno samo takvo je, samo u međunarodnoj politici se i govna dočekuje s crvenim tepihom
Može se biti samo s nama ili protiv nas. Čak ni neutralnost nije dozvoljena.
naravno da smo protiv vas i vaših saveznika...nova europa se probudila tko bi trpio vaš zulum i izopačene vrijednosti....
2015-08-06
U glavnom tu su dva bloka: jedan amero-vehabijski a drugi europsko-ruski.
Na parove razbroj se :)
2015-08-06
Eva wrote:
Ma on ti ima logiku "nećemo dopustiti da nas gazi EU - nas će gaziti Turci to je prirodnije"
epikur37 wrote:U glavnom tu su dva bloka: jedan amero-vehabijski a drugi europsko-ruski.
Ali, EU se ogradila od Balkana, i fizički čak.
Guest- Guest
dawson wrote:Eva wrote:
Ma on ti ima logiku "nećemo dopustiti da nas gazi EU - nas će gaziti Turci to je prirodnije"
dobro on je bio s muslimanima u ratu i snjima vezao zastave ...čovjek je dosljedan
2015-08-06
Putin ide u Sloveniju, kaj je znakovito. A HR dolazi Turčin. Određeno je tko će kome pripast.
Guest- Guest
Eva wrote:Putin ide u Sloveniju, kaj je znakovito. A HR dolazi Turčin. Određeno je tko će kome pripast.
jasno, važno da su nas KGK i HDZ izveli iz balkanskih asocijacija :D
2015-08-06
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» Kolinda pokazivala Bozaniću kako izgleda Advent u njenom uredu
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
Page 4 of 8