Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Ne glasam već dugo, nemam kad a ni ne znači mi to nikaj u životu.
Gdje?
Zbog svestranosti.
Guest- Guest
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Regoč wrote:Je, da, baš si se pokazala. Primitivni vicevi i fore na prvu. Kao da ti Stazić piše tekstove.Eva wrote:Nikakv napor. Lijevom rukom sve odrađujem u hodu. Multitasking
Repertoar je prilagođen uzrastu publike. Kaj bi ti operu?
Guest- Guest
Kako si prištekana na proračun kad si u Austriji? Ili mienjaš priču?Eva wrote:Pa nisam rekla da nisam na proračun prištekana, nego da ne glasujem. To su dvije različite kategorije.Regoč wrote:Nebitno? O, jalnušice, sad si i lažljivica! Da ti je nebitno, ne bi stalno jamrala i podbadala po forumu.Eva wrote:Ne, ne glasam. Zakaj bi se sramila bilo čega? Nemam razloga, kao ni razloga da glasujem. Za kaj? Da bi netko drkal kurac za 20 hiljada kuna mjesečno. Pa to mi je nebitno.Regoč wrote:Ma znamo da si trčala prva Zoku zaokružiti. Ne srami se svojih izborah!Eva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Pa sto ne pratiš sport, modu. Ti bas zapela za ono sto te se ne tiče. Čudno malo.Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Zbog svestranosti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a jebiga takav im zadatak....ovom bezliku izgleda prioritetan...kaja_333 wrote:Pa sto ne? Njih par koji nam se obraćaju u trećem množine i koje " nije briga" prate kad je tko od političara prdnuo.michaellcmacha wrote:ma ne zamara se on, samo se jadan živi polomi od teme do teme....kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
2015-08-08
Očito si neprilagođena jer ti fore ne prolaze, kao ni Stazićeva pisačka karijera.Eva wrote:Repertoar je prilagođen uzrastu publike. Kaj bi ti operu?Regoč wrote:Je, da, baš si se pokazala. Primitivni vicevi i fore na prvu. Kao da ti Stazić piše tekstove.Eva wrote:Nikakv napor. Lijevom rukom sve odrađujem u hodu. Multitasking
U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
Guest- Guest
Prati modu i šport na Koli.kaja_333 wrote:Pa sto ne pratiš sport, modu. Ti bas zapela za ono sto te se ne tiče. Čudno malo.Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Zbog svestranosti.
kaja_333 wrote:Pa sto ne pratiš sport, modu. Ti bas zapela za ono sto te se ne tiče. Čudno malo.Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Zbog svestranosti.
Kad se desničarima bolje diže tlak.
Guest- Guest
Ni tako nisi na našem proračunu.Eva wrote:U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
možeš ti biti i u hrvatskoj... bar za vas čejene prikrivene ili sokrivene u nas uvijek ima mjesta... a i dobro kotirate....
2015-08-08
Ma, tipična ljevičarka, ruga se onima što rade, a sama ničim ne pridonosi.Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto ne pratiš sport, modu. Ti bas zapela za ono sto te se ne tiče. Čudno malo.Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Zbog svestranosti.
Kad se desničarima bolje diže tlak.
Regoč wrote:Ni tako nisi na našem proračunu.Eva wrote:U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
Jesam, jesam. I sam nek to potraje bar još 4 godine, a onda može i bankrot.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:možeš ti biti i u hrvatskoj... bar za vas čejene prikrivene ili sokrivene u nas uvijek ima mjesta... a i dobro kotirate....
Pa mogu i povremeno jesam. Zapravo ja puno toga mogu.
Guest- Guest
Ma, ako jesi, onda očito uskoro letiš pa se trudiš rasuti što više žuči po Hrvatima o hrvatskom trošku.Eva wrote:Jesam, jesam. I sam nek to potraje bar još 4 godine, a onda može i bankrot.Regoč wrote:Ni tako nisi na našem proračunu.Eva wrote:U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
Regoč wrote:Ma, ako jesi, onda očito uskoro letiš pa se trudiš rasuti što više žuči po Hrvatima o hrvatskom trošku.Eva wrote:Jesam, jesam. I sam nek to potraje bar još 4 godine, a onda može i bankrot.Regoč wrote:Ni tako nisi na našem proračunu.Eva wrote:U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
Letimo tek u 8 mjesecu, i to u Rusiju, a to baš i nije brzo.
Guest- Guest
Letiš ti i prije.Eva wrote:Regoč wrote:Ma, ako jesi, onda očito uskoro letiš pa se trudiš rasuti što više žuči po Hrvatima o hrvatskom trošku.Eva wrote:Jesam, jesam. I sam nek to potraje bar još 4 godine, a onda može i bankrot.Regoč wrote:Ni tako nisi na našem proračunu.Eva wrote:U Srbiji sam, pitaj Mihu ak meni ne vjeruješ.
Letimo tek u 8 mjesecu, i to u Rusiju, a to baš i nije brzo.
Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Guest- Guest
Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
možeš to nitko ne spori, ali nije ti dobro biti pretjerano samouvjeren, i još usput bazat po ustašiji....Eva wrote:michaellcmacha wrote:možeš ti biti i u hrvatskoj... bar za vas čejene prikrivene ili sokrivene u nas uvijek ima mjesta... a i dobro kotirate....
Pa mogu i povremeno jesam. Zapravo ja puno toga mogu.
2015-08-08
Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Kaj god! Odgovaram sam premijeru, takav mi zadatak.
Guest- Guest
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Radmanu odgovornost za pretplatnike smokvin list za uhljebljivanje
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
Page 11 of 14