Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Ne, nisam već od 2003 ak se dobro sjećam.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Ne glasam već dugo, nemam kad a ni ne znači mi to nikaj u životu.
Guest- Guest
Ma znamo da si trčala prva Zoku zaokružiti. Ne srami se svojih izborah!Eva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
ti si se razočarao, al zato sabljonošu uredovno sputiš da glasa za tomicu i picoustog.....
2015-08-08
Komu ovo ide?michaellcmacha wrote:ti si se razočarao, al zato sabljonošu uredovno sputiš da glasa za tomicu i picoustog.....
Regoč wrote:Ma znamo da si trčala prva Zoku zaokružiti. Ne srami se svojih izborah!Eva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Ne, ne glasam. Zakaj bi se sramila bilo čega? Nemam razloga, kao ni razloga da glasujem. Za kaj? Da bi netko drkal kurac za 20 hiljada kuna mjesečno. Pa to mi je nebitno.
Guest- Guest
majmunu iz zrenjanina....Regoč wrote:Komu ovo ide?michaellcmacha wrote:ti si se razočarao, al zato sabljonošu uredovno sputiš da glasa za tomicu i picoustog.....
2015-08-08
Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
2015-08-15
Regoč wrote:Komu ovo ide?michaellcmacha wrote:ti si se razočarao, al zato sabljonošu uredovno sputiš da glasa za tomicu i picoustog.....
Meni, njegovom imaginarnom neprijatelju s kojim je ratovao na Uni. Ne obaziri se
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Guest- Guest
ma ne zamara se on, samo se jadan živi polomi od teme do teme....kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
2015-08-15
Nebitno? O, jalnušice, sad si i lažljivica! Da ti je nebitno, ne bi stalno jamrala i podbadala po forumu.Eva wrote:Ne, ne glasam. Zakaj bi se sramila bilo čega? Nemam razloga, kao ni razloga da glasujem. Za kaj? Da bi netko drkal kurac za 20 hiljada kuna mjesečno. Pa to mi je nebitno.Regoč wrote:Ma znamo da si trčala prva Zoku zaokružiti. Ne srami se svojih izborah!Eva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Nikakv napor. Lijevom rukom sve odrađujem u hodu. Multitasking
Guest- Guest
A, Miha, zbunio si me muškim rodom, sad mi se sve razbistrilo.
Pa sto ne? Njih par koji nam se obraćaju u trećem množine i koje " nije briga" prate kad je tko od političara prdnuo.michaellcmacha wrote:ma ne zamara se on, samo se jadan živi polomi od teme do teme....kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
2015-08-15
Regoč wrote:Nebitno? O, jalnušice, sad si i lažljivica! Da ti je nebitno, ne bi stalno jamrala i podbadala po forumu.Eva wrote:Ne, ne glasam. Zakaj bi se sramila bilo čega? Nemam razloga, kao ni razloga da glasujem. Za kaj? Da bi netko drkal kurac za 20 hiljada kuna mjesečno. Pa to mi je nebitno.Regoč wrote:Ma znamo da si trčala prva Zoku zaokružiti. Ne srami se svojih izborah!Eva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Pa nisam rekla da nisam na proračun prištekana, nego da ne glasujem. To su dvije različite kategorije.
Guest- Guest
Je, da, baš si se pokazala. Primitivni vicevi i fore na prvu. Kao da ti Stazić piše tekstove.Eva wrote:Nikakv napor. Lijevom rukom sve odrađujem u hodu. Multitasking
kaja_333 wrote:Pa tu. Pratiš sto je rekao haso, Zoki, Stipe, karamarko , ovaj, onaj..Eva wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda zamaraš svaki danEva wrote:Regoč wrote:Ma glasa, glasovala je za Zoku Stoku, ali neće to priznati, nego se fura na Most.kaja_333 wrote:Mi? A ti ne glasaš?Eva wrote:Nitko vam ni kriv. Sami birate vlast koja vas onda prca. A Regoča smeta kaj to meni smiješno. Sorry, urnebesno je smiješno.
Gdje?
Zbog svestranosti.
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Radmanu odgovornost za pretplatnike smokvin list za uhljebljivanje
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
Page 10 of 14