Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Kaj god! Odgovaram sam premijeru, takav mi zadatak.
Guest- Guest
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
michaellcmacha wrote:možeš to nitko ne spori, ali nije ti dobro biti pretjerano samouvjeren, i još usput bazat po ustašiji....Eva wrote:michaellcmacha wrote:možeš ti biti i u hrvatskoj... bar za vas čejene prikrivene ili sokrivene u nas uvijek ima mjesta... a i dobro kotirate....
Pa mogu i povremeno jesam. Zapravo ja puno toga mogu.
Joj, da ti je znat gdje sam sada.
Guest- Guest
Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Je Tim, a Tim i ja kućni frendovi.
Guest- Guest
Šalom. Još iz Plive, jel? Da ne bi!Eva wrote:Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Regoč wrote:Šalom. Još iz Plive, jel? Da ne bi!Eva wrote:Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Valjda Teve? Ne, direktno ali prek posrednika iz Kardana, da, znamo se.
Guest- Guest
Ne znate se direktno? Onda se ne znate, kakvo je to posredno poznanstvo? Ili čovjeka znaš, ili ga ne znaš.Eva wrote:Regoč wrote:Šalom. Još iz Plive, jel? Da ne bi!Eva wrote:Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Regoč wrote:Ne znate se direktno? Onda se ne znate, kakvo je to posredno poznanstvo? Ili čovjeka znaš, ili ga ne znaš.Eva wrote:Regoč wrote:Šalom. Još iz Plive, jel? Da ne bi!Eva wrote:Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Ne iz Teve, nego smo se upoznali preko čovjeka iz Kardan Groupa. Sve ti moram crtat
Guest- Guest
Uostalom, sve kaj te zanima o meni, moš pitat Mihu. Sad idem domeka.
Guest- Guest
Onda ste se upoznali, nije bitno kako, dakle znate se. AKO!Eva wrote:Regoč wrote:Ne znate se direktno? Onda se ne znate, kakvo je to posredno poznanstvo? Ili čovjeka znaš, ili ga ne znaš.Eva wrote:Regoč wrote:Šalom. Još iz Plive, jel? Da ne bi!Eva wrote:Regoč wrote:Zoki više nije premijer, kasniš za događajima.Eva wrote:Regoč wrote:Očito Zlatko nije dovoljno zavrnuo. Još malo pa ćeš sama plaćati prievoz.Eva wrote:Jok, samo autekom se vozimo, i možda tu i tam vlakecom.
Ne iz Teve, nego smo se upoznali preko čovjeka iz Kardan Groupa. Sve ti moram crtat
Dakle, poslodavčevu opremu rabiš za širenje jugoslovenstva. što reći nego CCCC.Eva wrote:Uostalom, sve kaj te zanima o meni, moš pitat Mihu. Sad idem domeka.
Ugodno popodne i strpljenja s djecom.
Budući su u Hrvatskoj najpopularniji ekipni sportovi,a među njima je nogomet daleko najpopularniji,logično je da se najviše ljudi bavi baš nogometom.Regoč wrote:Ne, točno je. Športovi koji su u nas popularni uglavnom su timski športovi, a tu ti kolektiv znači sve. Normalno da ljudi koji djeluju i uspievaju u kolektivu više vole širi kolektiv, narod, nego oni koji su sami bez identiteta, "kozmopoliti", "građani svieta", "antifašisti".jastreb wrote:Gluposti!Regoč wrote:Druga stvar, ali i logično je. Športaši su većinom domoljubi jer shvaćaju važnost kolektiva. A domoljubi ne mogu u Partiju.jastreb wrote:Nisam mislio na igrače,već na funkcionere.Regoč wrote:Da, daje golove jer je HDZ-ovac, SDP-ovci su smotani. Čitava vještina ovisi u koju stranku uđeš.jastreb wrote:U našem se sportu uglavnom forsiraju HDZ-ovci.
U nogometu je to najizraženije,napose u Dinamu i Reprezentaciji(HNS).
U toj masi igrača u svim kategorijama imaš ljudi različitih ideoloških orijentacija. Tako je Slaven Bilić deklarirani ljevičar,a Prosinečki je i jugonostalgičar. Boban je nekadašnji HDZ-ovac,a danas oponent istima. Šuker je obični aparatčik bez neke čvršće ideološke baze. Braća Kovač su HDZ-ovci staroga kova,a Šimunić je ustašoid.
Dakle prilično šareno društvo.
Kaj se tiče današnje hrvatske repke,to su ljudi koji šute jer se i na taj način bore za mjesto u timu,a kroz reprezentaciju je prošla masa igrača za koje znam (neke sam i osobno poznavao) da su daleko od "domoljuba" u interpretaciji hrvatske desnice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glas protiv izbora Vesne Pusic je glas protiv Rvtacke.... Jebem te zivote. Vesna i to je rvatcka Od Aljakse do mexika , od vuke do dragonje od pecuha do komize Vesna i to je rvatcka, vesnine usmine nisu vise tako mlade i vise do koljena trala, lalala od vuke do dragonje.....Vesna i to je rvatcka.....
2014-04-14
Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Ma bez razloga mi je ovo šikaniranje Janice. Žena je na mjestu. Nije Kolinda niš elokventnija niti pametnija od nje pa je čak i predsjednica države. Tak da ono...
Ne znam kako mozes usporedit te dvije osobe. Osoba koja ima osnovnu, nezna ni jedan strani jezik , nema ponasanja ,niti kulturu govora. Ako samo bude ministrica na putu od Sabora do pusnice sa slaninom , onda je to u redu. A to sto ti Kolinda ne lezi je drugi par rukava.
Ucka-
2016-02-15
Jalna Eva. A Janica je za doministricu kao Anka za misicu.Ucka wrote:Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Ma bez razloga mi je ovo šikaniranje Janice. Žena je na mjestu. Nije Kolinda niš elokventnija niti pametnija od nje pa je čak i predsjednica države. Tak da ono...
Ne znam kako mozes usporedit te dvije osobe. Osoba koja ima osnovnu, nezna ni jedan strani jezik , nema ponasanja ,niti kulturu govora. Ako samo bude ministrica na putu od Sabora do pusnice sa slaninom , onda je to u redu. A to sto ti Kolinda ne lezi je drugi par rukava.
Ucka wrote:Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Janica je u javnom nastupu srdačnija, iskrenija i toplija osoba od Kolinde. Njena neverbalna komunikacija prati i ton, nema nesuglasja. A ionak im posel dela cela svita pomoćnika. Tak da ih se zaista nemre uspoređivat, u pravu si. Janica je na tronu, a konobarica za šankom.
Guest- Guest
Ronaldo rastura u nogometu pa ga opet Portugal ne stavlja za ministra turizma.
Sto ima ministarstvo turozma sa Janicom??? Osim toga ministar je bio i tvoj susjed, lopov na kub ali obrazovan.dawson wrote:Ronaldo rastura u nogometu pa ga opet Portugal ne stavlja za ministra turizma.
2014-04-14
abraham wrote:Sto ima ministarstvo turozma sa Janicom??? Osim toga ministar je bio i tvoj susjed, lopov na kub ali obrazovan.dawson wrote:Ronaldo rastura u nogometu pa ga opet Portugal ne stavlja za ministra turizma.
Zajebao sam, sport i obrazovanje
catabbath-
2015-08-22
Po pisanju je Janica , onak potupa, plus neobrazovana. Ok Tupa je jer je nastavila voziti pod rvatskom zastavom iako je mogla da bira. Neobrazovana.... Jebi ga to joj ne valja. Neka ide za predstavnika dobre volje u UNICEf ili tako sto. Bilo kako stupanje na bilo kakovu funkciju nije dobro (pod jedan ) za Janicu a izgleda ni za drzavu.
2014-04-14
Vidim ali sa Opacicem se nisi zajebao....dawson wrote:abraham wrote:Sto ima ministarstvo turozma sa Janicom??? Osim toga ministar je bio i tvoj susjed, lopov na kub ali obrazovan.dawson wrote:Ronaldo rastura u nogometu pa ga opet Portugal ne stavlja za ministra turizma.
Zajebao sam, sport i obrazovanje
2014-04-14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Radmanu odgovornost za pretplatnike smokvin list za uhljebljivanje
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
Page 12 of 14