ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru - Page 9 Empty Re: Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru

Post by darla 28/4/2016, 14:06

Noor wrote:

a koji kurac ne ukinete to baniranje?
kod anabele toga nije bilo geek  

Baniranje je prisutno na svim forumima koje ja znam, od malih do velikih, pa cak i kod onih koji su se kleli da nece nikad banirati, su shvatili s vremenom prorocke rijeci uzrecice: " nikad ne reci nikad " :D. Pogotovo to vrijedi na mjestu gdje ima puno zapaljivih karaktera.

Ja ne mislim da je to moguce izbjeci, a sad vase je pravo da vi protesitrate jel, pa cemo mi admini medju sobom vidjeti sto cemo vam odgovoriti. Uz to hladjenje u prosjeku od jednog dana i nije neki kunst :D

darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru - Page 9 Empty Re: Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru

Post by Guest 28/4/2016, 14:10

darla wrote:
Noor wrote:

a koji kurac ne ukinete to baniranje?
kod anabele toga nije bilo geek  

Baniranje je prisutno na svim forumima koje ja znam, od malih do velikih, pa cak i kod onih koji su se kleli da nece nikad banirati, su shvatili s vremenom prorocke rijeci uzrecice: " nikad ne reci nikad " :D. Pogotovo to vrijedi na mjestu gdje ima puno zapaljivih karaktera.

Ja ne mislim da je to moguce izbjeci, a sad vase je pravo da vi protesitrate jel, pa cemo mi admini medju sobom vidjeti sto cemo vam odgovoriti. Uz to hladjenje u prosjeku od jednog dana i nije neki kunst :D

Pa može onda experiment. Mjesec dana otvorenih vrata bez baniranja, da se vidi kak to funkcionira. Tranzicijski period prelaska iz totalitarnog foruma u demokratski, ha?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla 28/4/2016, 14:16

Eva wrote:

Pa može onda experiment. Mjesec dana otvorenih vrata bez baniranja, da se vidi kak to funkcionira. Tranzicijski period prelaska iz totalitarnog foruma u demokratski, ha?

Pa stavite prijedlog na Info, pa cemo vidjeti sto kazu drugi korisnici i admini ostali.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by kaya 28/4/2016, 15:49

Noor wrote:
Eva wrote:Pa ja sam za to da se odustane od baniranja svih, jer teško je razlučit ovo je za ban ovo nije, i da bude fair play, nema baniranja. No, odgovorni se još nisu izjasnili o prijedlogu, a niti korisnici o referendumu.

ja sam za bezbaniranje.
Gnječa nema ni danas scratch
Joj bas mi je zao. Ti si veliš samo za prijave na kvarno. Divno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics