Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
To ti je građanska dužnost nalagala. Ja ću se ići pokloniti Putinu, na primjer.Eva wrote:Ero wrote:More i to, ali red je bio da si se išla poklonit Erdoganu. To ti ne mogu oprostit.Eva wrote:Ero wrote:Lagali jeste, to morate priznati. Dr Hase, revizionist jedan, to sad ispravlja.Eva wrote:Ni najmanje. Nit se koga bojim nit se kome pravdamo. Samo vraćamo dugove s kamatama. I još niste glavnicu ni načeli vraćat.
Jesi li išla na doček Erdogana?
Ne, čuvam se za Putina u Sloveniji
Bit ćeš mi pratnja, nadam se
Pa nisam Hrvatica da se klanjam Muji. To je Kolindin posel.
Ne moram baš znat šta se sve u pozadini valja. Imam povjerenje u moju vladu...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Objavljujemo dokument iz jugokomunističkih arhiva koji potvrđuje dugo skrivanu činjenicu o Jasenovcu kao partizanskom logoru
Ero wrote:To ti je građanska dužnost nalagala. Ja ću se ići pokloniti Putinu, na primjer.Eva wrote:Ero wrote:More i to, ali red je bio da si se išla poklonit Erdoganu. To ti ne mogu oprostit.Eva wrote:Ero wrote:Lagali jeste, to morate priznati. Dr Hase, revizionist jedan, to sad ispravlja.Eva wrote:Ni najmanje. Nit se koga bojim nit se kome pravdamo. Samo vraćamo dugove s kamatama. I još niste glavnicu ni načeli vraćat.
Ja sam neposlušna građanka. Uvijek kontra.
Guest- Guest
Da se to ukrotit...tri kruga oko kuće i eto ga...Eva wrote:Ero wrote:To ti je građanska dužnost nalagala. Ja ću se ići pokloniti Putinu, na primjer.Eva wrote:Ero wrote:More i to, ali red je bio da si se išla poklonit Erdoganu. To ti ne mogu oprostit.Eva wrote:Ero wrote:Lagali jeste, to morate priznati. Dr Hase, revizionist jedan, to sad ispravlja.Eva wrote:Ni najmanje. Nit se koga bojim nit se kome pravdamo. Samo vraćamo dugove s kamatama. I još niste glavnicu ni načeli vraćat.
Ja sam neposlušna građanka. Uvijek kontra.
Još se nije rodil taj koji bi mene dresiral. I onaj kojeg sam ja rodila, mene sluša.
Guest- Guest
-Ma za tebe je krivotvorina i kad osobno egzekutori svjedoče o tome kao Simo Dubajić koji kaže da su ubijali u određeno vrijeme i po nekoliko vlakova dnevno a on govori samo za svoj dio. Nije teško zaključiti da su ubijali ko mutavi u prvo vrijeme i to ne samo na kočevskom rogu. Imaš 600+ jama u sloveniji i oko 900 u RH u kojima ima manje ili više ljudi no to je samo pokazatelj da su intezivno "radili" na cijelom području SLO i RH.Ringo10 wrote:Hahahaha, još jedna krivotvorina preuzeta iz nekadašnjeg emigrantskog tiska. Pola stanovbništva u zatvorima a druga polovica valjda zatvorski čuvari.kaja_333 wrote:„Kroz naše zatvore je prošlo između 1945. i 1951. 3,777,776 zatvorenika, dok smo likvidirali 586,000 narodnih neprijatelja.”epikur37 wrote:Ero wrote:To tvrdi i dr Hase. Zašto toliko nervoze zbog tvrdnje da je logor radio do 1951'?epikur37 wrote:Ero wrote:Da'to ti ne sumnjaš u one dokumente gore?epikur37 wrote:Ero wrote:Je li vam Sedlar i dalje revizionist?epikur37 wrote:Ero e nek si im pokazao...
Pa revizionist jeste ali revizija nije zabranjena...ako to dobije težinu historiografskih dokaza i priznanje većine struke onda dobro.
Do tada, nije loše škicnuti ali sa zadrškom.
Da, sumnjam. Kaj je to zabranjeno!?
Kako rekoh težina argumenata i priznanje struke bez toga je to obična revizionistička inicijativa. Legitimna i u ok ali niš preko tog.
Da vjerujemo na riječ znanstveniku, dr Mesiću, kad tvrdi da je to laž?
Pa logor nije radio poslije 45-te.
to su vaše budalaštine, zatvor možda, kazneni zavod npr ali i to treba povijesna znanost složiti a ne nekakav hase handžar ;)
(Aleksandar Ranković, iz izvještaja u beogradskoj skupštini, Politika, Beograd, 1.veljače 1951., str.1)
Dakle partizanska jugoslavenska vojska je nakon rata imala 19 koncentracijskih logora , među najpoznatijima knicanin, gdje su sto pobili sto pomrlo od gladi, batina, bolesti 50 000 Njemaca iz hrvatske , Valpovo, Goli otok Itd.
E sad vi to možete nazvati zavod, možete i državni ured a i skautski kamp ali samo ime je nebitno
Jebo te patak, pa ja se pitam jeste li vi svjesni gluposti koje lupetate. Pogledaj malo tu brojku. Pa ovo samo debil može uzeti za ozbiljno, ali dobro, nivo neoustaškog debilizma teži u minus beskonačno.
Prije nekolko godina srpski Radikali baljezgali iste te gluposti pa išli neki ljudi u Arhive Politike u Begradu pa našli taj broj Politike. Smijurija.
Tako svako može da bubne nešto što je većini ljudi teško provjeriti I može konstruirati šta hoće.
Godine 1951 ako bi nešto izjavio u Skupštini FNRJ tadašnji minister unutrašnjih poslova , to bi bilo objavljeno u svim novinama I biltenima države a ne samo u Politici.na
Opet pravite kretene I budale od sebe.
Guest- Guest
To samo znači da imaš dobrog muža. Samo tako misli i dalje.Eva wrote:Još se nije rodil taj koji bi mene dresiral. I onaj kojeg sam ja rodila, mene sluša.
Ero wrote:To samo znači da imaš dobrog muža. Samo tako misli i dalje.Eva wrote:Još se nije rodil taj koji bi mene dresiral. I onaj kojeg sam ja rodila, mene sluša.
Podučavala me tvoja supruga. Kaže, samo oštro i strogo.
Guest- Guest
Tre, sve je to traljavo odrađeno. Ja bih to pedantnije.
Guest- Guest
Pa onda možeš reći da su ustaše isto traljavo odradile posao jer je tvoja baba ostala živa za NDH ali je zato skoro glavu izgubila od komunistaEva wrote:Tre, sve je to traljavo odrađeno. Ja bih to pedantnije.
Guest- Guest
Ero wrote:Ustaški režim je bio zlo i o tome uopće ne bi trebalo više raspravljati,
jer je opće poznata stvar. Posljedice djelovanja toga režima osjećamo i danas.
Ovo sam napisao već puno puta i više neću ponavljati.
Mogu eventualno samo objasniti, ako kome nešto nije jasno.
A što mislim o onima koji su ubijali zarobljenike i civile i iste bacali u jame
i rudarske rovove , e o tome ću još pisati, jer se do danas prikrivalo mnogo toga.
Vidimo da je i Jasenovac bi knojevski gulag , o čemu smo doznali tek jučer...
Istina nam treba, sve se mora razjasniti i ništa ne smije biti zataškano.
Naravno nisi rekao kome treba. "nam treba" se odnosi na koga? određenu skupinu?
Sad pišeš da je Ustaški režim bio zlo što nadam se da podrazumijeva i da je cijela NDH bila zlo. Ili je drugačije Ero?
Vi ustaše nećete stati dok vam se cilj ne ostvari a cilj vam je ovo:
Nezavisna država Hrvatska nije bila ni fašistička ni nacistička tvorevina!
Ovim putem obraćam se svim državotvornim Hrvatima domovine i svijeta s jednom zamolbom - da se uključe u nepristrano znanstveno utvrđivanje istine o NDH iz vremena Drugog svjetskog rata. Postoje toliki materijalni dokazi da NDH nije bila ni fašistička ni nacistička, ni Musolinijeva ni Hitlerova tvorevina. Za utvrđivanje stvarne istine o NDH svatko će se moći argumentirano uvjeriti da je NDH poslije 839 godina obnovljena po volji hrvatskoga naroda! Također je istina da je NDH cijelo vrijeme Drugog svjetskog rata bila okupirana od strane talijanskih fašista, sve do 9. rujna 1943., to jest do kapitulacije fašističke Italije. Također sjeverni dijelovi NDH, Međimurje i Baranja, bili su okupirani od strane mađarskih nacista.
Tijekom cijeloga Drugog svjetskog rata na području NDH nalazile su se njemačke divizije, i to ne zbog obrane NDH nego zbog njihovih strateških razloga na ovim pribalkanskim prostorima. Tu se nalazilo i po dvadesetak njemačkih divizija, ili na ratnim zadacima, ili na ratnom odmoru. Tako je NDH bila nezavisna samo u svome nazivu, kojim ju je nazvao čelnik revolucionarnog Hrvatskog oslobodilačkog pokreta - "Ustaša".
Kada se je zagrebački odvjetnik dr. Ante Pavelić odlučio na pokretanje toga revolucionarnog pokreta?! Pa onda kada je svojim očima, u beogradskoj skupštini, 20. lipnja 1928. gledao ubijanje i ranjavanje zastupnika Hrvatske seljačke stranke (HSS). Bio je zastupnik Hrvatske stranke prava iz Zagreba i povratkom u Zagreb prva mu je izjava onda bila da nema više nikakvih glasačkih gumenih kuglica sa Beogradom i Srbijom, nego samo olovne, to jest oslobodilačke. I od tada se pokreće nova povijest u Hrvata.
Dr. Ante Pavelić je dragovoljno, iz nužde, napustio svoju udobnu odvjetničku karijeru, pa onda i svoju obitelj, da bi se posvetio oslobođenju hrvatskoga naroda ispod velikosrpskih zločina. Što se sve kasnije zbivalo, dobro se zna. Pritješnjen, u političkome škripcu, kojega je Hrvatima nametnuo Beograd, dr. A. Pavelić je morao tražiti svoje utočište i sa onima za koje je dobro znao da su militaristički, osvajački raspoloženi spram Hrvata i Hrvatske. Ali drugoga izbora nije bilo. Rušenje versajske jugotvorevine bio je glavni zadatak HOP-a.
Tijekom Drugog svjetskog rata, sve su satanske sile ustale protiv NDH, koja nikome od njih nije odgovarala. Svima je bio cilj osvajanje i komadanje hrvatskih prostora. Hrvatski je narod u svojim hrvatskim žrtvama i krvi branio svoju tek proglašenu NDH od četničkih koljača i krvnika, a zatim od komunističkih odmetnika. Jedni i drugi imali su isti cilj, i Draža i Tito, rušiti NDH i domoći se vlasti na jugoprostorima. I ne zna se koji je od njih dvojice bio zloglasniji zločinac i neprijatelj NDH i hrvatskoga naroda u njoj.
Izmišljotine i laži o ustaškim zločinima lansirane su samo zbog toga da bi Đražini i Titini krvnici mogli pravdati svoje zločine. A što sve nije izmišljano protiv branitelja NDH, sve do kanti sa srpskim očima u poglavnikovu uredu. Zar nam se te njihove laži ne ponavljaju i tijekom ovoga Domovinskoga rata, kao i poslije rata sve do naših dana. I svi oni koji vjeruju polustoljetnim lažima protiv branitelja NDH neka se jednom sada osvijeste, jer velikosrpske mašinerije laži i obmana nisu posustale...
Hoćemo i tražimo jednom i konačno argumente iz vremena NDH. Dajmo jednom popisati sve žrtve Hrvata iz vremena NDH, kao i iz vremena genocidnog polustoljetnog razdoblja jugokomunističke tiranije nad Hrvatima. Pa dajmo neka se točno utvrde žrtve onih koji ih izmišljaju na njihovoj strani od Ustaša, kao da ti dragovoljaci branitelji ništa drugo nisu radili nego "klali" Srbe tijekom NDH. Jer nitko od njih ne tvrdi toliko protiv regularnih postrojbi NDH, Domobrana, da su ih "klali".
Razni židovski Zuroffi neka jednom točno popišu one svoje žrtve u NDH koje su nastradale nedužne, samo zato što su pripadale židovskome narodu. Ne mogu Hrvati odgovarati za nečije tuđe zločine po Srbiji ili Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj i drugdje kuda su stradavali zato što su bili Židovi.
Često se sa Srbima i Židovima spominju i Cigani NDH, koji da su stradavali. A nitko neće reći koliko je tih Cigana Roma onda bilo na prostoru NDH, a koliko ih je danas samo u ovoj Republici Hrvatskoj...
Svake se godine na Mirogoju ispred Mojsijeva spomenika pročita koja stotina nastradalih Židova u NDH. A barata se s milijunima. Onda se prebaci kako je i jedna žrtva pravednika nedužnih tako velika... A o hrvatskim žrtvama nitko ni riječi. Neka kaže gospodin Slavko Goldštajn koliko je on Hrvata spremio u grobove dok je bio partizanski komesar, kao i na stratišta poslije Bleiburške tragedije. Nemojmo se igrati sa bilo čijim nedužnim žrtvama! Sve su nedužne žrtve, žrtve pravednika.
Prigodom suđenja Dinku Šakiću, onim Tripalovim sudom, nastojao sam pomno pratiti i nisam vidio niti jednoga svjedoka koji nije ustvrdio da je bio u ratnom logoru Jasenovcu, a da nije surađivao s odmetnicima NDH. Pa zar se NDH nije smjela u jednome tako strašnom agresivnom ratu na njezine prostore braniti?!
Zato, vrijeme je da jednom hrvatski znanstvenici prionu na posao kako bi se temeljito utvrdile svekolike žrtve NDH, te prve i druge tvorevine Jugoslavije, kao i Domovinskoga rata. Ne, čim se počne o tome govoriti, onda se i u Tuđmanovo vrijeme znalo reći da se ne čeprka po grobovima žrtava. Tako su i kosturi Jazovke i tolikih drugih jama i rovova sa Hrvatima ostale po tim dubinama, bez sunca bar za njihove kosti.
Valjda niti jedan narod u svijetu nema toliko neprijatelja koliko ih imamo mi Hrvati. Valjda nema niti jedne zemlje iz susjedstva koja nema pretenzija na ove ostatke ostataka nekada slavnog Kraljevstva Hrvatskoga. Gdje je Boka, gdje je Srijem,a da i ne spominjemo ostala povijesno etnička hrvatska područja Bosne, Hercegovine, Vojvodine...
Slovenci hoće Jadransko more, kao i dijelove kopna. Eto za sada jedino Mađari šute. A Srbija je prisvojila hrvatske, mađarske i rumunjske prostore Vojvodine i još i dalje nasrće na hrvatski Dunav, kao i do sada na prostore Prevlake. Nadajmo se da će se Crna Gora konačno urazumiti obzirom na povijest i sve drugo sa Hrvatima. A tek što hoće Italija?! Današnji vlastodršci po svojim ambicijama se često ne razlikuju od Musolinijevih fašista, jer oni još po svojim đačkim udžbenicima pružaju svoje zemljovide Dinaridima...
Vladajući hrvatski satrapi podliježu svima i svakome samo da ih se održi na položajima i grbači hrvatskoga naroda. Toj titoističkoj pasmini nije stalo ni do Hrvata, ni do Hrvatske. Jedino im je stalo do doživotnog gospodstva, koje im nude njihovi gospodari "globalizma"...
Ima li ikakve nade da se jednom Hrvati suoče sa svojim povijesnim istinama, nasuprot tolikih krivotvorina protiv hrvatskoga naroda?
U ime Slobodne Hrvatske, Mate Ćavar
-----------------------------------------------
Ero znam iz koje septičke jame izvlačiš svoje prosere na forum:
http://shp.bizhat.com/19.html
http://shp.bizhat.com/Arhiva.html
http://shp.bizhat.com/hrvatska.html
http://shp.bizhat.com/index.html
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa onda možeš reći da su ustaše isto traljavo odradile posao jer je tvoja baba ostala živa za NDH ali je zato skoro glavu izgubila od komunistaEva wrote:Tre, sve je to traljavo odrađeno. Ja bih to pedantnije.
Moj djed nije niš skrivio, osim kaj je bio Židov pa je završio u Jasenovcu. Ali, svaki ustaša koji je završio na Bleiburg je kriv za Jasenovac, i s pravom je likvidiran. I još uvijek, koliko god ih je stradalo, nije račun podmiren, jer ustaškog smeća se nakotilo, a to je trebalo spriječit. Šteta kaj deratizacija nije bila bolja, svijet bi bilo ljepše mjesto.
Guest- Guest
Vjerujem da si sama svoju djecu osudila, sama pala sama se ubila.Eva wrote:tre911 wrote:Pa onda možeš reći da su ustaše isto traljavo odradile posao jer je tvoja baba ostala živa za NDH ali je zato skoro glavu izgubila od komunistaEva wrote:Tre, sve je to traljavo odrađeno. Ja bih to pedantnije.
Moj djed nije niš skrivio, osim kaj je bio Židov pa je završio u Jasenovcu. Ali, svaki ustaša koji je završio na Bleiburg je kriv za Jasenovac, i s pravom je likvidiran. I još uvijek, koliko god ih je stradalo, nije račun podmiren, jer ustaškog smeća se nakotilo, a to je trebalo spriječit. Šteta kaj deratizacija nije bila bolja, svijet bi bilo ljepše mjesto.
Guest- Guest
Moja djeca dobivaju solidno obrazovanje, niš se ti ne brini.
Guest- Guest
ovaj lik bez jebem ti ustvrdi da je hrvata nedovoljno pobijeno i da su hrvatske generacije rađane nakon rata pretežito ustaško smeće čije je rađanje sveobuhvatnijim i detaljnijim rasponom likvidacija trebalo spriječiti. da je ovo prava država bio bi on (nEvanja) odavno za takve i one prijašnje izjave o tamanjenju hrvatske djece procesuiran....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ovaj lik bez jebem ti ustvrdi da je hrvata nedovoljno pobijeno i da su hrvatske generacije rađane nakon rata pretežito ustaško smeće čije je rađanje sveobuhvatnijim i detaljnijim rasponom likvidacija trebalo spriječiti. da je ovo prava država bio bi on (nEvanja) odavno za takve i one prijašnje izjave o tamanjenju hrvatske djece procesuiran....
Koje djece, mutavi? O ustaškoj gamadi iz Jasenovca je riječ. O ustaškim mesarima i blajburškoj svinjskoj gripi koja ih nije sve pokosila, a trebala je.
Guest- Guest
bi ti meni fasovo, sve uredovno i proceduralno, al jebiga mene se ne pita....
2015-08-08
Bla bla bala, puši kurac
Guest- Guest
naiće tvoj sabljonoša (onaj što te sluša).... jbg preglupi ste da shvatite, pa u ciklusima morate skopčati iz prve ruke gdje je vrelo.... šteta što tebe nije pofurilo... očito si zgibao kad je prigrijalo.... ;)
2015-08-08
Joj, dosadan si kao trčkalica. Idi sadi šalatu i puši kurac, naravno.
Guest- Guest
što si neurozan, i čemu te uvrede razina ferja poslije 6. razreda.... budi sretan što nisi u hrvatskoj zagnojio onih godina.... mada bi bilo bolje da jesi, al šta sad, možda je i bolje ovako pa da doživiš da ti sabljonoša zagnoji.... ;)
2015-08-08
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Prvi objavljujemo dokument Udbe u kojem se predlaže ubojstvo Brune Bušića, a koji može biti presudan u suđenju Perkoviću i Mustaču
» Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
» Pod zastavom ISIL-a (foto): Objavljujemo spisak 76(81*) državljana BiH koji su poginuli u Siriji!
» Vatikanski arhivist: Nije pronađen ni jedan dokument koji bi doveo u pitanje djelovanje bl. Stepinca
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
» Pod zastavom ISIL-a (foto): Objavljujemo spisak 76(81*) državljana BiH koji su poginuli u Siriji!
» Vatikanski arhivist: Nije pronađen ni jedan dokument koji bi doveo u pitanje djelovanje bl. Stepinca
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
Page 6 of 9