Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
Koliko je to istina ja , naravno, ne znam, ali da sam pročitao jesam. Neki kažu da je i u NDH bilo 5 generala židovske vjeroispovjesti,
a što bi drugo mogli biti do Hrvati? To je meni nekako logičan zaključak.
I na plotu piše. Ja ti kažem kako je po halahi. Vjera i nacija su jedno, nedjeljivo. Gubitkom jednog, gubi se sve.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Guest- Guest
Ero wrote:Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
Koliko je to istina ja , naravno, ne znam, ali da sam pročitao jesam. Neki kažu da je i u NDH bilo 5 generala židovske vjeroispovjesti,
I na plotu piše. Ja ti kažem kako je po halahi. Vjera i nacija su jedno, nedjeljivo. Gubitkom jednog, gubi se sve.
Naravno da može, ja sam ta. Ali sam Židovka a ne Hrvatica, Srpkinja, Turkinja i slično, kužiš. I to halaha kaže kak se postaje Židovom, rođenjem od majke Židovke ili gijurom, konvertiranjem. Ali, onda nema logike da budeš atiest, jel sada jasnije?
Guest- Guest
Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Guest- Guest
Ero wrote:ZAVNOH i AVNOJ su srušili jedinu džamiju u Zagrebu.
Šta ti je humanizam i tolerancija...
moralo se počistiti ustaško-vehabijska devastacija...onako lipi meštrovićev mauzolej dati vašim mujagama..nene
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To su vjerska tumačenja, koja sa sekularnim poimanjem nacije nema nikakve veze.Eva wrote:Ero wrote:Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
Naravno da može, ja sam ta. Ali sam Židovka a ne Hrvatica, Srpkinja, Turkinja i slično, kužiš. I to halaha kaže kak se postaje Židovom, rođenjem od majke Židovke ili gijurom, konvertiranjem. Ali, onda nema logike da budeš atiest, jel sada jasnije?
Zna se što je nacija po definiciji...Postoji 5 stubova oko kojih se pripadnici neke nacije okupljaju, vjerska pripadnost nije jedan od njih.
Nisu svi Hrvati katolici, mada jesu i to. U Hrvata ima barem desetak drugih kršćanskih denominacija, kao i ostalih vjera, među kojima je i Islam.
ERO ODGOVORI MI NA PITANJA! ili si perfidno ustaško kukavičko govno kao i svi ustaše.
Zagrebačku sinagogu su 1941. srušili ustaše NDH.
Zagrebačku sinagogu su 1941. srušili ustaše NDH.
Guest- Guest
Ero wrote:To su vjerska tumačenja, koja sa sekularnim poimanjem nacije nema nikakve veze.Eva wrote:Ero wrote:Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
Zna se što je nacija po definiciji...Postoji 5 stubova oko kojih se pripadnici neke nacije okupljaju, vjerska pripadnost nije jedan od njih.
Nisu svi Hrvati katolici, mada jesu i to. U Hrvata ima barem desetak drugih kršćanskih denominacija, kao i ostalih vjera, među kojima je i Islam.
To su tumačenja koja traju već 5776 godina. Hvala na savjetu, ali ne trebaju nam.
Guest- Guest
Ustavom nije zajamčeno sisanje države bez rada.Eva wrote:Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Ako drugačije tamo stoji onda treba mijenjati Ustav.
Ne trebaju ni nama vaša, pa eto ih slušamo svako malo....Eva wrote:Ero wrote:To su vjerska tumačenja, koja sa sekularnim poimanjem nacije nema nikakve veze.Eva wrote:Ero wrote:Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
To su tumačenja koja traju već 5776 godina. Hvala na savjetu, ali ne trebaju nam.
Ero wrote:ZAVNOH i AVNOJ su srušili jedinu džamiju u Zagrebu.
Bili su ispred svog vremena, nakon neuspjele islamizacije ostatak Europe će slijediti ovaj svijetli primjer kako treba postupati s njima.
Ero wrote:Ustavom nije zajamčeno sisanje države bez rada.Eva wrote:Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Neće sad šator nikad otić ako ovo Đubro pročita
Guest- Guest
Ero wrote:Ne trebaju ni nama vaša, pa eto ih slušamo svako malo....Eva wrote:Ero wrote:To su vjerska tumačenja, koja sa sekularnim poimanjem nacije nema nikakve veze.Eva wrote:Ero wrote:Niđe logike. Nacija s vjerom nema ama baš nikakve veze. Zar Židov ne može biti ateist?Eva wrote:Ero wrote:Neki dan sam naletio tekst o popisu, pa sam zaslijedio upravo to da su se neki izjašnjavali kao Židovi, a neki kao Hrvati-židovi.Eva wrote:Judaizam, kao što je vjera monoteistička, tako i pripadnost narodu samo jedno. Nema Židova Hrvata, Srba, Mađa i slično, jer Židov je Židov i ne može biti ništa drugo. Državljanstva su razna, jer to je putna isprava, a nacija je kao i Bog samo jedna. Nema u judaizmu poliuretanskih svetaca pa shodno tome ni Židova Hrvata, to ne postoji.
Nisu to savjeti, jer je besplatno. A kad je free of charge onda se sprdam.
Guest- Guest
dawson wrote:Ero wrote:ZAVNOH i AVNOJ su srušili jedinu džamiju u Zagrebu.
Bili su ispred svog vremena, nakon neuspjele islamizacije ostatak Europe će slijediti ovaj svijetli primjer kako treba postupati s njima.
Pa europska desnica je antiislamska jedino hrvatska je prigrlila islam :D i onda ce kmecati zasto se srbi slazu s europskom desnicom i bolje prolaze a oni s mujama nisu pozeljni...heh
2015-08-06
epikur37 wrote:jedino hrvatska je prigrlila islam :D
A to nije prava desnica, to su poturice koje mrze komuniste jer su od njih dobili ono šta su zaslužili. A izgledno je da će to opet dobiti od prave desnice na zapadu
catabbath-
2015-08-22
epikur37 wrote:dawson wrote:Ero wrote:ZAVNOH i AVNOJ su srušili jedinu džamiju u Zagrebu.
Pa europska desnica je antiislamska jedino hrvatska je prigrlila islam :D i onda ce kmecati zasto se srbi slazu s europskom desnicom i bolje prolaze a oni s mujama nisu pozeljni...heh
Karamarko je američkom kralju izrazil sućut povodm smrti Princa. Jel treba dalje?
Guest- Guest
Đuro i ostale đure su pravili sebe državu i ne vama. Strpite se sledećih 50 godina, a onda tjeme da vidime...Eva wrote:Ero wrote:Ustavom nije zajamčeno sisanje države bez rada.Eva wrote:Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Ero wrote:Đuro i ostale đure su pravili sebe državu i ne vama. Strpite se sledećih 50 godina, a onda tjeme da vidime...Eva wrote:Ero wrote:Ustavom nije zajamčeno sisanje države bez rada.Eva wrote:Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Pa i nisu neki majstori, moram ti reć
Guest- Guest
Za razliku od njih šumski razbojnici jesu, popljačkali vam imovinu a vi im držite štangu...Očete još.Eva wrote:Ero wrote:Đuro i ostale đure su pravili sebe državu i ne vama. Strpite se sledećih 50 godina, a onda tjeme da vidime...Eva wrote:Ero wrote:Ustavom nije zajamčeno sisanje države bez rada.Eva wrote:Ustavom su svima zajamčena ista pravaEro wrote:Pri tom nisam mislio na povjesničare i slično. Napisano se odnosilo na razne udruge, politikante i slično.Eva wrote:Osta handžar beg bez svih radova. Jer ak je netko na drkanju na muslimane ustaše izgradil karijeru onda je to ministar kulture u Hrvata.
Pa i nisu neki majstori, moram ti reć
dawson wrote:epikur37 wrote:jedino hrvatska je prigrlila islam :D
A to nije prava desnica, to su poturice koje mrze komuniste jer su od njih dobili ono šta su zaslužili. A izgledno je da će to opet dobiti od prave desnice na zapadu
Povijest na žalost pokazuje da se u hrvatskoj promjene događaju preko lijeve strane, takvo je iskustvo i takav je mentalitet u Hrvata.
Desnica ima strukturalnih problema, slabu povijesnu baštinu, dezorjenitranost i tragičan pokušaj u drugom ratu.
Rekao bih da je ljevica Hrvatima imanentnija a desnica ima akutne epizode.
2015-08-06
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
Page 3 of 10