Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
Da no, što je Erdogan , predstavnik muslimana u svijetu?abraham wrote:Procitaj zasto dolazi. Mozda ti bude jasnije. Slavi se 100 godina od priznanja islama kao vjere u hrvatskom saboru.
2014-04-15
Pretendira biti kalif, kao nekoć turski sultani...ništa strašno.n_razbojnik wrote:Da no, što je Erdogan , predstavnik muslimana u svijetu?abraham wrote:Procitaj zasto dolazi. Mozda ti bude jasnije. Slavi se 100 godina od priznanja islama kao vjere u hrvatskom saboru.
Guest- Guest
ako ništa možda CA uvalimo Turkiš Erlajnsu
2014-04-15
abraham wrote:Padaju. Padaju mi i Madjarske i Austrijske, i Mletacke i Francuske i svih drugih i sto. Kakove pretenzije drzava koja je 1500km daleko?? Postoji globalni islamizam kojeg je Turska dio ali je light u odnosu na stoku koja je prije dolazila i nastavit ce dolaziti a vi cete sutjeti ili pljeskati rucicama i lupkati nogicama. Kila mozgadawson wrote:abraham wrote:O tome se radi.
Ne padaju ti na pamet određene povijesne konotacije vezane uz Turce na ovim prostorima? Ne?
Neznam za ove ostale države ali Austrija je bila zakon, najbolja država na ovim prostorima i kamo sreće da smo tamo i ostali. Uspoređivati Austriju i to govno od Turske je stvarno neukusno. Nisam primjetio da netko plješće ručicama osim vas par ovdje.
Last edited by dawson on 26/4/2016, 19:02; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Austrija je bila bolja ali konjusar je konjusar, bio austrijski ili turski. Kome ja to pljescem????dawson wrote:abraham wrote:Padaju. Padaju mi i Madjarske i Austrijske, i Mletacke i Francuske i svih drugih i sto. Kakove pretenzije drzava koja je 1500km daleko?? Postoji globalni islamizam kojeg je Turska dio ali je light u odnosu na stoku koja je prije dolazila i nastavit ce dolaziti a vi cete sutjeti ili pljeskati rucicama i lupkati nogicama. Kila mozgadawson wrote:abraham wrote:O tome se radi.
Ne padaju ti na pamet određene povijesne konotacije vezane uz Turce na ovim prostorima? Ne?
Neznam za ove ostale države ali Austrija je bila zakon, najbolja država na ovim prostorima i kamo sreće da smo tamo i ostali. Uspoređivati Austriju i to govno od Turske je stvarno neukusno. Nisam primjetio da netko plješće ručicama osim vas par ovdje.
2014-04-14
abraham wrote:Austrija je bila bolja ali konjusar je konjusar, bio austrijski ili turski. Kome ja to pljescem????
Inače ovo s konjišarima je fora koju su izmislili u Beogradu zbog vlastite ljubomore. Istra je prosperirala u doba Austrije a svaka slijedeća država je bila samo gora. Za razliku od toga krajevi koji su bili pod Turcima su uglavnom primitivne vukojebine dan danas. Pa ti relativiziraj dalje.
Last edited by dawson on 26/4/2016, 19:24; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Nista ja ne relativiziram. Znam neke stvari iz povijesti. Vidim i rezultate i danas. Ovo sa konjusarstvom moze biti srpska izmisljotina ali se odnosi na mentakitet. Nista manje ni njihov jer su mastili turske kurceve stoljecima. Moj problem je sta imam problem sa autoritetima. Nabijem na kurac i austriju i ugarsku i tursku i ndh i tita i........Da u Istri su Hrvati najmanje prosperirali. Prije par godina umalo ne nalupah jednog jna umirovljenika sta rece da su Istru digli JNA i u zadnje vrijeme turizam. Jebi ga , sada mislim da bas i nije bio u krivu.dawson wrote:abraham wrote:Austrija je bila bolja ali konjusar je konjusar, bio austrijski ili turski. Kome ja to pljescem????
Inače ovo s konjišarima je fora koju su izmislili u Beogradu zbog vlastite ljubomore. Istra je prosperirala u doba Austrije a svaka slijedeća država je bila samo gora. Za razliku od toga krajevi koji su bili pod Turcima su uglavnom primitivne vukojebine dan danas. Pa ti relativiziraj dalje.
2014-04-14
u vrijeme AU cijela RH je prosperirala čak i Bosna, gdje je god došla austrija tu je bio red-rad-disciplina
Guest- Guest
što se tiče Istre, kao i ostatak RH guši je centralizacija Zagreba, ali istra ima turizma + blizinu najbogatijih djelova planete(švicarska, južna njemačka, austrija, sjeverna italija) pa je to povoljno za business..
opet standard u Istri je niži nego u ZGu zbog centralizacije
Guest- Guest
A-U je za ove prostore bila pojam, no što se Europe tiče, najzaostalija polufeudalna zemlja, odmah nakon Rusije.preko_vode_do_slobode wrote:u vrijeme AU cijela RH je prosperirala čak i Bosna, gdje je god došla austrija tu je bio red-rad-disciplina
Guest- Guest
Kako je Istra izgledala do 70tih??? Zapad pun istrijana. Imaju svoje maticne domove gdje se okupljaju. Histria i sl.preko_vode_do_slobode wrote:što se tiče Istre, kao i ostatak RH guši je centralizacija Zagreba, ali istra ima turizma + blizinu najbogatijih djelova planete(švicarska, južna njemačka, austrija, sjeverna italija) pa je to povoljno za business..
2014-04-14
to da.. ali pitanje koliko je zaostala bila..Starhemberg wrote:A-U je za ove prostore bila pojam, no što se Europe tiče, najzaostalija polufeudalna zemlja, odmah nakon Rusije.preko_vode_do_slobode wrote:u vrijeme AU cijela RH je prosperirala čak i Bosna, gdje je god došla austrija tu je bio red-rad-disciplina
Recimo Češka je imala standard na razini zapadne europe.. austrija isto vjerojatno.. mađarska je bila nešto ispod, kao vjerojatno hrvatska, bosna, rumunjska, poljska, i zapadna ukraina.. i slovačka..
Guest- Guest
bez talijana i bez bosanaca eto kako :Dabraham wrote:Kako je Istra izgledala do 70tih??? Zapad pun istrijana. Imaju svoje maticne domove gdje se okupljaju. Histria i sl.preko_vode_do_slobode wrote:što se tiče Istre, kao i ostatak RH guši je centralizacija Zagreba, ali istra ima turizma + blizinu najbogatijih djelova planete(švicarska, južna njemačka, austrija, sjeverna italija) pa je to povoljno za business..
hrvati su koliko sam gledao povjest i demografiju istre, protjerali talijane i spustili se iz istarskih brda i sela u talijanske stanove na obali
Guest- Guest
Tamo se najviše ulagalo u industriju, velika urbanizacija, u ostalim krajevima je preovladavala poljoprivreda i ruralno stanovništvo. Uostalom, to joj je i odgovaralo, jer bi jako građanstvo u Ugarskoj, Poljskoj i Hrvatskoj došlo glave feudalnoj Monarhiji daleko prije raspada.preko_vode_do_slobode wrote:to da.. ali pitanje koliko je zaostala bila..Starhemberg wrote:A-U je za ove prostore bila pojam, no što se Europe tiče, najzaostalija polufeudalna zemlja, odmah nakon Rusije.preko_vode_do_slobode wrote:u vrijeme AU cijela RH je prosperirala čak i Bosna, gdje je god došla austrija tu je bio red-rad-disciplina
Recimo Češka je imala standard na razini zapadne europe.. austrija isto vjerojatno.. mađarska je bila nešto ispod, kao vjerojatno hrvatska, bosna, rumunjska, poljska, i zapadna ukraina.. i slovačka..
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:hrvati su koliko sam gledao povjest i demografiju istre, protjerali talijane i spustili se iz istarskih brda i sela u talijanske stanove na obali
Ma nisu baš potjerali, recimo da oni talijani koji su imali "putra na glavi" su sami otišli ali dosta talijana je ostalo. Oni su u pravili živili u gradovima na zapadnoj obali dok su Hrvati živili po selima u unutrašnjosti i na ustočnoj obali. Normalo otišlo je na zapad i nešto Hrvata kojima se nije dali biti u Jogoslaviji, nešto moje rodbine recimo.
Mentalitet je mentalitet. treba pogledati do koje se granice igra kolo a gdje se igraju valceri,polke i sl. To je to.
2014-04-14
Kako god, uspoređivati Austriju i Tursku i tako relazivizirati je stvarno za qrac.
Možda i bi da je drugi ministar kulture
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dawson wrote:abraham wrote:Austrija je bila bolja ali konjusar je konjusar, bio austrijski ili turski. Kome ja to pljescem????
Zato biće kolinda pozdravlja ulazak Turske u EU ali ne i prvih susjeda.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ovako je recimo izgledalo Sarajevo pod Trucima
A ovako Pula pod Austrijom
A ovako Pula pod Austrijom
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Erdogan dolazi u Sisak na polaganje kamena temeljca džamiji u centru grada
Page 8 of 10