Dobrodošao, komšija...
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dobrodošao, komšija...
Meni se sve nešto čini da je uspravnica malo zavijugala..
Baltik-Jadran- Crno more-Turska.
Baltik-Jadran- Crno more-Turska.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
STIŽE VOĐA JEDNE OD NAJMOĆNIJIH SVJETSKIH DRŽAVA Mate Granić: Preda mnom je stavio ruku na grudi i rekao: ‘Hrvatska je u mom srcu!’
vec je izjavio da mu je croatistan u srcu ):)
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Ero wrote:Bio je puno stoljeća. Tko zna šta donosi budućnost, pa velim, za svaki slučaj...Eva wrote:Kak je on komšija HR?
Bio je okupator. A takvima treba odvalit šljagu a ne ih ugošćavat. No, kaj znaju bedaki.
Ti ne razmeš poturice, to je tvoj problem
Je, vidim i ja. Osmanonostalgičare i turkoljupce ne berem. Evo, čitam i od HNK buju napravili džamiju. Di buju svi klanjali kad stigne i Bakirče iz Bosnia?
Last edited by Eva on 25/4/2016, 09:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
a i taj, mate granic, uf.. uf.
ko da mu je pica picula burazer !
ko da mu je pica picula burazer !
Guest- Guest
Ovo je početak nečeg novog. Zapravo i nije sami početak, već produžetak početka.Eva wrote:HR nitko nikad nije, niti će, zajebat kao što je to uvijek dosada učinio HDZ. A ovo je izgleda zadnji čavl u lijes ionak razjebane države.
Za one koji znaju isčitavat geostrategiju.
Noor wrote:Eva wrote:Ero wrote:Bio je puno stoljeća. Tko zna šta donosi budućnost, pa velim, za svaki slučaj...Eva wrote:Kak je on komšija HR?
Bio je okupator. A takvima treba odvalit šljagu a ne ih ugošćavat. No, kaj znaju bedaki.
dobar
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pizzon wrote:STIŽE VOĐA JEDNE OD NAJMOĆNIJIH SVJETSKIH DRŽAVA Mate Granić: Preda mnom je stavio ruku na grudi i rekao: ‘Hrvatska je u mom srcu!’
Pa i je, jer ih je naguzio. Utrpat će HR 500-milju vehabija, i još od Anđe nažicati koju milijardu. Našle se dežurne budale koje imaju višak prostora i koje se lako daju prejebat, a nisu ni skupe. HDZ ZNA
Guest- Guest
Čuj, komšinice, u HR žive Hrvati islamske ispovjesti. Ito ne od danas ili jučer.Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Ero wrote:Bio je puno stoljeća. Tko zna šta donosi budućnost, pa velim, za svaki slučaj...Eva wrote:Kak je on komšija HR?
Je, vidim i ja. Osmanonostalgičare i turkoljupce ne berem. Evo, čitam i od HNK buju napravili džamiju. Di buju svi klanjali kad stigne i Bakirče iz Bosnia?
Mi se ne dijelimo po vjeri, kao neki...Pitanje je samo lovi li mačka miševe ili ne.
( znaš ti i puno pametnije tekstove pisat, a i imaš neke godine...)
Ero wrote:Ovo je početak nečeg novog. Zapravo i nije sami početak, već produžetak početka.Eva wrote:HR nitko nikad nije, niti će, zajebat kao što je to uvijek dosada učinio HDZ. A ovo je izgleda zadnji čavl u lijes ionak razjebane države.
Pa vidim, Hasanče, Karamarko i ostale poturice su prodale HR za siću Turcima i vehabijama. Mislim, prodali su plac di bu se naselilo milja Muja. Ne dolazi Redžo uzalud, a niti je Anđa bila u Turskoj da joj rit vidi puta. Sve su oni dogovorili, a sad se dolazi potpisat. Mislim, neš ti zagonetke.
Guest- Guest
Boli te pizda, u Becu ih nema. Tstststststststsss U jebenom Becu moras austrijanca svijecom traziti. Balkan pojacan turcima i arapima. Tstststst Kila mozga dvije turske marke.
2014-04-14
Turci su se pokazali kao prijatelji i to je kod svega najbitnije.Eva wrote:Ero wrote:Ovo je početak nečeg novog. Zapravo i nije sami početak, već produžetak početka.Eva wrote:HR nitko nikad nije, niti će, zajebat kao što je to uvijek dosada učinio HDZ. A ovo je izgleda zadnji čavl u lijes ionak razjebane države.
Pa vidim, Hasanče, Karamarko i ostale poturice su prodale HR za siću Turcima i vehabijama. Mislim, prodali su plac di bu se naselilo milja Muja. Ne dolazi Redžo uzalud, a niti je Anđa bila u Turskoj da joj rit vidi puta. Sve su oni dogovorili, a sad se dolazi postpisat. Mislim, neš ti zagonetke.
Hrvati prijatelje ne napuštaju čak ni kad pogriješe.
Kao što i sama znaš, odhebu neprijatelje...na svoj način...danas...sutra...kad za to dođe vrime.
Last edited by Ero on 25/4/2016, 09:25; edited 1 time in total
EUROPSKA unija je "kapitulirala pred Turskom" u izbjegličkoj krizi pod utjecajem Angele Merkel, uz posljedice koje je "nemoguće predvidjeti", upozorio je u subotu mađarski premijer Viktor Orban.
Mađarski premijer je uputio njemačkoj kancelarki ovu kritiku u razgovoru za njemački tjednik Wirtschaftswoche, na dan kada Merkel i nekoliko europskih čelnika dolaze u Tursku u osjetljiv posjet, s nadom da će smiriti napetost u vezi s dogovorom o migrantima kojemu Ankara prijeti da ga više neće poštovati.
Tim dogovorom Bruxellesa i Ankare koji je Merkel snažno promicala, "kapitulirali smo pred Turskom. Takva stvar nikad nije dobra", ocijenio je Orban.
"Sigurnost Europske unije ne može biti u rukama vanjske sile", rekao je.
Turska se obvezala da će prihvatiti sve migrante koji su nakon 20. ožujka ilegalno ušli u Grčku. Plan predviđa da se za svakog sirijskog izbjeglicu vraćenog u Tursku jedan sirijski izbjeglica premjesti u neku europsku zemlju, najviše 72.000 ljudi.
Europljani su zauzvrat obećali Turskoj 3 milijarde eura, početak pristupnih pregovora o članstvu u EU-u i ubrzavanje postupka liberalizacije viza za Turke, uz napomenu da potonji moraju ispuniti zadane kriterije.
Ankara je poslije povisila svoje zahtjeve zatraživši još 3 milijarde eura do 2018. i istaknuvši da nije obavezna poštovati dogovor ako Turci do lipnja ne budu izuzeti iz viznog režima.
"Mi, članice EU-a, već smo dale Turskoj tri milijarde, uskoro ćemo još tri. Nemoguće je predvidjeti dokle to može ići", upozorio je Orban koji je ipak odobrio prihvaćanje dogovora s Ankarom.
"Tursku strategiju sam podupirao samo uz uvjet da se uspostavi i sustav zaštite granice" EU-u, branio se Orban. Po njegovu mišljenju, Bruxelles je "pogriješio" kada se usredotočio na raspodjelu izbjeglica, umjesto na zaštitu granice.
Mađarski premijer je uputio njemačkoj kancelarki ovu kritiku u razgovoru za njemački tjednik Wirtschaftswoche, na dan kada Merkel i nekoliko europskih čelnika dolaze u Tursku u osjetljiv posjet, s nadom da će smiriti napetost u vezi s dogovorom o migrantima kojemu Ankara prijeti da ga više neće poštovati.
Tim dogovorom Bruxellesa i Ankare koji je Merkel snažno promicala, "kapitulirali smo pred Turskom. Takva stvar nikad nije dobra", ocijenio je Orban.
"Sigurnost Europske unije ne može biti u rukama vanjske sile", rekao je.
Turska se obvezala da će prihvatiti sve migrante koji su nakon 20. ožujka ilegalno ušli u Grčku. Plan predviđa da se za svakog sirijskog izbjeglicu vraćenog u Tursku jedan sirijski izbjeglica premjesti u neku europsku zemlju, najviše 72.000 ljudi.
Europljani su zauzvrat obećali Turskoj 3 milijarde eura, početak pristupnih pregovora o članstvu u EU-u i ubrzavanje postupka liberalizacije viza za Turke, uz napomenu da potonji moraju ispuniti zadane kriterije.
Ankara je poslije povisila svoje zahtjeve zatraživši još 3 milijarde eura do 2018. i istaknuvši da nije obavezna poštovati dogovor ako Turci do lipnja ne budu izuzeti iz viznog režima.
"Mi, članice EU-a, već smo dale Turskoj tri milijarde, uskoro ćemo još tri. Nemoguće je predvidjeti dokle to može ići", upozorio je Orban koji je ipak odobrio prihvaćanje dogovora s Ankarom.
"Tursku strategiju sam podupirao samo uz uvjet da se uspostavi i sustav zaštite granice" EU-u, branio se Orban. Po njegovu mišljenju, Bruxelles je "pogriješio" kada se usredotočio na raspodjelu izbjeglica, umjesto na zaštitu granice.
Guest- Guest
Ero wrote:
Kao što i sama znaš, Hrvati odhebu neprijatelje...na svoj način...danas...sutra...kad za to dođe vrime.
aha, veliki prijatelji-pogotovo prema onim hrvatima u PIH. osecam susramlje koliko si glup...
Guest- Guest
Kad već HR ima glupu, izdajničku i niš koristi vlast, Mađari se izvrsno drže. Ugodno su iznenađenje.
Guest- Guest
Orban nije ništa dao, osim što žicu postavio na granicu s Hrvatskom. To mu je u plus, valjda? Je?Eva wrote:
Ero wrote:
Orban nije ništa dao, osim što žicu postavio na granicu s Hrvatskom. To mu je u plus, valjda? Je?
i ne da nista, to mu je valjda najveci ,,greh''. pogotovo ne daje da ga reketira MMF...
Guest- Guest
Ero wrote:Orban nije ništa dao, osim što žicu postavio na granicu s Hrvatskom. To mu je u plus, valjda? Je?Eva wrote:
PS: ...i da, poslao je pola milijuna izbjeglica u HR. Valjda se tako radi.
Ero wrote:Orban nije ništa dao, osim što žicu postavio na granicu s Hrvatskom. To mu je u plus, valjda? Je?Eva wrote:
HDZ će dati svoju državu, svoj teritorij vehabijama. To se pak zove domoljublje.
Guest- Guest
Vlade se mijenjaju, ali geostrateški interesi ostaju...Mala škola za pačiće male.Eva wrote:Ero wrote:Orban nije ništa dao, osim što žicu postavio na granicu s Hrvatskom. To mu je u plus, valjda? Je?Eva wrote:
HDZ će dati svoju državu, svoj teritorij vehabijama. To se pak zove domoljublje.
Hrvatska je doista čudna zemlja. Premijer se pojavio niotkuda, predsjednica je došla iz NATO-a, a ministre su nominirali svi osim premijera. Potpredsjednik Vlade prijeti ministru unutarnjih poslova, ali i premijeru. Čini se da je preduvjet za šefa hrvatske obavještajne službe da ima državljanstvo barem još jedne države
Guest- Guest
I tko onda, malo pohlepniji i bezobrazniji, ne bi poželio razgrabit takvu državu? Redžo vidio svojih 5 minuta, a Anđa mu dala green card, Hasanče i Karamarko već su kazali bujrum. A stoka sitnog zuba, ionak bu raja.
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zli komšija
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
Page 2 of 10