Dobrodošao, komšija...
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dobrodošao, komšija...
Ero wrote:Zovu je posvuda, pa opravdano tako mislim...Eva wrote:Ero wrote:Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Tko ju voli?
Onda su call-girl-e najvoljenije žene na svijetu, po tvojoj logici? Daj se Ero, skonecentriraj!
Guest- Guest
Ero wrote:Mogu predpostavit i da si joj do pasa. Čokoladni metar i žilet.Braćala wrote:listovi joj ko moje butine jbt. bog!
ne plasi se, starce...
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Ma nije se ovoliko o Josipovicu pisalo..samo o stanovima njegovim :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Ova Kolinda hiperpopularna..postat cu i ja ljubomorna ;P
Nego,kad dolazi Turcin?
:-)
Niš manje od Josipovića nekad. Pantovčak im daje karizmu. Ona je inače bezvezna seljača.
Je li sletio ovaj? Da ne idem nigdje ;D
Slabo pamtiš. Njegovi kapci su bili jednako popularni kao i njene prevelike trepavice. No, on je svoj hendikep riješil, a ova to još potencira pa svako malo povrijedi i zračni prostor Slovenije.
Guest- Guest
moramo odrzavat razgovor..necu odjednom sve sto znam :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Ma nije se ovoliko o Josipovicu pisalo..samo o stanovima njegovim :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Ova Kolinda hiperpopularna..postat cu i ja ljubomorna ;P
Nego,kad dolazi Turcin?
:-)
Niš manje od Josipovića nekad. Pantovčak im daje karizmu. Ona je inače bezvezna seljača.
Je li sletio ovaj? Da ne idem nigdje ;D
Slabo pamtiš. Njegovi kapci su bili jednako popularni kao i njene prevelike trepavice. No, on je svoj hendikep riješil, a ova to još potencira pa svako malo povrijedi i zračni prostor Slovenije.
Kapci su svakako bili vrlo zabavni,osobito kad je Odbor za sukob interesa utvrdio da nije bilo istog :D
Nemoj mi Slovence..najbolji mi prijatelji 8-)
2014-04-12
Ne gine joj još ovaj tjedan 15 kila gore. Dolaze Turci, pite, baklave. Mamić ode u zatvor, čokolade i sladoled da ublaži tugu.
Guest- Guest
Eva wrote:Ne gine joj još ovaj tjedan 15 kila gore. Dolaze Turci, pite, baklave. Mamić ode u zatvor, čokolade i sladoled da ublaži tugu.
orasnice, tufahije, gaziantepski hleb...
Guest- Guest
Znam da vam je Mesić bio potaman, jer njega nitko nije zvao u goste...Niti su mu dolazili.Eva wrote:Ero wrote:Zovu je posvuda, pa opravdano tako mislim...Eva wrote:Ero wrote:Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Tko ju voli?
Onda su call-girl-e najvoljenije žene na svijetu, po tvojoj logici? Daj se Ero, skonecentriraj!
Došla druga vrimena, štaš...
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zli komšija
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
Page 10 of 10