Dobrodošao, komšija...
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dobrodošao, komšija...
Ero wrote:
Imamo za to daljinca...
Imaš imaš kako da ne. A sad natrag u govna kod slovenskog gazde, poutrico
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Uskoro će i kod Vučića...Upravo smo saznali od Eve da je i on naš saveznik.dawson wrote:Eva wrote:A darežljivu predsjednicu si zaboravio?
A čuješ takve stvari ne mogu proći bez domaćih izdajnika, ona doduše nije poturica niti turcofil, barem nisam dobio dojam, nadam se da prima ovog kozojeba samo zato jer mora.
Ero wrote:Upravo smo saznali od Eve da je i on naš saveznik.
To je s "one" strane osmanskog carstva. Nebi se čudio da je Vučić ustvari neki Kara-vučić ii Hasan-vuković ako kao kod nas.
Last edited by dawson on 26/4/2016, 09:19; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Eva wrote:dawson wrote:Eva wrote:Čuli Turci da je u HR krenula rasprodaja, pa požurili prvi da razgrabe.
Povoljan trenutak, ministar kulture, podpretsjednik vlade, vjerojatno bi se našao još kojiu poturica u vrhu vasti.
A darežljivu predsjednicu si zaboravio?
baš me zanima kakav si bude opet šlafrok oblekla za Sulju, jel onaj u kojem je primila i princa Charesa il ima još koji lepši
Guest- Guest
dawson wrote:Ero wrote:Brini ti o Sandžaku...
Tvoja rodbina (tursko srbski mulati) je ipak tvoja briga.
sandzaklije imaju cisci srpski gen od samih srba...
Guest- Guest
dawson wrote:Ero wrote:Upravo smo saznali od Eve da je i on naš saveznik.
To je s "one" strane osmanskog carstva. Nebi se čudio da je Vučić ustvari neki Kara-vučić ii Hasan-vuković ako kao kod nas.
pa šta će bit drugo ak je iz Bugojna
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:dawson wrote:Eva wrote:Čuli Turci da je u HR krenula rasprodaja, pa požurili prvi da razgrabe.
Povoljan trenutak, ministar kulture, podpretsjednik vlade, vjerojatno bi se našao još kojiu poturica u vrhu vasti.
baš me zanima kakav si bude opet šlafrok oblekla za Sulju, jel onaj u kojem je primila i princa Charesa il ima još koji lepši
Elegantana je kao slonica kad se pari
Guest- Guest
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dopast će se Turcima, oni voli prasice, kad im je već u tanjuru zabranjeno. Ima da joj Redžo protrese trepavice.
Guest- Guest
Ero wrote:Super nam je kraljica. Komad od žene...
stodvaes kila žive vage
Guest- Guest
Ko joj je rekao da obuče belu haljinu na ovu kilažu?Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:dawson wrote:Eva wrote:Čuli Turci da je u HR krenula rasprodaja, pa požurili prvi da razgrabe.
Mogu predpostavit i da si joj do pasa. Čokoladni metar i žilet.Braćala wrote:listovi joj ko moje butine jbt. bog!
dzango wrote:Ko joj je rekao da obuče belu haljinu na ovu kilažu?Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:dawson wrote:Eva wrote:Čuli Turci da je u HR krenula rasprodaja, pa požurili prvi da razgrabe.
Uzalud joj sve diplomatske škole i seminari, onaj iz odjevanja tečaj je prespavala. Krupni uzorci, bukle, svijetle boje, sve to ne podnose njene kile, ali kokoš misli da je Chanel.
Guest- Guest
Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Ova Kolinda hiperpopularna..postat cu i ja ljubomorna ;P
Nego,kad dolazi Turcin?
:-)
Nego,kad dolazi Turcin?
2014-04-12
Ero wrote:Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Tko ju voli?
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Ova Kolinda hiperpopularna..postat cu i ja ljubomorna ;P
Nego,kad dolazi Turcin?
Niš manje od Josipovića nekad. Pantovčak im daje karizmu. Ona je inače bezvezna seljača.
Guest- Guest
Ma nije se ovoliko o Josipovicu pisalo..samo o stanovima njegovim :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Ova Kolinda hiperpopularna..postat cu i ja ljubomorna ;P
Nego,kad dolazi Turcin?
Niš manje od Josipovića nekad. Pantovčak im daje karizmu. Ona je inače bezvezna seljača.
Je li sletio ovaj? Da ne idem nigdje ;D
2014-04-12
Zovu je posvuda, pa opravdano tako mislim...Eva wrote:Ero wrote:Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Tko ju voli?
Ero wrote:Zovu je posvuda, pa opravdano tako mislim...Eva wrote:Ero wrote:Vole je, upravo takvu kakva je...jbga...
Tko ju voli?
Onda su call-girl-e najvoljenije žene na svijetu, po tvojoj logici? Daj se Ero, skonecentriraj!
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zli komšija
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
» Evala, komšija...
» "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
» SVE GORI ODNOSI KOMŠIJA
» Radmanu kaznena prijava, a Tomac opet dobrodošao na HTV?
Page 9 of 10