"Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
"Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
Zagreb -- Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobrodošao u Hrvatsku, ali prvo treba da se izvini.
Kako navodi, Vučić treba da se izvini zbog “velikosrpske agresije" na Hrvatsku.
"Mi znamo da je bio rat, da je Hrvatska napadnuta, da je izvršena brutalna agresija na Hrvatsku. Moj zadatak je danas da jačamo sistem sigurnosti, jačamo sistem vojske. Jasno je da treba da gledamo u budućnost. Ali izvinjenje je minimum", rekao je Krstičević, prenela je Hrvatska radio televizija.
Krstičević, međutim, nije odgovorio na pitanje da li se vlada slaže sa dolaskom Vučića u ovom trenutku ili je možda trebalo pričekati da se smanje aktuelne napetosti u odnosima dveju zemalja.
On je, kako se navodi, uputio novinare da to pitanje postave predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.
Vučić će u poseti Hrvatskoj biti 12. i 13. februara.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=01&nav_category=167&nav_id=1353934
Kako navodi, Vučić treba da se izvini zbog “velikosrpske agresije" na Hrvatsku.
"Mi znamo da je bio rat, da je Hrvatska napadnuta, da je izvršena brutalna agresija na Hrvatsku. Moj zadatak je danas da jačamo sistem sigurnosti, jačamo sistem vojske. Jasno je da treba da gledamo u budućnost. Ali izvinjenje je minimum", rekao je Krstičević, prenela je Hrvatska radio televizija.
Krstičević, međutim, nije odgovorio na pitanje da li se vlada slaže sa dolaskom Vučića u ovom trenutku ili je možda trebalo pričekati da se smanje aktuelne napetosti u odnosima dveju zemalja.
On je, kako se navodi, uputio novinare da to pitanje postave predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.
Vučić će u poseti Hrvatskoj biti 12. i 13. februara.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=01&nav_category=167&nav_id=1353934
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "Vučić je dobrodošao, ali prvo da se izvini za agresiju"
Boli me kurac za usranog četnika i Nato radodajku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Je evo sad će :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Normalno još će im pričat o Jasenovcuepikur37 wrote:Je evo sad će :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ona to voli, dobit će pohvalu iz najdraže Ambasade.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pitanje zivota i smrti, hoce li se vucic izvinuti
a sunce ti jebem,
dobro je vama jos
dobro
a sunce ti jebem,
dobro je vama jos
dobro
It's So Good To Be Bad
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zar se nisu svi skupa jedni drugima izvinuli???
Čak i onaj Crnogorac.
Čak i onaj Crnogorac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja kad citam kako taj vucic prica I koji mu je rezon imam osjecaj da on nije nikad sazrio, ko da je da prostis debil
2014-04-19
iskreno saosecanje sa zrtvama sukoba ne iskazuje se recima, vec delima.
pa i hrvatske vlade daju pocast decenijama zrtvama ndh, pa i dalje se
ori hrvatskom ZDS i srbe na vrbe i sl. brutalni slogani.
prema tome, postupcima moramo da pokazemo novo lice za novu,
drugaciju buducnost.
pa i hrvatske vlade daju pocast decenijama zrtvama ndh, pa i dalje se
ori hrvatskom ZDS i srbe na vrbe i sl. brutalni slogani.
prema tome, postupcima moramo da pokazemo novo lice za novu,
drugaciju buducnost.
Guest- Guest
Izvinjavamo se Srbima što ih nismo dovoljno pobili, sledeći put ćemo da tučemo normu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mi se izvinjavamo hrvatimo sto smo masovno odbili pozive za mobilizaciju,
sto su sve ranije mobilizacije propale, sledece nece, budite sigurni, sad znamo ko ste !
sto su sve ranije mobilizacije propale, sledece nece, budite sigurni, sad znamo ko ste !
Guest- Guest
A kad ce nam se ministar obrane izvinuti jer je utrapio tablete svoje firme msan u sabor i opelješio proračun za nešto sto im nije potrebno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oće kurac se izvinit. puno veću štetu nam radi "domoljub krstičević" nego četnik vučićkaja wrote:A kad ce nam se ministar obrane izvinuti jer je utrapio tablete svoje firme msan u sabor i opelješio proračun za nešto sto im nije potrebno.
Guest- Guest
A da. Misli da nekom imponira ovaj njegov proljev sa izvinjenjem. Ne zna ni govoriti.Pinochet wrote:oće kurac se izvinit. puno veću štetu nam radi "domoljub krstičević" nego četnik vučićkaja wrote:A kad ce nam se ministar obrane izvinuti jer je utrapio tablete svoje firme msan u sabor i opelješio proračun za nešto sto im nije potrebno.
2015-08-15
kaja wrote:A da. Misli da nekom imponira ovaj njegov proljev sa izvinjenjem. Ne zna ni govoriti.Pinochet wrote:oće kurac se izvinit. puno veću štetu nam radi "domoljub krstičević" nego četnik vučićkaja wrote:A kad ce nam se ministar obrane izvinuti jer je utrapio tablete svoje firme msan u sabor i opelješio proračun za nešto sto im nije potrebno.
ali to nije sve. pazi ovo.. kupnja zrakoplova. zamjenuje 50godina stare Migove, za 40godina stare židovske avione koje plaća 3milijarde kuna, i to zovu dobrom kupnjom.
Guest- Guest
Pitaj boga koliko ide njemu džep. Zato i kupuje.Pinochet wrote:kaja wrote:A da. Misli da nekom imponira ovaj njegov proljev sa izvinjenjem. Ne zna ni govoriti.Pinochet wrote:oće kurac se izvinit. puno veću štetu nam radi "domoljub krstičević" nego četnik vučićkaja wrote:A kad ce nam se ministar obrane izvinuti jer je utrapio tablete svoje firme msan u sabor i opelješio proračun za nešto sto im nije potrebno.
ali to nije sve. pazi ovo.. kupnja zrakoplova. zamjenuje 50godina stare Migove, za 40godina stare židovske avione koje plaća 3milijarde kuna, i to zovu dobrom kupnjom.
Onda da to maskira mora se netko toboz izviniti jer nam je to jako vazno 58 godina poslje rata i on je veliki Hrvat.
A da mu Vučić ponudi da ce kupit tablete izvinuo bi se on njemu
2015-08-15
Prvo zoveš nekoga u goste pa kada prihvati poziv, ti mu postavljaš uslove?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» SDP: Pozivamo Dragana Čovića da se izvini Tuzlacima
» Izvini Plenkoviću, ne znam da pevam Lili Marlen :)
» Dobrodošao, komšija...
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» SDP: Pozivamo Dragana Čovića da se izvini Tuzlacima
» Izvini Plenkoviću, ne znam da pevam Lili Marlen :)
» Dobrodošao, komšija...
Page 1 of 2