Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
pa da, jer ćaća plaća dotu, zato se gleda koliko ćaća ima
Guest- Guest
ja jedinica, naslijedila i omiške i poljičke zemlje.deda na aparatima wrote:frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
isto tako nije bitno odakle je momak ako ima stan i autodeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
dobro je tebi dragi izabrao ;Pfrakcija wrote:ja jedinica, naslijedila i omiške i poljičke zemlje.deda na aparatima wrote:frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
2014-04-12
nasljeđuje se sa obje strane..:-)deda na aparatima wrote:frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
2014-04-12
I kvarta udarena u glavu.frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
ajme gospe sto si linaIvyTeasdale wrote:odasvud..trebalo bi nabrajat :Dprckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
umricu
2014-04-19
kako si me pogodio ;Pprckov wrote:ajme gospe sto si linaIvyTeasdale wrote:odasvud..trebalo bi nabrajat :Dprckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
umricu
2014-04-12
prckov wrote:
isto tako nije bitno odakle je momak ako ima stan i auto
to su se danas uloge promjenile, nekoć je bila zadaća žena da u brak donesu materijalna dobra
zadaća muža bila da ta dobra iskoristi
prije, ako nisi imao zemlju za kćerkin miraz teško da bi ju udao, neće nitko siroticu, jer kako će muž takvu prehraniti ako nema zemlje za obradu
to je onda bolje poslat u samostan
Guest- Guest
mrsmarcus-t wrote:I kvarta udarena u glavu.frakcija wrote:a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
2014-04-19
megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ako se kćer rodi to je veliko zlo, ostade bez zemlje, stoke, zlata...
sinovi su blagoslov jer ih se može oženiti za bogatu mladenku pa se imetak poveća
sinovi su blagoslov jer ih se može oženiti za bogatu mladenku pa se imetak poveća
Guest- Guest
mozda koji originalni kuk ili koljeno..B-)prckov wrote:megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
sve nam je teze i gorededa na aparatima wrote:prckov wrote:
isto tako nije bitno odakle je momak ako ima stan i auto
to su se danas uloge promjenile, nekoć je bila zadaća žena da u brak donesu materijalna dobra
zadaća muža bila da ta dobra iskoristi
prije, ako nisi imao zemlju za kćerkin miraz teško da bi ju udao, neće nitko siroticu, jer kako će muž takvu prehraniti ako nema zemlje za obradu
to je onda bolje poslat u samostan
2014-04-19
zlatno dobadeda na aparatima wrote:ako se kćer rodi to je veliko zlo, ostade bez zemlje, stoke, zlata...
2014-04-19
bolje ista nego nistaIvyTeasdale wrote:mozda koji originalni kuk ili koljeno..B-)prckov wrote:megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
nije to malo,znas..hahaprckov wrote:bolje ista nego nistaIvyTeasdale wrote:mozda koji originalni kuk ili koljeno..B-)prckov wrote:megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
ok, i ja cu donit malo kose na potiljkuIvyTeasdale wrote:nije to malo,znas..hahaprckov wrote:bolje ista nego nistaIvyTeasdale wrote:mozda koji originalni kuk ili koljeno..B-)prckov wrote:megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
ok, i ja cu donit malo kose na potiljkuIvyTeasdale wrote:nije to malo,znas..hahaprckov wrote:bolje ista nego nistaIvyTeasdale wrote:mozda koji originalni kuk ili koljeno..B-)prckov wrote:megi, stas ti meni donijet u miraz u staracki domIvyTeasdale wrote:sto ste skromni :Ddeda na aparatima wrote:nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
» Građani Gruzije izašli na ulice, traže nove izbore i povratak Šakašvilija
» Britanski protest: Dok Španjolci traže povratak Gibraltara, u njihove luke uplovljavaju Ruski brodovi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Zašto pogubljeni i izolirani Komšić i Džaferović traže od Šmita da im gasi požare u Jablanici
» Građani Gruzije izašli na ulice, traže nove izbore i povratak Šakašvilija
» Britanski protest: Dok Španjolci traže povratak Gibraltara, u njihove luke uplovljavaju Ruski brodovi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Zašto pogubljeni i izolirani Komšić i Džaferović traže od Šmita da im gasi požare u Jablanici
Page 4 of 6