Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
oliko vrijedimo. Tražimo i aktivno partnera u Engleskoj. Podnajam ne možemo dati, to je jasno, ali netko bi mogao kupiti firmu", kazao nam je Bruno Šestić.
Ulaganja u prostor
Mijač ih je odmah po dojavi za oglas nazvao da vidi u čemu je stvar.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Rekli su mi da su napravili nekakav balon, pustili u eter. Tvrde da im cilj nije davanje u najam nego ispitivanje tržišta da li ima zainteresiranih tko bi to uzeo pa bi onda s nama razgovarali. Ja se lagano bojim da to nije neka odstupnica", kaže Mijač.
Pravno zasad neće ništa pokretati, inzistirat će da se i dalje plaća redovan najam koji je, u međuvremenu s 41 tisuće kuna pao na nekih 36 tisuća kuna. Šestići su inače oglasili da prostor daju u najam za 50 tisuća kuna, što je bila prvotna visina najma s PDV-om.
"Već mjesecima pokušavaju svoja ulaganja u prostor prikazati kao trajne ulaganje, kao nešto što će nama ostati, kukaju da ne ide, da svaka kavana ima disko. Nismo se željeli postaviti kruto, priznali smo dio ulaganja, a najveće ulaganje je zapravo napravio Grad sanacijom krova. Priznali smo i dva mjeseca na početku dok je trajalo uređivanje u prostor. Po meni, prekasno su krenuli s programom. Ugovor je potpisan 1. veljače prošle godine, a oni su uselili u sedmi, osmi mjesec", kaže Mijač.
Stižu cajke: "Tako žele studenti"
Jedna od novina u programu Zente bit će i komercijalni program, tj. cajke. Mijač kaže da je najmoprimac autonoman u kreiranju programa. Bruno Šestić kaže da preko ljeta za tim nema potrebe kada je Split prepun stranih turista, no sada njih nema, a mladi traže - cajke.
"Takav je interes tržišta. Petkom se pusti pokoji narodnjak. Studenti to traže. Polako to uvodimo. Neka tržište odluči", kazao nam je Šestić.
http://www.index.hr/black/clanak/bivsa-splitska-ohara-uvodi-cajke-tako-traze-studenti/1027307.aspx
......................................
Od radio Luxemburga do Ade Gegalja.
Jer tako traže studenti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
bastion italo disca 80 konacno pao
znao sam tamo ubit neku propalu vecer a sad dajem besu
moja noga vise nece krocit tamo
znao sam tamo ubit neku propalu vecer a sad dajem besu
moja noga vise nece krocit tamo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
Lova ne bira...da opstanes prisiljen si se mjenjati..bora corba bi pjevao za ideale ginu budale
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ekonomska racunica je danas takva od rocka propadas od zabavne muzike prezivljavas ako stvar spasavaju oliver,miso,grdovic...a od folka vozis mercedes i komade jebes
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nevidljiva ruka naštimala Šabana :D
2015-08-06
ma koja o'hara.
shakespeare.
shakespeare.
2014-04-12
hahaha dobarepikur37 wrote:Nevidljiva ruka naštimala Šabana :D
stvar je u tome da narodnjake cesce slusaju cure ngo muski
I to one cure koje su da tako kazem "jednostavne"
tj nemaju svakavih bubica u glavi I seks sa njima je .. sta ja znam
a muski hormone idu za jednostavnim I dobrim seksom a ne zivotnim pricama, stavovima ili vilozofiji
2014-04-19
maggie13 wrote:ma koja o'hara.
shakespeare.
tako je kolegice , godine su i tebe jamile
jesi obitavala tamo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
čula od starijih, naravno..koje godine..debotoijusto wrote:maggie13 wrote:ma koja o'hara.
shakespeare.
tako je kolegice , godine su i tebe jamile
jesi obitavala tamo ?
2014-04-12
ej, ostavi ti nas izbosne supcinocatabbath wrote:A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
student izbosne rijetko slusaju te cajkare
mi slusamo kako ovce pasu I zvona od krava
2014-04-19
prckov wrote:ej, ostavi ti nas izbosne supcinocatabbath wrote:A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
On to nikad neće razumjet i da ga čakijom bocneš.
Nula.
;)
2015-08-06
ma pustiepikur37 wrote:prckov wrote:ej, ostavi ti nas izbosne supcinocatabbath wrote:A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
Nula.
;)
kad cujem frulu prevrnem se sa stolice
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dobro nije kitaru..
2014-04-12
prckov wrote:ma pustiepikur37 wrote:prckov wrote:ej, ostavi ti nas izbosne supcinocatabbath wrote:A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
Nula.
;)
kad cujem frulu prevrnem se sa stolice
I onda rukom zagrabiš masnih čvaraka i vruće rakije :D
2015-08-06
ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
samo zvona I blejanje ovaca
ding dong .. beeeee
a onda pisne frula ko soko
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
Page 1 of 4